Midlife-Crisis Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Jako właściciel 5 par SP przypuszczam, że po 3 dniach to spody będą wyglądać jak każde inne. Zużywanie się fleków jest też do zaakceptowania. Skóra na podeszwy nie jest jednak taka jak w butach za 600 Euro. Po jakimś czasie należy obserwować, czy się szew nie przeciera i ewentualnie podzelować. Dużo zależy od traktowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alz Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 zelowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alz Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 ja przy SP przyjąłem strategie zelowania w miarę szybko, bo moim zdaniem zelówka dużo nie wytrzyma, ale lubię buty na skórze, dlatego zeluje dopiero po jakimś (w miarę krótkim czasie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Ja pomimo ze używam niektóre buty SH już ponad 1,5 roku żadnych jeszcze nie zelowałem,fakt mam sporo butów i często zmieniam.Jedyne co robię raz na 2 miesiące smaruje je specjalnym olejem do podeszew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SHOEPASSION.com Napisano 22 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2016 Dzień dobry, mam nadzieję, że moderator nie skasuje lub nie przeniesie mojego posta do tematu "SHOEPASSION.com wita Polskę" w dziale ogłoszenia rzemieślników i firm... chociaż akurat w tym wypadku, nazwa tamtego tematu lepiej pasuje.Po prawie 3 latach w SHOEPASSION.com nadszedł na mnie czas. Cieszę się, że mogłam Was wszystkich "poznać" - tutaj na forum, w sklepie w Berlinie czy na jednym z eventów organizowanych przez Stowarzyszenie Damian i całe Stowarzyszenie - dziękuję, że daliście szansę zarówno mnie jak i Shoepassion.Drodzy użytkownicy - dziękuję za początkową konstruktywną krytykę oraz całą wiedzę, którą dzięki Wam zgromadziłam. To właśnie dzięki Wam, od 3 lat zwracam uwagę na męskie buty, długość i szerokość nogawek i dopasowanie poszetki do muchy czy krawata. Super lekcja na całe życie I wreszcie @Styleman - Panie Irku, dziękuję za determinację i wiarę w nasz wspólny projekt. Jestem niezmiernie dumna, że sklep na Kruczej w Warszawie na stałe wpisał się w stylową mapę stolicy.Ale żeby ten post nie miał jedynie charakteru pożegnalnego, chciałabym przedstawić Wam osobę, która staje się odpowiedzialna za markę SHOEPASSION.com na tym forum.Poznajcie Marcelinę, która z chęcią będzie odpowiadać na Wasze wszystkie pytania Pozdrawiamy i życzymy udanego weekendu,Oliwia & MarcelinaP.S. Róbcie dalej swoją robotę bo szczerze wierzę, że między innymi dzięki Wam Polacy zmieniają swój wygląd na lepszy 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Oliwio, dziękuję za owocną współpracę oraz czas spędzony z nami na forum. Poza tym, że reprezentowałaś naszego partnera, byłaś jedną z nielicznych kobiet na forum zdominowanym przez męska publiczność. Cieszę się, że koordynatorem współpracy BwB z ShoePassion będzie Marcelina, którą miałem sposobność dzisiaj poznać. Witaj Marcelino! Niniejsza zmiana jest okazją do podsumowań ale również do potwierdzenia woli współpracy z obu stron. Pewne plany na przyszłość zostały dzisiaj zasygnalizowane, więc forumowicze BwB powinni obserwować Wasz firmowy wątek z uwagą pozdrawiam! Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 25 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2016 A można znać jakieś ramy czasowe, kiedy uwaga powinna być szczególnie wzmożona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Mnie niestety nie było na rozmowie z Damianem więc ja już nic nie wiem Oliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 29 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2016 To był mój pierwszy raz. Poznaliśmy się w marcu ubiegłego roku, przeszliśmy ze sobą wiele dróg, także niewyasfaltowanych. Szaleliśmy na wiejskim weselu i wytrzymywaliśmy wspólnie sierpniowe upały nie oglądając się za rześko w kierunku plaży podskakującymi klapkami. Później operacja, nowe szwy, zelówka i druga młodość. Na spóźnioną rocznicę zafundowaliśmy sobie nowe fleki i polerkę. Jedynie nie mogę objecać, że się nie będę rozglądał za innymi. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Jak powstały te załamanie w okolicy pięty? To efekt normalnego użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Jak powstały te załamanie w okolicy pięty? To efekt normalnego użytkowania? Stawiam na kilkukrotne zakładanie butów bez użycia łyżki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Jak powstały te załamanie w okolicy pięty? To efekt normalnego użytkowania? Stawiam na kilkukrotne zakładanie butów bez użycia łyżki. 90% łyżka, 5% bez , 5% nie pamiętam (zmęczenie, alkohol, myślenie o niebieskich migdałach). Mam więcej SP i w innych tego nie ma, aczkolwiek nie wyprowadzam ich tak często. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 5% nie pamiętam (zmęczenie, alkohol, myślenie o niebieskich migdałach). Tutaj szukałbym klucza do tej zagadki , są ewidentnie przydeptane. Wiem, bo też mam takie (tylko nie SP). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 90% łyżka, 5% bez , 5% nie pamiętam (zmęczenie, alkohol, myślenie o niebieskich migdałach). Tak też myślałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 A szewc płakał :cry: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 30 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2016 Gdzieś słyszałem, że należy się uczyć na cudzych błędach, ale to się nie sprawdza. Dla tego mam nauczkę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Pani Marcelino, czy planowane są jakieś nowe modele butów (sam z chęcią bym widział klasyczne brązowe penny loafers)? Nowe kopyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 15 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2016 Może to dziwne, ale o ile mam na stanie czarne wiedenki, to jednak bez nakładanego noska. Niniejszym brak nadrobiony. . Warto dodać, że o ile kopyta Shoepassion uchodzą na forum za, hm, konserwatywne, to w większych rozmiarach (tutaj: 10,5) wygląda to nieźle, poza tym akurat w przypadku bardziej formalnych butów wydaje się to dobrze korespondować. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert M Napisano 16 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2016 Bardzo ładne. Sam jestem fanem kopyt typu Ferrari, ale kopyto klasyczne Shoepassion w moich brogsach rozmiar 10.5 prezentuje się bardzo zacnie, wcale nie dziadkowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiekw_wawa Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Może to dziwne, ale o ile mam na stanie czarne wiedenki, to jednak bez nakładanego noska. Niniejszym brak nadrobiony. . Warto dodać, że o ile kopyta Shoepassion uchodzą na forum za, hm, konserwatywne, to w większych rozmiarach (tutaj: 10,5) wygląda to nieźle, poza tym akurat w przypadku bardziej formalnych butów wydaje się to dobrze korespondować. Witam Czy takie zdjęcie, czy coś się się dzieje z prawym butem? Skąd takie załamanie skóry? Długo w nich chodzisz? Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buku Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Wygląda mi to na światło, chociaż może sprawiać wrażenie zagięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Światlo, nie było żadnego załamania podczas robienia zdjęcia, dzisiaj były dopiero pierwszy raz noszoe. Zresztą to skóra a nie beton, i tak załamania robią się po kilku krokach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 Pani Marcelino, czy planowane są jakieś nowe modele butów (sam z chęcią bym widział klasyczne brązowe penny loafers)? Nowe kopyta? Dzień Dobry na tą chwilę nie mam niestety żadnych informacji na temat nowych modeli, ale sugestię na pewno przekażę dalej! Na tą chwilę zachęcam mimo wszystko do zapoznania się z naszą nową, letnią kolekcją Pozdrawiam, Marcelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 Prawda, brakuje w kolekcji klasycznych brązowych zamszowych penny loafers. Są ze skóry ligowej, ale zamszu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 17 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Czy rozmiary shoepassion odbiegają in minus od rozmiarów innych producentów?Zwykle kupuję i noszę buty w rozm 9,5 UK. Tymczasem po przesłaniu do sklepu rozmiarów stóp zaproponowano mi rozmiar 10.5 . Faktycznie są takie różnice w stosunku do np Barker, Loake, Berwick? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi