lukee Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 Dnia 2/20/2017 o 13:26, Krzysiek_W napisał: Herring 20% taniej: HSB2017 Czesc, ten kod to do herringshoes? Jezeli tak, to chyba na wybrane modele. Moj model nieprzeceniony nie akcpetuje tego kodu niestety ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukee Napisano 23 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2017 (edytowane) juz rozumiem, znizka na marke Herring dalej nie dziala, coz... Edytowane 23 Luty 2017 przez lukee nadal nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 Wólczanka -30% dla produktów już przecenionych - Lamberty w atrakcyjnej cenie 70-90 zł, a rozmiarów nadal sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2017 Na Outdoor and Country wyprzedaż, spora część rzeczy po 50 % https://www.outdoorandcountry.co.uk/sale.top Klasyczne angielski ubrania do lasu i na wieś - tweedy, pumpy, kurtki na polowanie - jak i sporo bardziej casualowych rzeczy np. Barboura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 26 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2017 Marks & Spencer zwija się z Polski 31.VII, ale działa jeszcze Sawa na Marszałkowskiej, gdzie wszystko z odzieży przecenione jest teraz o 70%. Co ciekawe, choć kupujących tłum, to personel też ciągle dorzuca nowy towar (zapewne z salonów z innych miast) i dziś np. sypnęli koszulami z linii Saville Row (po przecenie po 78 zł). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 27 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2017 @dziko dzięki za przypomnienie. Koszule i spodnie mają dla mnie na tyle niewymiarowe, że nic znalazłem, natomiast marynarkę z czystej wełny (rzadkość tam) już tak. Wprawdzie rękawy do przeróbki ale i tak warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 30 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2017 Próchnik -60% np. garnitury już od 399,99 http://sklep.prochnik.pl/13-garnitury#/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Wrzesień 2017 może ktoś skorzysta na zakupie loake, meermin albo jakieś inne coś: kod rabatowy na ebay.pl - Oszczędź 15% (maks. kwota rabatu wynosi 100 euro) Ważny od godz. 10:00 11 września 2017 r., przedłużony do godz. 23:59 15 września 2017 r. kod: PRESCHOOL17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 14 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2017 Ciekawe czy ktoś skorzystał, ale szanse na oszczędności zawsze w cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumcajsik Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 https://vistula.pl/happy-days-1/?utm_source=facebook-smv&utm_campaign=HappyDays_NEW_smv&utm_medium=sprzedaz-smv&utm_content=LA_zakup1 Panowie - Waszym zdaniem coś godnego uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 12 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2017 36 minut temu, Rumcajsik napisał: coś godnego uwagi? Wyprzedają rzeczy z zeszłego sezonu, które włączyli do bieżącej kolekcji. Bywały tańsze w ostatnich konwulsjach letniej promocji, ale jak ktoś nie chce czekać na powtórkę scenariusza do końca zimy, można brać. Sam się skusiłem na jedną koszulę Lantiera z tkaniny Thomas Mason - akurat ten model nigdy nie zszedł niżej niż przecena rzędu 30%, więc teraz za 129 zł mogę wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 14 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2017 Na Massimo ruszyło do -50%. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 17 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2017 Dziękuję za informację, już kupiłem sobie fajną marynarkę, wątpię żeby dotrwala do 70 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 5 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2018 Próchnik -70% tu - garnitury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 13 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2018 TM Lewin Taniej chyba nie będzie. Garnitury po 99£ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiarus Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 Wólczanka Zimowa okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 16 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2018 Wólczanka ma takie okazje cały czas, a każda poprzednia mniej korzystna od następnej. Jedyne co może zachęcić do skorzystania to fakt, że interesujący towar się sprzeda, a zostaną same nieciekawe rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falkon Napisano 17 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2018 W dniu 13.01.2018 o 21:24, wiarus napisał: TM Lewin Taniej chyba nie będzie. Garnitury po 99£ Jest jeszcze taniej - na kod SALE10 od tych cen jest dodatkowe -10%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 Nie wiem czy to dobry temat, ale jeśli by ktoś szukał szalików - gorąco polecam Country Attire i ten model. 75% merynos/25% angora, tkanina w dotyku jest bardzo miękka i przyjemna (niektóre wełny mnie gryzą, czasem nawet merynos lekko podgryza, tutaj jest naprawdę w porządku). Sam szalik wydaje się być "zbity" i gęsty, przez co jest naprawdę ciepły. Z najtańszą przesyłką wychodzi jakieś 75-80 PLN, wydaje mi się że to naprawdę niezła cena jeśli wzór się podoba. Mi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 67 cm długości to nie za mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 Śmieszna rzecz, bo w ogóle na to nie spojrzałem Zmierzyłem właśnie - przyznaję, niedbale - ten szalik i ma ponad 150cm długości (taśma krawiecka na 150cm zmieściła się cała i zostało jeszcze z 10-15 cm szalika) i ze 30cm na szerokość (rozłożony, ja go zwykle składam żeby był o połowę węższy). Jako że wszystko inne się zgadza zakładam że to błąd opisu, nie wysłanie mi innej rzeczy niż zapłaciłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 3 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2018 Pewnie pomyłka i to wymiary w calach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 4 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2018 W dniu 3.02.2018 o 17:32, Xune napisał: Nie wiem czy to dobry temat, ale jeśli by ktoś szukał szalików - gorąco polecam Country Attire i ten model. 75% merynos/25% angora, tkanina w dotyku jest bardzo miękka i przyjemna (niektóre wełny mnie gryzą, czasem nawet merynos lekko podgryza, tutaj jest naprawdę w porządku). Sam szalik wydaje się być "zbity" i gęsty, przez co jest naprawdę ciepły. Mam inny szali (Begg & Co) z takiej mieszanki wełny i angory i potwierdzam, że to super-ciepły i przyjemny materiał. Jedyny minus, że się trochę mechaci, ale taka właśnie uroda angory i dlatego występuje ona w mieszankach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 14 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2018 Gdyby ktoś szukał bardzo niskobudżetowej kurtki w stylu militarnym, to H&M ma coś takiego za kilka dyszek:http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0573042003.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 29 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2018 Miałem dzisiaj do zabicia pół godziny i wdepnąłem do Peek & Cloppenburg. W zgrupowaniu wyprzedażowym stojak ze spodniami w odcieniach od jasnoniebieskiego do ciemnego granatu przypominającego strukturą i kolorem raw denim. Bardzo przyzwoita jakość. Rozmiary w przewadze 48-52, jest wybór. Fajna casualowa wełna, choć trzeba czytać metki, bo zdarzają się domieszki poliestru do 40 % (nie mają wpływu na cenę). Ceny z poziomu 600-800 zł na 150-220, więc IMO atrakcyjne. Tiger of Sweden (najwięcej), Calvin Klein z włoskich tkanin i podobne. Porządna średnia półka. Na zdjęciu wyglądają trochę na garniturowe sieroty, ale tak nie jest : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi