lubo69 Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 Witamy nowych Kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 15 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2012 Witam wszystkich, śledziłem chwilę bez rejstracji, ale stwierdziłem, że nie wypada cały czas podglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black_omega Napisano 18 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2012 Witajcie, Maciek z Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumisura Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Witam kolegów! Od pewnego czasu czytuję regularnie forum Bespoke i jak tylko znajdę odrobinę wolnego czasu, z pewnością skrobnę słówko od siebie tu i tam. W każdym razie chciałem się wreszcie przywitać Pozdrawiam! Darek, Szczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młodzieniec Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Witam serdecznie forumowiczów. Mimo, że jestem prawdopodobnie jednym z młodszych użytkowników, od jakiegoś czasu interesuję się klasyczną modą męską, przeglądam to forum, czytam również kilka blogów związanych z tą tematyką. Pozdrawiam kolegów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Młodszych, tj? tak z ciekawości. Oprócz "obowiązkowych" blogów (mrV, MT, Szarmant, smaknabyty), możesz polecić coś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Witam serdecznie forumowiczów. Mimo, że jestem prawdopodobnie jednym z młodszych użytkowników, od jakiegoś czasu interesuję się klasyczną modą męską, przeglądam to forum, czytam również kilka blogów związanych z tą tematyką. Pozdrawiam kolegów;) Ja prawdopodobnie mimo wszystko jestem najmłodszym użytkownikiem. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młodzieniec Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 W moim mniemaniu 21 lat to dosyć mało, by zacząć myśleć o kolekcji garniturów, chociaż jak się rozejrzałem, to faktycznie są młodsi;) pewienpan.blogspot.com , antonhelsinki.blogspot.com , www.thestyleblogger.com , modameska.info , welldressed.blogg.se , kleidsam.blogspot.com -to raczej ciekawsze, zwłaszcza TSB. Dr- czy mogę zapytać, ile masz lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Dr- czy mogę zapytać, ile masz lat? Powiedzmy, że nie jestem jeszcze pełnoletni. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 W moim mniemaniu 21 lat to dosyć mało, by zacząć myśleć o kolekcji garniturów, chociaż jak się rozejrzałem, to faktycznie są młodsi;) 21 lat to dosyć dużo, niektórzy twierdzą, że w sam raz. Przynajmniej jet to wiek, kiedy prawdopodobieństwo "wyrośnięcia" z tworzonej kolekcji jest stosunkowo niewielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 21 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2012 Oj zdziwiłbyś się Ja w wieku 21 lat byłem jeszcze na etapie skór i ćwieków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 21 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2012 Ja mam 19 lat, a klasyczną męską elegancję staram się praktykować od około 2 lat (z różnym skutkiem, zwłaszcza na początku ). Nie ma co się zniechęcać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.D. Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Witam wszystkich, siedzę tu od niedawna jednak zdążyłem się przez ten czas dość dobrze zorientować. To "już" dwudziesta wiosna dla mnie, na imię mam Maurycy i w temacie klasycznej elegancji jestem nowy, acz bardzo zafascynowany. Jestem też z tych szybko uczących się i wdrażających teorię z odwagą w życie więc niebawem będzie mnie można zobaczyć w CMDNS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 28 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2012 Miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 Witam, Podziel się, ja nie kojarzę żadnego poza wbutach.pl i moim.. poważnie. Pozdrawiam Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 Witam, Podziel się, ja nie kojarzę żadnego poza wbutach.pl i moim.. poważnie. Pozdrawiam Filip Czy to możliwe, że ktoś z was nie zna blogów Macaronitomato, Mr-Vintage i Vislava? Z tą powagą, to bym polemizował, nie każdy "świeżak" = naiwniak Forum a blog to różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 29 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2012 [quote Forum a blog to różnica Aj, fatalne przejęzyczenie nawet nie zauważyłem. oczywiście miałem na myśli blogi. No tak, A tak w ogóle, to też witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingen175 Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Witam wszystkich serdecznie, od pewnego czasu interesuję się Klasyczną Męską Elegancją. Zbliża się powoli 20 i najwyższa pora zacząć ubierać się jak na mężczyznę przystało. Zwłaszcza iż kierunek studiów tego nieco wymaga. Oczywiście wiedzę mam jeszcze dość ograniczoną, ale z każdym dniem staram się ją powiększać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Zbliża się powoli 20 i najwyższa pora zacząć ubierać się jak na mężczyznę przystało. Zwłaszcza iż kierunek studiów tego nieco wymaga. Niech zgadnę. Prawo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingen175 Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Trafiłeś. Z tym, że nie należę do osób które chcą udawać że są kimś innym niż w rzeczywistości (a takich jest tam pełno, już na pierwszym roku garnitur, aktówka i byle pozwać kogoś o coś). Załapałem się na praktyki i delikatnie zasugerowano mi zmianę stroju. A że lubię dobrze wyglądać to chętnie zabrałem się za zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Witamy. Jesteś 831 prawnikiem/studentem prawa na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 O ktoś prowadzi statystyki ? Im więcej nas tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 4 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2012 Prawników jak mrówków To był raczej zwykły random() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi