Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy każdy otrzymuje unikatowy kod?

Napisz proszę, B737, w jakiej formie będzie wyglądał dostęp do wcześniejszej wyprzedaży. Może to jeden uniwersalny kod?

Ja niestety z newslettera nic nie dostałem a poluję na jeden garnitur... Fajnie byłoby go zakupić wcześniej zanim się wyprzeda.

Opublikowano

@sko - kod ma być podany zapisanym do newlettera, w osobnym mailu tuż przed 22.00 - nie wiem, czy zapisanie się w tym momencie spowoduje uzyskanie kodu. Dla mnie to zwykły marketing, bo większość osób zaopatrujących się w sklepie internetowym MD zapewne uzyskuje reklamy mailem. Inna sprawa, że oni nie przeceniają wszystkiego od razu, a z kolekcją zimową było tak, że część asortymentu była wycofywany nieprzeceniona :( 

Opublikowano

Wczoraj wieczorem dostałem na maila "zaproszenie" do wybranego salonu MD w Polsce, godzinę przed otwarciem. W Galerii Krakowskiej dziś byłem rodzynkiem wśród stada kobiet. Cały dział męski był do mojej dyspozycji. :D Ogólnie w sklepach stacjonarnych towaru o wiele więcej, w Krakowie nawet rozmiarówka dosyć bogata. 

Opublikowano

@Bażant - Mango ma zdecydowanie niższą jakość wyrobów, w porównaniu z MD. Generalnie ciężko nawet porównywać obie firmy :)

Wiem, że niższa jakość ale cenowo adekwatnie :) kupiłem sobie lniane szale i kąpielówki, ceny bardzo fajne.

Opublikowano

dzisiaj z okazji dnia ojca wyprzedaże na multirenowacja.pl 

Tata30 - 30%
Tata25 - 25%
Tata20 - 20%
Tata15 - 15

rabaty przysługują "kto pierwszy ten lepszy" mi się udało przed chwilą załapać na 25%