eye_lip Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 JL - raczej 1499. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Możliwe. Tak na szybko tylko rzuciłem okiem, bo mi się trochę spieszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 JL - raczej 1499. A już miałem auto z garażu wyprowadzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Ktoś może był w Lublinie w TK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 W blue city jedna para John Lobb i jedna para Sebago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Te Sebago tragiczna skóra, miałem je w rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Ktoś może był w Lublinie w TK?Ja, wczoraj. Bieda, już w Łodzi szybciej można coś wartego chociażby rozważenia trafić.A JB tanieją w oczach, bo nikt ich nie chce. Zaczynały chyba o 799zł. Edyta:takie buty, widziałem w niedziele w Łodzi. Były 2 pary. Oraz taka marynarka. Ładny zielony kolor, na zdjęciu zniekształcony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrrianoo Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Byłem w sobotę w TK w Czeladzi, tym razem pojawiły się trzy pary zamszowych derbów Loake - wszyskie buty w rozmiarze 8 UK (jak się nie mylę), cena 449 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 W Rivierze trochę koszul Tommyego H. Marynarki Barutti. Z butów to żeglarskie Sebago,ale w kolorach Jamajki oraz fajne mokasyny Geoxa różne wzory i kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 W blue city jedna para John Lobb i jedna para Sebago Pamiętasz po ile były te brązowe loafersy Lobba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Zgadzam się co do Sebago, pewnie dlatego kosztują 170 zł. Co do Lobbów to kosztowały dokładnie 999 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Ok dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Nie TK Maxx ale też Edward Green na ich dzisiejszym trunk show 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej1968 Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Pamiętasz po ile były te brązowe loafersy Lobba? Kosztują 999 zl. Oglądałem je dokładnie, więc wiadomość pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Lobby 46, 999 zł (Poznań, Malta) - niestety, podeszwa nie jest skórzana 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Jeżeli mają podeszwę Dainite to są idealne na jesień. Skórzana podeszwa nie przesadza o jakości obuwia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Piękne są,na wiosnę też idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Niestety, to nie dainite, a jakiś dziwny twór. Dla zainteresowanych wklejam zdjęcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Na otwarciu nowego TK Maxx w Monachium był JL. Nasuwa mi się pytanie, czy to ten John... in ten Lobb. Cena 279 Euro. Ceny wyjściowej w żadnych z JL nie podano. Optycznie i haptycznie nie zachwyciło mnie to. Ciekaw jestem opinii kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Jakieś brzydkie te monki, dziwna podeszwa i zapięcie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 23 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 To oryginalny monk Lobba, model William. Rrp 1350 dolarów. Co.. magia prysła i brzydkie, bo z tikeja ? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Niestety, to nie dainite, a jakiś dziwny twór. Dla zainteresowanych wklejam zdjęcie. Bardzo fajne. Brałbym. Lubię gumowe podeszwy. Od jesieni do wiosny najczęściej używam butów na gumie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Też bym je wziął. Po pasku widać że były trochę przymierzanie podeszwa świetna na deszczowe dni. Kolor wyglada mi na ciemna czekoladę. Widziałem ten model ale na skórzanej podeszwie w ich sklepie w NYC. Kilka wad takich jak rysy i zużyte zapięcie widać ale za 279 Euro czyli 1/4 ceny wyjściowej to aż grzech ich nie wziąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 To oryginalny monk Lobba, model William. Rrp 1350 dolarów. Co.. magia prysła i brzydkie, bo z tikeja ? Nie, nie dla tego. Nie podobają mi się monki z taką podeszwą. Trochę jak eleganckie Auto z terenowym podwoziem. Dla mnie brak im lekkości, które kojarzę z tym typem butów. Może nie jestem jeszcze na tym stopniu zaawansowania. Dla zainteresowanych i przelatujących przez Monachium Rozmiar 8. Były też jasnobrązowe monki, na podeszwie jak kilka postów wyżej 8,5. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Tk ma dziwne oznaczenia. Lobby oznaczone 9 które widziałem w tk, to były realne 7.5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi