Midlife-Crisis Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 Monachium Unikam Tikeja, ale dzisiaj mnie coś skusiło, żeby na chwilę wejść. No i dobrze się zabawiłem. Garnitur PRL z grubej, ale miękkiej flaneli. Spodnie na boczne regulatory. No i został, bo marynarka ciut za wąska w talii, a spodnie w biodrach. Dałoby radę, ale w końcu miałem obawy, że na mój wiek za mało poważny. Jakbym pracował w branży odzieżowej, albo miał przed sobą wyjazd na pitti, to nie zawachałbym się. Cena: EUR 1000;- /350;- EDIT: Nie orientuję się, czy cena wyjściowa 1000 Euro jest realistyczna. Jakiś rok temu widziałem w TK marynarkę Hackett z cenę wyjściową 1600 Euro przecenioną na 600. Jak sprawdzałem, to takich cen marka Hackett w ofercie w ogóle nie miała. 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 47 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Monachium Dałoby radę, ale w końcu miałem obawy, że na mój wiek za mało poważny. Jakbym pracował w branży odzieżowej, albo miał przed sobą wyjazd na pitti, Weź nie żartuj, świetnie w nim wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 12 minut temu, Tanatos70 napisał: Weź nie żartuj, świetnie w nim wyglądasz Dzięki, spiąłem się do zdjęcia jak mogłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 @Midlife-Crisis - będzie Ci się śnił po nocach, jeżeli po niego nie wrócisz. Ja bym spać na pewno nie mógł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 Godzinę temu, Midlife-Crisis napisał: Dałoby radę, ale w końcu miałem obawy, że na mój wiek za mało poważny. Jakbym pracował w branży odzieżowej, albo miał przed sobą wyjazd na pitti, to nie zawachałbym się. Wróciłbym do tego Tikeja. Świetnie Ci leży ta marynarka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 9 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2017 Uważam tak jak koledzy - naprawdę dobrze leży marynarka. Taki garnitur do końca by mi nie leżał, ale do zdekompletowania nadałby się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs43 Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 Popieram - leży bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0claf Napisano 10 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2017 Wydaje mi się, że właśnie dopiero w pewnym wieku tego typu wyglądają naprawdę dobrze. Wróciłbym po niego, tak jak ktoś zauważył - idealny do dekompletowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 @MH_fan @Whitesnake @rumcajs43 @Tanatos70@n0claf Dzięki Wam za dobre słowa, już mi się śnił @bodzixon jednak dobrze mówi, z udziałem spodni można wyglądać podobnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 @Midlife-Crisis - wróciłeś i był już tylko pusty wieszak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 4 minuty temu, MH_fan napisał: @Midlife-Crisis - wróciłeś i był już tylko pusty wieszak? Trzymam się twardo, nawet żona się skrzywiła, że nie wziąłem. Składam na teczkę od jednego takiego tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 11 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2017 @Midlife-Crisis oglądając dzisiaj to zdjęcie na instagramie pomyślałem, że Ci je dzisiaj wkleję, żebyś zobaczył co straciłeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 W Zabrzu legendarna john partridge za 199 ostatnia rozm. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys-Tech Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 U mnie w Bydgoszczy są też rozmiar S i L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 3 minuty temu, dariopol napisał: W Zabrzu legendarna john partridge za 199 ostatnia rozm. M Jakie znasz legendy o kurtce John Partridge? 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 6 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Jakie znasz legendy o kurtce John Partridge? mialo byc w cudzyslowiu 😉 a wiem ze pare osob z forum takowa kurtke szukalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 29 minut temu, Zajac Poziomka napisał: Jakie znasz legendy o kurtce John Partridge? Ja znam jedną, taką miejską o facecie w średnim wieku, który miał ją na sobie łażąc po krzaczorach przy linii kolejowej o świcie pewnego jesiennego dnia. Wydawał przy tym z siebie dziwne dźwięki, coś jakby „kici- kici”. Ponoć historia dobrze się skończyła . 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0claf Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Był ktoś może w katowickim tikeju? Poluje na te kurtkę od dawna i nie wiem czy się fatygować i robić sobie nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 50 minut temu, n0claf napisał: Był ktoś może w katowickim tikeju? Poluje na te kurtkę od dawna i nie wiem czy się fatygować i robić sobie nadzieję. Zostań w domu. Sam latałem i brałem do ręki wszystko w kolorze olive green i żadna sztuka nie była tą kurtką. Jak jest ze zwrotami w TiKeju? Zwracasz produkt w dowolnym sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borys-Tech Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 A jaki rozmiar potrzebujecie? Ja wczoraj byłem i wisiały u mnie S i 2 szt L. W innym tk widziałem 2szt M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariopol Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 1 godzinę temu, JDC napisał: Zostań w domu. Sam latałem i brałem do ręki wszystko w kolorze olive green i żadna sztuka nie była tą kurtką. Jak jest ze zwrotami w TiKeju? Zwracasz produkt w dowolnym sklepie? Tak zwracasz w dowolnym. Jeżeli ktoś jest zainteresowany tą emką w Zabrzu, mogę kupić i nawet przesłać bo będę tam jeszcze wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 A w czeladzi? ja bym wziął jedną "S" na zapas na kiedyś, bo tą niemiłosiernie katuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 W Wola Parku widziałem 2 szt. S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 Czeladź zlustrowana, nie ma @alabuz kupiłbyś mi ze zwrotem ¥? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n0claf Napisano 18 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2017 @Krzysiek_W, byłbyś w stanie podać wymiary eSki? Potrzebowałbym też S, ale zastanawiam się też nad M żeby pod nią zmieścić grubszy kardigan lub marynarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi