Arkadyjczyk Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Środowisko kaligrafów w Polsce jest dość liczne, polecam sklep kaligraf.eu, prowadzony przez mojego kolegę Grzegorza Barasińskiego, U niego są również warsztaty kaligrafii jakby ktoś chciał się nauczyć Cytuj
RadW Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 ...żonkowe Bożonarodzeniowe prezenty 1 Cytuj
RadW Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2014 ...oraz nabytek prosto z francuskiego domu mody. YSL --> pure silk --> hand made in France 1 Cytuj
123 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ręcznie szyte skórzane etui na notatnik produkcji naszego kolegi Mateusza. Zapięcie ze skóry kajmana 2 Cytuj
Awopiotr Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Spinki ze szkła Murano ze zdjęcia zamieszczonego wyżej pochodzą z: www.veromurano.pl @constantin Dziękuję. Tak myślałem, że Tobie się spodobają. Cytuj
123 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Garza Fina bez podszewki z rolowanym brzegiem od Pani Asi. 1 Cytuj
.mateusz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 W sklepie nie widzę grenadyn bez podszewki - można taki zamówić na specjalne życzenie? Cytuj
Petrikauer Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 W temacie "poczwórnej grenadyny" - wybrałem sobie ten krawat jako nagrodę w konkursie Shibumi (jak będę miał okazję, zrobię zdjęcia jak wygląda na szyi). Powiem tylko, że można go nosić zarówno jako "zwykły krawat" (oczywiscie, jak tylko grenadyna możne być "zwykła"), czyli tak aby nie było widać innych kolorów, choćby używając spinki, jak i jako krawat go-to-hell. Ale nawet w tym drugim wypadku moim zdaniem nie przekracza granicy dobrego smaku, bo panowie z Shibumi wybrali barwy bardzo ładnie się dopełniające (choć sami radzą, aby nosząc go reszta stroju była stonowana). Jestem miło zaskoczony złotą grenadyną, mimo że nie jest to kolor kojarzony z krawatami. Swoją drogą, Muzeum Miasta Łodzi ma w swoich zbiorach krawat Artura Rubinstaina, własnie ze złotej grenadyny, i to od Turnbull & Asser, i to bez podszewki. 3 Cytuj
123 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 W sklepie nie widzę grenadyn bez podszewki - można taki zamówić na specjalne życzenie? Była niedawno taka możliwość, musisz zapytać Panią Asię. Myślę, że nie będzie problemu. Cytuj
maciato Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Moim zdaniem; jeżeli już chciałeś połączyć gładką skórę ze strusiem to lepszym pomysłem byłoby zrobić okienko w skórze gładkiej i podkleić od spodu strusiem niż za przeproszeniem ordynarnie przykleić strusia na zewnątrz. 1 Cytuj
mr.vintage Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 To raczej gad, a nie ptak Cytuj
eye_lip Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Struś to gad...? Tak jak pisze maciato, tak wklejona łapka strusia wygląda ordynarnie. Cytuj
Misza Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2014 Posty przeniesione: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1576-krawat-bez-i-z-podszewk%C4%85-jak-nosi%C4%87-jaka-d%C5%82ugo%C5%9B%C4%87/page-3 Cytuj
Marek2011 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2014 Moim zdaniem telefon w jakimkolwiek etui wygląda... jakoś tak biednie. Cytuj
Ingvar Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Ładne, taki radosny akcent Edit: To odnośnie spinek. Buty mniej radosne aczkolwiek równie ładne Edytowane 6 Lutego 2014 przez Ingvar Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2014 i hurtowe przygotowania do wiosny: w sumie już najwyższa pora Pierwsze PS a ostatnie Yanko? Cytuj
Szego Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Piękne te pierwsze. Rozwińcie mi proszę skrót PS Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi