baker Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2014 Ja też noszę te buty od jakiegoś czasu. Zdecydowałem się jednak na podeszwę fabrycznie podzelowaną i jestem zadowolony z tej decyzji. Podeszwa nie jest zbyt gruba, a buty już kilkakrotnie używane były w trudnych warunkach (śnieg, lód) i prawdopodobnie na samej skórze byłoby ciężko... Ogólnie nie mam żadnych zastrzeżeń i śmiało polecam. Cytuj
Pepenix Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2014 Do tej pory nie miałem pojęcia, że jest jedwab i jest jedwab. Niesamowita jakość jak dla mnie. Cytuj
Tadeusz W. Fita Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2014 O taki fajowy o Fajny ten „amerykański”. Cytuj
Skalpel Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 vcore bardzo ładna, za ile ją wyrwałeś? Cytuj
Bażant Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dość okazyjnie, wysyłam PW. Cytuj
saphir.pl Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 "Damianowe EXO-Spinki" to jeden z moich ulubionych prezentów - zawsze robią wrażenie na obdarowywanych Te chyba jednak zatrzymam dla siebie W zależności od tego, jak pada światło ... Dzięki Damian! Świetna robota! 1 Cytuj
maciato Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Spinki świetne właśnie nad podobnymi myślałem tylko płaszczka niepolerowana + lapis lazuli p.s. Jak pachnie ta bananowa republika ? Cytuj
kamil Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witaj w klubie, też rekin? (W tle tweed na marynarkę sportową). Cytuj
Koval Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kamil, a Twój to słoń? Panowie - świetne są, gratuluję. Czy wyszły spod 'łapek' tego samego Mistrza? Cytuj
eye_lip Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 To Kamila to rekin, oba wyglądają na dzieło z pracowni Donata. Cytuj
kamil Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Mój to rekin, a procesem produkcji zarządzał Damiance, o końcowego wykonawcę nie pytałem. Cytuj
Bażant Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Bree, tak jak kolega wyżej napisał Co ciekawe, obie torby zostały wyprodukowane w Polsce - mimo, że marka jest niemiecka Cytuj
Beere Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pisałeś, że w planach jest mała renowacja. Koniecznie zdaj relację+zdjęcia.Pozdrawiam Cytuj
Remy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jakiś czas temu wpadł mi w oko. Ale chodzi po głowie pewien zielony egzotyczny... Tylko po co mi kolejny portfel ? Cytuj
Ri¢hie Ri¢h Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Witaj w klubie, też rekin? (W tle tweed na marynarkę sportową). Czy można prosić o namiary na wykonawcę tego portfela ? Cytuj
Szego Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 damiance Mnie odpycha ta blaszka z logo.. Cytuj
damiance Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 damiance Mnie odpycha ta blaszka z logo.. Cytuj
Currensy Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wprowadzili te portfele do sprzedaży?Pamiętam jeszcze jak je rozdawali zupełnie za darmo po przeglądzie w ASO.Niemniej fajny gadżet. Cytuj
damiance Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wprowadzili te portfele do sprzedaży? Pamiętam jeszcze jak je rozdawali zupełnie za darmo po przeglądzie w ASO. Niemniej fajny gadżet. nie za darmo po przeglądzie tylko w ramach przeglądu (w cenie) jak zadzwonisz do AMG to może pozyskasz info od kiedy sprzedają .... bardzo fajny portfel, skóra miękka w dotyku, w mojej ocenie w super jakości, najprawdopodobniej kozia. bilonówka prawie w całości wykończona skórą. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi