Beny23 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2015 Gaziano & Girling croc and world map patina 4 Cytuj
waski Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2016 Dyskusja o Carminach przeniesiona tu: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1404-producenci-marki-butów-carmina/?p=199346 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Ciekawy wpis o różnych, w tym też egzotycznych rodzajach skóry popełnił jeden z kolegów na swoim blogu: http://thesartorius.blogspot.de/2016/02/rodzaje-skor-obuwniczych.html 4 Cytuj
eye_lip Opublikowano 11 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2016 Bardzo dobry i merytoryczny wpis. Cytuj
Beny23 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Yohei Fukuda wholecut oxford ze słonia 3 Cytuj
Aron Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Z ciekawości zapytam skąd biorą się takie skóry, polowanie na słownie jest chyba zabronione? Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Z ciekawości zapytam skąd biorą się takie skóry, polowanie na słownie jest chyba zabronione? Nawet w sprzyjających warunkach słonie nie żyją wiecznie . 1 Cytuj
Aron Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 OK, myślałem, że stara skóra nie nadaje się do użycia. Chyba, że zwierze pada wcześniej, z powodu choroby przykładowo. Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 OK, myślałem, że stara skóra nie nadaje się do użycia. Chyba, że zwierze pada wcześniej, z powodu choroby przykładowo. Wygląda na to , że skóry z legalnego źródła pochodzą z polowań które odbywają się zgodnie z prawem . Cytuj
Whitesnake Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Z ciekawości zapytam skąd biorą się takie skóry, polowanie na słownie jest chyba zabronione? Nie jest jeśli odbywa się zgodnie z regulacjami. Oburzonym obrońcom zwierząt podpowiem, że otwarcie i regulacja rynku kości słoniowej i skór, wpłynęły bardzo pozytywnie na ograniczenie kłusownictwa w wielu miejscach Afryki. Ceny na rynku spadły tak znacząco, że dla zorganizowanych grup przestępczych ten proceder stał się nieopłacalny. 7 Cytuj
pirat Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Oraz https://forum.butwbutonierce.pl/topic/407-lotniki-bez-szw%C3%B3w-na-cholewce-zam%C3%B3wienie-forumowe/page-3#entry20319 Cytuj
Panek Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Taka sytuacja, z mojej kolekcji. Oto the One and the Only - moje Kowbojki;) Od razu zaznaczam, że są przed odświeżeniem posezonowym, chociaż bywały lata, że sezon trwał cały rok: 20151117_071806.jpg 20151117_07173544.jpg Szczerze mówiąc, nie jestem pewien, co to za skóra - hipopotam albo słoń? Jeśli możecie podpowiedzieć, to będę wdzięczny. Niesamowite buty! Można wiedzieć gdzie kupiłeś? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Niesamowite buty! Można wiedzieć gdzie kupiłeś? Aleś odkopał Prada, kupione po pijaku w Mediolanie, pięknego lata 98 roku chyba. Dałem za nie 2 miliony. Lirów. Pojechałem na wakacje pracować przy wykończenióweczce i ogrodnictwie ze starszym kuzynem, z zamiarem kupienia jakiegoś pięknego choppera na zakończenie pobytu:) Niestety - wakacyjny pobyt we Włoszech młodocianych długowłosych Polaków nie służy oszczędzaniu. Pod koniec sierpnia uświadomiłem sobie, że starczy mi najwyżej na jakąś yamahę drag star, z silnikiem o pojemności szklanki wódki. Olałem więc temat i niesiony pijackim tygodniowym balem na ulicach i w okolicach Mediolanu, wszedłem do Prady i wyszedłem w kowbojkach, za to bez oszczędności:) Raz się żyje. 10 Cytuj
Beny23 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2016 http://www.classicshoesformen.com/shoes/new-churchs-custom-grade-fighting-seal-high-vamp-loafer-circa-198047d Brzydkie buty ale nie widziałem jeszcze butów z foczej skóry Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 10 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2016 Riccardo Freccia Bestetti rekin Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Cytuj
damiance Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2016 Moreschi, plecionka ze skóry kangura. Blake. 2 Cytuj
Koval Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 Dla butoholików - bardzo ciekawy wpis popełnił ostatnio na swoim blogu nasz forumowy Kolega: http://www.wdrugiejskorze.pl/budapeszt-dla-milosnikow-obuwniczego-rzemiosla/ W skrócie - 'Nie samym Vassem Budapeszt stoi'... 3 Cytuj
eye_lip Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2016 Dzięki, dodam, że jest tam sporo klasycznych ładnych modeli. Mam jeszcze do przyedytowania wywiad z Sandorem Rozsnyai Jr. wrzucę na forum jak opracuję. pzdr 2 Cytuj
Beny23 Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Czarno-zielone loafersy MTO Ellington ze skóry shaved alligator od Gaziano & Girling na kopycie Deco Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Cytuj
VonOrlock Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Zawsze mnie ciekawiło, jak takie buty z płaszczki wyglądają po jakimś czasie noszenia. Skóra sprawia wrażenie wybitnie pancernej Cytuj
eye_lip Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 To fakt. Kiedyś miałem obawy, ale z doswiadczenia znajomych (buty) i klientow (akcesoria i paski) wiem że wygląd się nie zmienia. 1 Cytuj
mosze Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Przeczytałem wpis Filipa, mam oczywiście również wcześniejsze przemyślenia - i zdaję sobie sprawę, że to kwestia gustu - ale nie widzę nic godnego uwagi w butach ze skór egzotycznych, w większości są ciekawe (nietypowe/wyróżniające się), ale raczej niezbyt ładne. Nie ma to jak jakościowy cielak. 1 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Mam zupełnie odmienne odczucia co do produktów z egzotyków (trudno aby było inaczej, to moja pasja i praca) - buty z aligatora lub krokodyla są przepiękne. Dobra egzotyczna skóra wygląda niesamowicie i robi duże wrażenie. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi