RadekM Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Skrócenie paska "od tyłu" zazwyczaj zajmuje kaletnikowi minutę i kosztuję złotówkę, więc nie widzę problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 zgadza się, można je tak skrócić wszystkie oprócz parcianego, który jest obszyty i trzeba by rozpruć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic43 Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Ja tam jestem bardzo zadowolony. Zamówiłem beżowy szalik i niebiesko - biały pasek pleciony. Można go skrócić - wystarczy odkręcić śrubkę Za tą cenę to grzech nie kupić, powinni o tym mówić na kazaniach w kościele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Ja także jestem zadowolony. Różnice w kolorystyce mi nie wadzą, a skrócenie pasków to faktycznie pikuś. No a ceny świetne za te produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napoljon Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Ja też potwierdzam te zachwyty. Szczególnie wełniane szaliki po 10 zł to jest dobry deal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Doszły i do mnie, żałuję, że nie ma już tych tańszych z kaszmirem domówiłem sobie własnie tych za 13 4 sztuki i pasek. Co do tych co przyszły to są bardzo ładne i miękkie, kolor czarny i soczyście czerwony, tu przekłamań już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 albo te z kaszmirem za 8...:)w dotyku są bardzo przyjemne ps. na wyprzedaży produkty zmieniają się, więc może te z kaszmirem jeszcze wrócą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Już i tych po 13 nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Tak z innej beczki, Massimo Dutti zorganizowało pierwszy w historii mid-sale. Część artykułów na stronie internetowej jest przecenionych, w sklepach stacjonarnych wybór podobno większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Jeśli chodzi o MD, to radziłbym uważać z obecną kolekcją w sprzedaży wysyłkowej. Partnerka kupiła wysyłkowo damskie "balerinki" - dość ładne, zgrabne i solidnie przecenione w mid-sale. Po przyjściu paczki, ze zdziwieniem stwierdziłem, że buty zostały zrobione w ... Chinach. Nie mam 100% pewności, że wcześniej tak nie było, ale dość często oglądam rzeczy tej marki Inditexu i z takim krajem pochodzenia butów spotykam się po raz pierwszy (były przeważnie wykonane w Portugalii lub Hiszpanii). Już Indie były dla mnie rozczarowujące, a tu proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Dotarł do mnie brązowy pleciony pasek z Tailor Store. Rzeczywiście pasek jest rozciągliwy; sznurek został opleciony wokół elastycznych linek tworzących ramę. Kolor: w moim przypadku kolor w pełni pokrywa się ze sklepową ekspozycją. Klamra: zastosowanie obrotowej tulejki jakoś mnie nie przekonuje, klamra sprawia wrażenie jakby pochodziła z paska dla dzieci. Dostawa: 4 dni. Generalnie, po uwzględnieniu ceny... żałuję, że nie zamówiłem również fioletowego i szarego. Pozdrawiam, nynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Ja też już otrzymałem zamówienie, szaliki jak za tą cenę rewelacja, pasek i muszka ok choć bez rewelacji. Żona od razu złożyła zamówienie na następne szaliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 17 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2015 U mnie żona też zapragnęła szalików, a tych na razie brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 24 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2015 W Bytomiu 2 polówki za 99 zł. Warto? Ktoś jakieś polo już od nich miał i jest w stanie coś powiedzieć na temat materiału, trwałości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nytalith Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 W Bytomiu 2 polówki za 99 zł. Warto? Ktoś jakieś polo już od nich miał i jest w stanie coś powiedzieć na temat materiału, trwałości? Mam kupione w zeszłym roku w promocji 3 za 100zł. Jak dla mnie są całkiem ok. Na pewno o wiele lepsze niż "sieciówkowe". Z lepszymi markami nie mam porównania. W każdym razie póki co nie widać na nich śladów "zmęczenia". Materiał jest całkiem przyjemny, kołnierzyk też całkiem dobrze trzyma kształt. Myślę, że 50zł to całkiem uczciwa cena, chociaż można poczekać licząc, że powtórzą akcję sprzed roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Jak dla mnie są całkiem ok. Na pewno o wiele lepsze niż "sieciówkowe". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 W Bytomiu 2 polówki za 99 zł. Warto? Ktoś jakieś polo już od nich miał i jest w stanie coś powiedzieć na temat materiału, trwałości? nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Nie warto, bo... na allegro w oficjalnym sklepie Bytomia sa po 39 zl za szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnie Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 mam te polówki kupione w cenie "3 za 100zł" i jakościowo są naprawdę słabe. Ładnie wyglądają na półce w sklepie, natomiast już po 1-2 praniach widać ślady zużycia a po pół roku średnio intensywnego użytkowania wyglądają gorzej niż kilkuletnie polo reserved/h&m (z drugiej strony nie mam tych koszulek z obecnych kolekcji, więc całkiem prawdopodobne, że w ciągu ostatnich lat jakość większości producentów spadła do żenującego poziomu). Ostatecznie te 33zł można dać, jeśli nieźle leżą, ale gdybym zapłacił pierwotną cenę byłbym mocno zniesmaczony;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargo Napisano 25 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Kupiłem granatowe polo Bytomia na allegro za 39 zł i jakościowo jest moim zdaniem lepsze niż "polówka" z h&m. Jak z trwałością to nie wiem, nosi się jednak b. dobrze. W obecnej promocji na stronie producenta wychodzi jednak ok. 50 zł za sztukę, więc nie jest to aż tak atrakcyjna cenowo promocja (3 za 100 byłoby atrakcyjniejszą promocją). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Może miałem pecha, ale polówka z Bytomia którą kupiłem w zeszłym sezonie niemiło zaskoczyła mnie dziurą, która pojawiła się chyba po miesiącu od zakupu - ot tak, przy szwie bocznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnie Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 mam podobne doświadczenia, u mnie dziurki pojawiały się również na wszyciu kołnierzyka Może miałem pecha, ale polówka z Bytomia którą kupiłem w zeszłym sezonie niemiło zaskoczyła mnie dziurą, która pojawiła się chyba po miesiącu od zakupu - ot tak, przy szwie bocznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Tzw 'oksfordki' G&B ponownie w przecenie na zalando. Z ciekawszych opcji granatowe zamszowe Levety oraz Chukka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Może to nie wyprzedaż ale wstąpiłem dzisiaj do PEEK & CLOPPENBURG (Warszawa Arkadia) i wyszedłem z dwiema lnianymi marynarkami. Pierwsza to Christian Berg 100% w kolorze piasku (półpodszewka) [579zł] a druga to Montego w kolorze brudnego błękitu (bez podszewki) [279zł]. Pełna rozmiarówka od 48-60.Do tego duży wybór interesujących spodni len lub len+bawełna [299zł]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Paparazzo, a jakieś inne kolory tych Montego występowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi