Trader_79 Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Witam, A ja właśnie otrzymałem mój nowy mini wallecik od Exoxe " Sea Blue" z kózki:] Piękny, miękki, "szczupły". Karty siedzą doskonale, będzie idealnie pasować do mojej marynary w kratę księcia Walii:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 17 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2015 Portfel bardzo ładny, ale "wallecik", "kózka" i "marynara" mnie zabiły. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Oliver peoples 505 + clips 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trader_79 Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Portfel bardzo ładny, ale "wallecik", "kózka" i "marynara" mnie zabiły. Ingvar, myślę, że wtrącenie kilku potocznych zwrotów nie zburzy niczyjego spokoju. Rozumiem, że to forum o modzie męskiej, ale nie bądźmy tacy pompatyczni:) To moje zdanie na ten temat , nie musisz się z nim zgadzać Dla Ciebie specjalne sprostowanie: " stylowy, funkcjonalny mini portfel od Exoxe z koziej skóry licowej w kolorze niebieskim, będzie dobrze współgrał z moim garniturem dziennym w kratę księcia Walii"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Trader, bardzo dziękuję za takie spersonalizowane sprostowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 pasek do gnomonika od mistrza eye lipa kolor paska z warana współgrający z butelkową zielenią wskazówki. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Nietuzinkowe, bo w jednym egzemplarzu. Dla mnie bardzo ciekawe i oryginalne. Czyli kolejna 'produkcja' Pana Filipa: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2015 Dzisiaj przyszła, ale poczeka na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 12 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 AS 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 @eye_lip piękne, gratuluję zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Super buty, też je brałem pod uwagę ale ostatecznie padło na C&J. Niech się dobrze noszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Świetne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Dzięki, nie miałem jeszcze lotników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Ee tam pamiętam, że miałeś i to jakie - z miasta Łodzi one pochodziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Ha ha, no tak, zapomniałem o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heinz Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 buty jak buty ale bufet(?) art deco zdaje się też niczego sobie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Dzięki, czeka na odnowienie, ale i tak prezentuje się super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 19 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Podszewka od Szarmanta,do marynarki. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 19 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2015 Niech zgadnę - to o Twoje zakupy chodziło jak dzisiaj byłem po swoją i rozmawialiśmy, że ostatnio klient przyjechał i wybrał właśnie tą? Wydaje mi się, że klientów na nią u Szarmanta nie ma codziennie, więc pewnie tak właśnie jest... Fantastyczna jest! Jestem strasznie ciekawy marynarki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mr.vintage Napisano 27 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Zakup z Allegro. Prawdopodobnie przedwojenna walizka ze skórzanymi detalami, wyprodukowana w Szwecji, okucia z Austrii. Wreszcie zmieszczę w jednym "pudełku" wszystkie kosmetyki. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Piękna rzecz. Chyba też się rozejrzę za czymś podobnym, bo kosmetyki zaczynają powoli zapełniać już drugą szufladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Podszewka od Szarmanta,do marynarki. Mega! Szyjesz marynarkę tam czy kupiles samą podszewkę a szyjesz gdzie indziej? Bo jestem ciekaw jaki jest koszt takiego materialu na podszewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Walizka fajna jako walizka, ale do tego celu chyba trochę zbyt duża, nieporęczna. Szybko może się w niej zrobić bałagan. Ja rozglądam się za jakąś zgrabną skrzyneczką drewnianą z przegródkami, niestety wszystko sensowne na rynku jest > 1000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Walizka świetna, dla mnie wielkość idealna, w tej chwili w żadne pudełka się nie mieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi