Verbov Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Krzysiek pytał, xkozioł potwierdził: Yanko. Swoją drogą na fotkach sklepowych wyglądają zgrabniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Drugie to Berwick 1707 Michał, jak oceniasz jakość skóry i wykonania? Okolice Meermina, lepiej, gorzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Od dawna nie udzielałem się na forum i trzeba nadgonić stracony czas. W ubiegłym roku nie pozwoliłem sobie na większe/droższe zakupy, ale uczyniłem jeden wyjątek. Uczyniłem go dla mojej ulubionej marki obuwniczej - Carminy. W 2012 roku podczas pobytu w Paryżu, miałem okazję przymierzyć w jej sklepie, wiedenki na kopycie Forest, które tak głęboko zapadły mi w pamięci, że jak nadarzyła się okazja (czytaj zgromadziłem fundusze), od razu postanowiłem je zakupić. Uczyniłem tak za pośrednictwem nieocenionej Betty i rzecz jasna internetu Zakupu dokonałem pod koniec września, buty trafiły do mnie po około tygodniu.Więcej zdjęć postaram się wrzucić w wątku poświęconym Carminie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Płaszczka od Damiana . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 J.Loic Orange Derby Chasse 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Vickson, gratuluje wspaniałego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Bardzo dziękuję. Są piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Buty zakupione do nowego tropiku: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Zestaw prezentuje się naprawdę dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Moim zdaniem są bardzo ciekawe. Mam ogromną prośbę do Ciebie, żebyś po sezonie zdał krótką relację na temat użytego materiału (utrzymanie czystości, trwałość). Gratuluję nowych nabytków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Buty zakupione do nowego tropiku: Chętnie zobaczę resztę zestawu, panie Gatsby. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 12 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2014 Na żywo wyglądają baaaardzo zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 13 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2014 Mam braci mnichów tych oxfordów Takie spodnie bym przygarnął. Skąd? Na miarę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Spinki od Damiana, Ametyst z Namibi, dzięki Damian!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondepart Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Pol606 co to za buty? pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Piękny ametyst, sam chciałbym takie spinki:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Whale, na żywo są jeszcze ładniejsze, ale ciężko zrobić dobre zdjęcie komórką. Jeśli Ci sie podobaja, polecam kontakt z Damiance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Spinki od Damiana, Ametyst z Namibi, dzięki Damian!!! Jakie są wymiary tych spinek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 12x16 mm, ale to kwestia do ustalenia z Damianem na etapie składania zamówienia, ja chciałem prostokąt, można dac też np kwadrat, okrąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 18 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2014 jajo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 21 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2014 Zdobycze z walentynkowego weekendu w Rzymie. Oraz inna zdobycz, już nie z Rzymu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2014 Sprawiłem sobie mały prezent na wiosnę Wybaczcie lekkie podbicie kontrastu - zdjęcia robione iPadem wyszły trochę "niemrawe". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2014 Bardzo ładne buty. Gratuluję udanego prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2014 Piękne. Chyba też się w końcu skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 Ja się na nie również skusiłem i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi