Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 2/20/2017 o 13:26, Krzysiek_W napisał:

Herring 20% taniej: HSB2017

Czesc, ten kod to do herringshoes? Jezeli tak, to chyba na wybrane modele. Moj model nieprzeceniony nie akcpetuje tego kodu niestety ;/

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Marks & Spencer zwija się z Polski 31.VII, ale działa jeszcze Sawa na Marszałkowskiej, gdzie wszystko z odzieży przecenione jest teraz o 70%. Co ciekawe, choć kupujących tłum, to personel też ciągle dorzuca nowy towar (zapewne z salonów z innych miast) i dziś np. sypnęli koszulami z linii Saville Row (po przecenie po 78 zł).  

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

@dziko dzięki za przypomnienie. Koszule i spodnie mają dla mnie na tyle niewymiarowe, że nic znalazłem, natomiast marynarkę z czystej wełny (rzadkość tam) już tak. Wprawdzie rękawy do przeróbki ale i tak warto było.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

może ktoś skorzysta na zakupie loake, meermin albo jakieś inne coś:

kod rabatowy na ebay.pl - Oszczędź 15% (maks. kwota rabatu wynosi 100 euro) Ważny od godz. 10:00 11 września 2017 r., przedłużony do godz. 23:59 15 września 2017 r.

kod: PRESCHOOL17

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
36 minut temu, Rumcajsik napisał:

coś godnego uwagi?

Wyprzedają rzeczy z zeszłego sezonu, które włączyli do bieżącej kolekcji. Bywały tańsze w ostatnich konwulsjach letniej promocji, ale jak ktoś nie chce czekać na powtórkę scenariusza do końca zimy, można brać. Sam się skusiłem na jedną koszulę Lantiera z tkaniny Thomas Mason - akurat ten model nigdy nie zszedł niżej niż przecena rzędu 30%, więc teraz za 129 zł mogę wziąć

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wólczanka ma takie okazje cały czas, a każda poprzednia mniej korzystna od następnej. Jedyne co może zachęcić do skorzystania to fakt, że interesujący towar się sprzeda, a zostaną same nieciekawe rzeczy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy to dobry temat, ale jeśli by ktoś szukał szalików - gorąco polecam Country Attire i ten model. 75% merynos/25% angora, tkanina w dotyku jest bardzo miękka i przyjemna (niektóre wełny mnie gryzą, czasem nawet merynos lekko podgryza, tutaj jest naprawdę w porządku). Sam szalik wydaje się być "zbity" i gęsty, przez co jest naprawdę ciepły. Z najtańszą przesyłką wychodzi jakieś 75-80 PLN, wydaje mi się że to naprawdę niezła cena jeśli wzór się podoba. Mi bardzo :D

Opublikowano

Śmieszna rzecz, bo w ogóle na to nie spojrzałem :D Zmierzyłem właśnie - przyznaję, niedbale - ten szalik i ma ponad 150cm długości (taśma krawiecka na 150cm zmieściła się cała i zostało jeszcze z 10-15 cm szalika) i ze 30cm na szerokość (rozłożony, ja go zwykle składam żeby był o połowę węższy).

Jako że wszystko inne się zgadza zakładam że to błąd opisu, nie wysłanie mi innej rzeczy niż zapłaciłem.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
W dniu 3.02.2018 o 17:32, Xune napisał:

Nie wiem czy to dobry temat, ale jeśli by ktoś szukał szalików - gorąco polecam Country Attire i ten model. 75% merynos/25% angora, tkanina w dotyku jest bardzo miękka i przyjemna (niektóre wełny mnie gryzą, czasem nawet merynos lekko podgryza, tutaj jest naprawdę w porządku). Sam szalik wydaje się być "zbity" i gęsty, przez co jest naprawdę ciepły.

Mam inny szali (Begg & Co) z takiej mieszanki wełny i angory i potwierdzam, że to super-ciepły i przyjemny materiał. Jedyny minus, że się trochę mechaci, ale taka właśnie uroda angory i dlatego występuje ona w mieszankach.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem dzisiaj do zabicia pół godziny i wdepnąłem do Peek & Cloppenburg. W zgrupowaniu wyprzedażowym stojak ze spodniami w odcieniach od jasnoniebieskiego do ciemnego granatu przypominającego strukturą i kolorem raw denim. Bardzo przyzwoita jakość. Rozmiary w przewadze 48-52, jest wybór. Fajna casualowa  wełna, choć trzeba czytać metki, bo zdarzają się domieszki poliestru do 40 % (nie mają wpływu na cenę). Ceny z poziomu 600-800 zł na 150-220, więc IMO atrakcyjne. Tiger of Sweden (najwięcej), Calvin Klein z włoskich tkanin i podobne. Porządna średnia półka. Na zdjęciu wyglądają trochę na garniturowe sieroty, ale tak nie jest :):

pc.jpg.8ade3b56109949ec592eca06f8757ab3.jpg

• Oceniam pozytywnie 1