blueloafers Napisano 15 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2015 Oczywiście zdjęcia będą, natomiast nie zamierzam robić ujęć garnituru na wieszaku, ani małpką w domu, więc trzeba się uzbroić w cierpliwość aż spotkam się z bratem i zrobimy jakieś sensowne fotografie uwidaczniające garnitur takim jaki jest. I bardzo slusznie! Czekamy na zdj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2015 Garnitur dwurzędowy, więcej pewnie jak złapię jakiegoś fotografa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Raczej z ciekawostek niż nietuzinkowych Poszetka z okazji kolejnego sezonu Gry o tron. Chyba powinienem zacząć teraz oglądać ten serial 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werter Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Raczej z ciekawostek niż nietuzinkowych Poszetka z okazji kolejnego sezonu Gry o tron. Chyba powinienem zacząć teraz oglądać ten serial Wow. A gdzie taką poszetkę można nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Spinki kupione wczoraj na ulicznym targu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Raczej z ciekawostek niż nietuzinkowych Poszetka z okazji kolejnego sezonu Gry o tron. Chyba powinienem zacząć teraz oglądać ten serial Bardzo ładna, gdzieś dostępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Niestety nie wiem. Prezent od HBO. fajna, bo jedwabna i ręcznie obszyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Michau, zakładam, ze chodzi o Polski oddział tudzież ich agencję PR, si? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 @JD! tak. Polski oddział. Ja ją dostałem od kolegi, który nie za bardzo wiedział po co to. Widzę, że się spodobała. Jak zdobędę drugą to mógłbym ją wystawić na licytację, a kwotę uzbieraną przeznaczyć na wybrany cel charytatywny. Co Wy na to? Bylibyście chętni? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 @JD! tak. Polski oddział. Ja ją dostałem od kolegi, który nie za bardzo wiedział po co to. Widzę, że się spodobała. Jak zdobędę drugą to mógłbym ją wystawić na licytację, a kwotę uzbieraną przeznaczyć na wybrany cel charytatywny. Co Wy na to? Bylibyście chętni? Bylibyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Ja w sumie też The North remembers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Byłaby walka jak o Żelazny Tron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 29 Kwiecień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Baza jest, teraz tylko malowanie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Baza jest, teraz tylko malowanie Sam będziesz malował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Tak, kilka rzeczy już przerobiłem z farbami saphir, tylko skóra nie była typowo pod malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Krzysiek, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Ba! Całe forum trzyma kciuki Zawsze mogą stać się ostatecznie czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 29 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2015 Robi się coraz ciekawiej na forum z tym patynowaniem. Nie mogę doczekać się efektów końcowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Krzysiu, na jakim kopycie są te monki, 915? Gartuluję zakupu i życzę powodzenia, już nie mogę się doczekać efektów końcowych Zdradź, jakie barwy bojowe przyjmą te zacne buty? Edit: Pensje na kontach, wątek ożywiony Ehhh, ja muszę czekać do dziesiątego :/ Później wyczyszczę sklep Blanchard'a o ile dogadam się w języku Victora Hugo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Krzysiu, na jakim kopycie są te monki, 915? Gartuluję zakupu i życzę powodzenia, już nie mogę się doczekać efektów końcowych Zdradź, jakie barwy bojowe przyjmą te zacne buty? tak, to 915. Malowanie będzie mało skomplikowane - ot "zwykłe" zielone 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Nie mieli na stanie, ale trułem, trułem ... i wyprosiłem Już płynie do mnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 4inHand Napisano 3 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 Kupiłem ostatnio około 200m 30-40 letnich tkanin. Głównie to kupony marek Dormeuil i Scabal oscylujące w okolicach 300g. Przeważnie to czysta wełna, ale mam też trochę perełek z czystego jedwabiu lub kaszmiru i mieszanek Ogólnie mówiąc to naprawdę nie wiem z czego sobie coś uszyć Na zdjęciu widać tylko kilka kuponów, ale myślę, że dla koneserów są na tyle ciekawe, że warto się pochwalić nowym nabytkiem 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 Te kraty są wspaniałe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uke Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 Piękny nabytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2015 Tuzinkowe, ale ładne. Tie bar: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi