artski Napisano 12 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2019 W piątek 12.04 w tkmaxx na marszałkowskiej kilka par gh baas weejuns w rozmiarze 45 i 41 tan Brown lofers z frędzlami po 199 zł - GYW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 14 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2019 Wczoraj w Renomie upolowałem od dawna poszukiwane klasyczne sneakersy w kolorze granatowym co prawda marka nieznana Be Positive ale jak za cenę 250 zł to jakość naprawdę przyzwoita. W razie czego został jeszcze rozmiar 42. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 17 Kwiecień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2019 Wczoraj wieczorem w Jankach widziałem czarne brogsy Prime Shoes przecenione na 200zl. Rozmiar ok 9.5 nie pamiętam, ale wg tk maxx mialy chyba 44 lub 44.5 metkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 2 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2019 Będę niebawem we Wrocławiu. Proszę o poradę, który TK warto odwiedzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 4 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2019 Widzę, że w Getyndze jest praktycznie ten sam asortyment co w PL, więc polecam poszperać w akcesoriach, bo widziałem już co najmniej 6 różnych pasków Anderson's, kaszkiety Failsworth (100% Irlandzki len, made in Ireland), marynarki nieznanych mi marek z ciekawych, letnich materiałów (seersucker Marzotto itp.). Tylko z butami słabo, te Trickersy z Lublina to było najlepsze co kiedykolwiek znalazłem w tej sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 Widziałem ten kaszkiet, świetny jest. Nie wiem tylko, czy jestem na tyle silny by go udźwignąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 10 minut temu, Kewin napisał: Widziałem ten kaszkiet, świetny jest. Nie wiem tylko, czy jestem na tyle silny by go udźwignąć Te, które widziałem to był zwykły jasny beż. Gdybyś widział rozmiar 60 w obwodzie to chętnie Ci zapłacę za zakup i jego wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 5 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2019 2 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał: Te, które widziałem to był zwykły jasny beż. Gdybyś widział rozmiar 60 w obwodzie to chętnie Ci zapłacę za zakup i jego wysyłkę. Też widziałem jasny beż, ale nie nosiłem nigdy kaszkietu. Gdy będę w tk MAXX to zerknę na jego rozmiar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 6 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2019 Dawno nie byłem w łódzkim TK ale dziś zaskoczyła mnie cała półka Prime Shoes w rozmiarach od 42 do 44.5 za 399. Głównie derby w różnych kolorach, dwie pary brogsów. Wszystkie na mnie za duże swoją drogą a patrząc na rozmiarówkę wydawało mi się że coś pod kątem idealnego rozmiaru wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 17 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2019 Sporo tych brogsów też w Krakowie. Również spory wybór marynarek. Baldessarini, Benevuto, nawet przymierzałem fajnego Lagerfelda, niestety wszystko nie moje rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 17 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2019 W Gdańsku na Matarni były (a jeszcze może są) ostatnio koszule od Hacketta z tkanin od Albini i T. Mason (lny, niektóre dość fajne) w cenie 170 zł. Jest też stos koszul od Faconnable, ale raz, że jak nie wzory dość wymyślne (kolorowe kraty) to i fason 'Classic' - normalnie noszę 39 w krojach slim fit i pasowały na mnie S-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 18 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2019 W M1 Marki też były w/w koszule i nowa dostawa Profuomo Skyline. A Faconable z metki wynika że szyte są w Polsce. Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 23 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2019 Bardzo fajne sneakersy Garment Project w Centrum, r. 42, zamsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 23 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2019 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 23 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2019 49 minut temu, Awopiotr napisał: zamsz. Nie wyglądają na zamszowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 23 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2019 6 minut temu, Szydlowsky napisał: Nie wyglądają na zamszowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 To raczej nubuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 24 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2019 Na Matarni w Gdańsku są identyczne, ale z groszkowanej licówki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebhe Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2019 Jakieś ciekawe okazję ostatnio? Szczególnie na Marszałkowskiej w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2019 Tam akurat mocno przebrany asortyment był ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2019 Byłem w niedzielę na Marszałkowskiej i w BlueCity i nic ciekawego nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiridiana Napisano 29 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2019 Na Targówku w zeszłym tygodniu było sporo ładnych butów. Było parę par Prime Shoes, były skórzane trampki ładne, ale duży rozmiar. Ubrania męskie mniej ciekawe. Krawaty i dodatki mocno przebrane i mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nebhe Napisano 30 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2019 Jedyne co znalazłem na Marszałkowskiej to https://www.faconnable.com/en_uk/cashmere-sweater-fm700019599.html Za ok. 500zł, rozmiar S, ostatnia sztuka na wyprzedaży na męskiej części na wieszakach po prawo od schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 30 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2019 Byłem też dzisiaj w BluCity. Widziałem 2-3 pary butów Prime Shoes, roazmiary ok 43 (choć jedne bez sznurówek). Z innych ciekawych rzeczy była też lniana, granatowa kurtka w stylu safari czy field jacket od Baldessarini, rozmiar 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nkb1 Napisano 31 Maj 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2019 W Galerii Północnej spory wybór boat shoes Chatham, o ile pamiętam marka z dobrymi opiniami na forum. Ok. 170 PLN, roz. 41-44, klasyczne kolory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi