Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako właściciel 5 par SP przypuszczam, że po 3 dniach to spody będą wyglądać jak każde inne. Zużywanie się fleków jest też do zaakceptowania. Skóra na podeszwy nie jest jednak taka jak w butach za 600 Euro. Po jakimś czasie należy obserwować, czy się szew nie przeciera i ewentualnie podzelować. Dużo zależy od traktowania. 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

ja przy SP przyjąłem strategie zelowania w miarę szybko, bo moim zdaniem zelówka dużo nie wytrzyma, ale lubię buty na skórze, dlatego zeluje dopiero po jakimś (w miarę krótkim czasie).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oliwio,

dziękuję za owocną współpracę oraz czas spędzony z nami na forum. Poza tym, że reprezentowałaś naszego partnera, byłaś jedną z nielicznych kobiet na forum zdominowanym przez męska publiczność.

Cieszę się, że koordynatorem współpracy BwB z ShoePassion będzie Marcelina, którą miałem sposobność dzisiaj poznać. Witaj Marcelino!

Niniejsza zmiana jest okazją do podsumowań ale również do potwierdzenia woli współpracy z obu stron. Pewne plany na przyszłość zostały dzisiaj zasygnalizowane, więc forumowicze BwB powinni obserwować Wasz firmowy wątek z uwagą :)

pozdrawiam!

Damian

Opublikowano

Jak powstały te załamanie w okolicy pięty? To efekt normalnego użytkowania?

Stawiam na kilkukrotne zakładanie butów bez użycia łyżki. ;)

90% łyżka, 5% bez :unsure:, 5% nie pamiętam (zmęczenie, alkohol, myślenie o niebieskich migdałach). Mam więcej SP i w innych tego nie ma,  aczkolwiek nie wyprowadzam ich tak często.  

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może to dziwne, ale o ile mam na stanie czarne wiedenki, to jednak bez nakładanego noska. Niniejszym brak nadrobiony. :-). Warto dodać, że o ile kopyta Shoepassion uchodzą na forum za, hm, konserwatywne, to w większych rozmiarach (tutaj: 10,5) wygląda to nieźle, poza tym akurat w przypadku bardziej formalnych butów wydaje się to dobrze korespondować.

9e2c344503c9f4ae70fdda8be3cd527f.jpg

Witam

Czy takie zdjęcie, czy coś się się dzieje z prawym butem? Skąd takie załamanie skóry? Długo w nich chodzisz?

Krzysiek

Opublikowano

Pani Marcelino, czy planowane są jakieś nowe modele butów (sam z chęcią bym widział klasyczne brązowe penny loafers)? Nowe kopyta? :)

Dzień Dobry :) 

na tą chwilę nie mam niestety żadnych informacji na temat nowych modeli, ale sugestię na pewno przekażę dalej!

Na tą chwilę zachęcam mimo wszystko do zapoznania się z naszą nową, letnią kolekcją :)

Pozdrawiam, 

Marcelina

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy rozmiary shoepassion odbiegają in minus od rozmiarów innych producentów?Zwykle kupuję i noszę buty w rozm 9,5 UK. Tymczasem po przesłaniu do sklepu rozmiarów stóp zaproponowano mi rozmiar 10.5 . Faktycznie są takie różnice w stosunku do np Barker, Loake, Berwick?