Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj w Renomie upolowałem od dawna poszukiwane klasyczne sneakersy w kolorze granatowym co prawda marka nieznana Be Positive ale jak za cenę 250 zł    to jakość naprawdę przyzwoita. W razie czego został jeszcze rozmiar 42.

04774DA8-4EFF-4EDA-8832-9DE2870E523C.jpeg

AEB74658-4DCB-416D-AA2E-9CBD03DA52B0.jpeg

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę, że w Getyndze jest praktycznie ten sam asortyment co w PL, więc polecam poszperać w akcesoriach, bo widziałem już co najmniej 6 różnych pasków Anderson's, kaszkiety Failsworth (100% Irlandzki len, made in Ireland), marynarki nieznanych mi marek z ciekawych, letnich materiałów (seersucker Marzotto itp.). Tylko z butami słabo, te Trickersy z Lublina to było najlepsze co kiedykolwiek znalazłem w tej sieci.

Opublikowano
10 minut temu, Kewin napisał:

Widziałem ten kaszkiet, świetny jest. Nie wiem tylko, czy jestem na tyle silny by go udźwignąć ;) 

Te, które widziałem to był zwykły jasny beż. Gdybyś widział rozmiar 60 w obwodzie to chętnie Ci zapłacę za zakup i jego wysyłkę.

Opublikowano
2 godziny temu, Żorż Ponimirski napisał:

Te, które widziałem to był zwykły jasny beż. Gdybyś widział rozmiar 60 w obwodzie to chętnie Ci zapłacę za zakup i jego wysyłkę.

Też widziałem jasny beż, ale nie nosiłem nigdy kaszkietu. Gdy będę w tk MAXX to zerknę na jego rozmiar ;)

• Like 1
Opublikowano

Dawno nie byłem w łódzkim TK ale dziś zaskoczyła mnie cała półka Prime Shoes w rozmiarach od 42 do 44.5 za 399. Głównie derby w różnych kolorach, dwie pary brogsów. Wszystkie na mnie za duże swoją drogą a patrząc na rozmiarówkę wydawało mi się że coś pod kątem idealnego rozmiaru wybiorę. 

20190506_153644.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W Gdańsku na Matarni były (a jeszcze może są) ostatnio koszule od Hacketta z tkanin od Albini i T. Mason (lny, niektóre dość fajne) w cenie 170 zł. Jest też stos koszul od Faconnable, ale raz, że jak nie wzory dość wymyślne (kolorowe kraty) to i fason 'Classic' - normalnie noszę 39 w krojach slim fit i pasowały na mnie S-ki.  

Opublikowano

W M1 Marki też były w/w koszule i nowa dostawa Profuomo Skyline. A Faconable z metki wynika że szyte są w Polsce.

Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Na Targówku w zeszłym tygodniu było sporo ładnych butów. Było parę par Prime Shoes, były skórzane trampki ładne, ale duży rozmiar. Ubrania męskie mniej ciekawe. Krawaty i dodatki mocno przebrane i mało.

Opublikowano

Byłem też dzisiaj w BluCity. Widziałem 2-3 pary butów  Prime Shoes, roazmiary ok 43 (choć jedne bez sznurówek). Z innych ciekawych rzeczy była też lniana, granatowa kurtka w stylu safari czy field jacket od Baldessarini, rozmiar 48.