Jump to content

Buty trochę drożej - wszelka egzotyka

damiance
 Share

Recommended Posts

Ja właśnie tak zrobiłem - zamieniłem 4 hipotetyczne ebayowe łupy na pierwszy obuwniczy bespoke z polskiej wysokiej półki. Buty będą dokładnie takie jak chcę (nawet bloczkowe prawidła i pasek z tej samej skóry), każdy szczegół będzie dopasowany do mojego widzimisię, a najważniejsze - buty będą idealnie pasować na moje stopy i będą jedyne w swoim rodzaju!

Dziś odbyło się półtoragodzinne zdejmowanie miary przeplatane dyskusją o sfazowanych glankach, lamówkach, klamerkach, krzywiznach, wysokości obcasa, szwie zapiętkowym oraz sposobie łączenia cholewki z podeszwą :D :D :D :D

Mogę to czytać w nieskończoność!:) Z jakiej skóry mają być te cudeńka?

Dla mnie brzmi to jak pobyt w SPA hehe

Ha, nawet się nie spodziewałem, że to będzie taka radocha :D

Skóra cielęca licowa, szaleć będziemy przy szczegółach. Na razie nic nie jest w 100% pewne, nawet w kwestii koloru skóry rozpatrujemy kilka wariantów, więc nie będę zapeszał, ale mogę powiedzieć, że obstalunek będzie lekkim, letnim rozwiązaniem, czyli nie należy się spodziewać czarnych wiedenek (do których osobiście nic nie mam ;) ).

Zdam obszerną relację, jak już będą gotowe. Za tydzień wybieramy skórę.

• 2 weeks later...

ildiko z Węgier - nie wiem jak to jest, że nie odkryliśmy na forum tej marki. Firma/ marka bardzo młoda jak na branżę ..

http://www.ildikogal.com/ildiko-gal

The first collection of handmade dress shoes, all constructed by third generation Hungarian shoemakers, debuts in America in 2010.

Uwaga: skanują stopy

Dołączona grafika

aligator wyprawiany na nubuk (1750 usd). Ładna kolorystyka.

Dołączona grafika

shagreen

Dołączona grafika

• 4 weeks later...