Krzysiek_W Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 pomierzyć teraz nie dam rady, ale jest minimalnie większa niż 46 SuSu Lazio, Havana - jeśli to pomoże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 W Blue City wisi kilka sztuk czarnych Barbour XL, chyba takich: https://www.houseoffraser.co.uk/men/barbour-side-waxed-jacket/d849448.pd#280830568 za 549. Do tego harringtonki zielone ze skórzanym kołnierzem, również Barbour. Dla mnie słabe, ale może ktoś się skusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 20 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2017 Odpowiadając na prośby odnośnie zakupu kurtki. W Wola Parku byłem w niedzielę i nie wybieram się w najbliższym czasie, więc nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Ta kurtka JP była też przed świetami we Wrocławiu w Renomie. Też nie na nią nastawiałem kiedys, po zobaczneiu zdjecia na forum, ale na zywo, to jakość i grubośc koszuli wojskowej z sieciówki. Nie wygląda dla mnie ładnie na żywo. W cenie +/- 200zł można upolować Alpha Industries field jacket w wersji dla cywili, czyli nie wojskowy worek. Mi sie udało na Zalando w wakacje, model Huntighton (. W przeciwieństwie do ich M65 z tego samego sklepu model H. nie ma zanizonej rozmiarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0claf Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 No ta Alpha też jakoś powalająco nie wygląda i specjalnie gruba się nie wydaje... Wygląda wręcz bardzo podobnie, ale ma dodane fabryczne postarzanie i rzep nad lewą kieszenią - co dla mnie ją zupełnie dyskwalifikuje, ale to kwestia gustu. I o ile za te 200 zł też byłbym w stanie ją kupić, tak za cenę regularną - w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Zaopatrzyłem się w taką: https://www.varusteleka.com/en/product/belgian-parka-m88-olive-drab-surplus/22827 i bardzo sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 W Łodzi w TK Maxx w Manu upolowałem niedawno omawianą kurtkę JP. Jak za 199 zł, to w sam raz. Po prostu praktyczna kurtka, nieźle wyglądająca do mniej formalnych ubrań. Ładniejszej w tej cenie nigdzie nie widziałem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Dzisiaj na Marszałkowskiej widziałem kilka garniturów i marynarek Brunello Cucinelli, dość odważne wzory, ale może ktoś znajdzie coś dla siebie (garnitury ok. 1000 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 23 minuty temu, Pawcio napisał: Dzisiaj na Marszałkowskiej widziałem kilka garniturów i marynarek Brunello Cucinelli, dość odważne wzory, ale może ktoś znajdzie coś dla siebie (garnitury ok. 1000 zł). Zerknąłbym - pamiętasz może, czy były mniejsze rozmiary (48), czy tylko duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Napewno był mój rozmiar tj. 50. Podejrzewam, że 48 mogłaby się trafić, bo trochę tego wisiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0claf Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 2 godziny temu, figo napisał: W Łodzi w TK Maxx w Manu upolowałem niedawno omawianą kurtkę JP. Jak za 199 zł, to w sam raz. Po prostu praktyczna kurtka, nieźle wyglądająca do mniej formalnych ubrań. Ładniejszej w tej cenie nigdzie nie widziałem Otóż to. Wygląda w miarę podobnie do oryginalnej - nie ma dziwnych wodotrysków, które mają te, które są często dostępne w sieciówkach. Za 200 zł jest okej. Przy większych środkach na zakup - tylko kontrakt wojskowy. Swoją drogą, rozmiarówka tej kurtki od JP wypada dość dziwnie - kupuje wszystkie ubrania w rozmiarze S, a tutaj musiałem wziąć jednak M, bo pod S nie wszedłby mi nawet grubszy kardigan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figo Napisano 27 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2017 Potwierdzam, również wszędzie noszę rozmiar M, a tutaj wyjątkowo S. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 2 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2018 Kto upatrzy jeszcze jedną S-kę (a najlepiej 2, no bo jeszcze dla @Krzysiek_W ) to proszę PW !! No i ofc jakby był gotowy na wysyłkę, jeżeli gdzieś dalej się trafi. P.S. Dorzuce coś na dobre piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 Mam pytanie...Znalazłem dziś coś bardzo ciekawego w TJ Maxx: Kurtkę skórzaną shearling firmy Brunello Cucinelli taką jak w linku, tylko brązową: https://www.ebay.com/itm/Brunello-Cucinelli-Mens-100-Leather-Shearling-Full-Zip-Jacket-Size-M-L-2XL/132400334383?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=431738966868&_trksid=p2055119.m1438.l2649 Była po pierwsze nieprawidłowo oznaczona jako damska (nie pytajcie co robiłem na damskich kurtkach ), a po drugie chyba im się przydarzył błąd w wycenie, bo cena sprzedaży to 6900$, a w TJ Maxx była za 99$ i to beż żadnych czerwonych/żółtych metek...wziąłem bez namysłu. Mam teraz zgryz - pasuje jak ulał, miałbym super ubranie na wiele lat, no i z ciekawą historią, bo kupione za bezcen. Z drugiej strony kurtka jest fabrycznie nowa, z metkami i bez wad i cholera kusi aby ją wystawić na eBayu za jakieś 2500$, bo po tyle się sprzedają takie sztuki. No i jeszcze ostatnio kupiłem superową skórę, też w dobrej cenie i naprawdę nie potrzebuję drugiej... Co byście zrobili na moim miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 Nosiłbym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 Niby fajna, ale jakoś w 100% nie jestem przekonany do tego konkretnego fasonu, więc sprzedałbym. Za 2,5 tys $ można kupić mnóstwo rzeczy, do których człowiek będzie miał 100% przekonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyzwad Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 Sprzedałbym, można kupić ładniejsze o połowę taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Styczeń 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 Nosiłbym 10 lat, po czym sprzedałbym na ebay pięciokrotnie drożej niż zapłaciłeś;-) A poważnie, potraktowałbym jako uśmiech losu i sprzedałbym; za >20K zł można chyba kupić kurtkę z "genuine full grain unicorn hide" i cena sugerowana nijak ma się do wartości. Sprzedać za $2,5K, kupić horsehide np. od Simmons Bilt, resztę przepić;-) 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 @Kamil1987 Pytanie jeszcze jak bardzo Ci się podoba. Mi na przykład wcale i spróbowałbym ją sprzedać, a z przychodem zrobić co kolega Lubo wyżej sugeruje Jakiś ładny model Simmons Bilt czy Aero Leather i jeszcze Ci zostanie parę groszy. Z drugiej strony jeśli podoba Ci się bardziej niż SB/AL i to co ostatnio kupiłeś to zachowaj tą, a sprzedaj tą ostatnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 Dzięki Panowie za duży odzew !! Decyzja jest następująca: dajemy szczęściu szansę i wystawiam ją na eBayu na 30 dni za 2499$, jeśli ktoś się pokusi to moje szczęście, jeśli nie to nie wystawiam jej ponownie i zaczynam nosić. Wstawię niedługo jakąś fotkę na mnie, bo wg mnie wygląda lepiej niż ta w linku z eBay, który wkleiłem. Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 Jakby na sprawę nie patrzeć tak czy siak win--win. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 (edytowane) Może być ? ----------------------------------- Edytowane 3 Styczeń 2018 przez mosze regulamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 5 godzin temu, Kamil1987 napisał: Może być ? ----------------------------------- Nie może być, proszę nie łamać regulaminu i nie bawić się w ten sposób. Koniec wątku o okazji i zarobku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 41 minut temu, mosze napisał: Nie może być, proszę nie łamać regulaminu i nie bawić się w ten sposób. Koniec wątku o okazji i zarobku. Kajam się !! Link do eBaya miał tylko zobrazować wygląd samej kurtki. Oferta sprzedaży nie jest adresowana do kogokolwiek z tego forum. Jeszcze raz przepraszam za nieporozumienie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christo Napisano 4 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2018 Tym razem poczytałem forum przed zakupem i znalezione wczoraj w Czeladzi Chapman & Moore za ... 108 zł! Zostały jeszcze 44, ale po przymierzeniu dla mnie są jak 45. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi