Krzysiek_W Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 5 minut temu, Aras napisał: Niestety euro:) Ok, bo rzeczywiście jakby były po 200 zł to też bym zwracał jakby był bez kamizelki bo jak to tak za 200 marynarka i spodnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 15 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2020 Tak czy siak, niektóre garnitury z tych które dorzucili są w cenach jakich nie pamiętam aby były kiedykolwiek w SuSu w outlecie. Nie pozostaje nic innego jak kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Info o outlecie przyszło dopiero teraz na maila..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczka Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 @eduardo Wygląda to na drugą turę outletu, obserwowałem go codziennie i wczoraj wieczorem zaczęły pojawiać się nowe rzeczy. Dziś jest ich wysyp (szczególne garniturów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 od maila znowu zaczęły znikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 14 godzin temu, Lafayette napisał: No to u mnie bardzo podobne zamówienie i w tym samym brakło kamizelki Też napisałem do nich, trochę szkoda, bo w sumie ten flanelowy bym zostawił a resztę zwrócił. Zaproponowali mi 250dkk (150 pln). Chyba zrezygnuję, choć jest super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 2 godziny temu, achimpe napisał: Zaproponowali mi 250dkk (150 pln). Chyba zrezygnuję, choć jest super... Druga oferta 500 dkk. (300 pln) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Zamówiłem dwie bawełniane marynarki i niestety odradzam, materiał wygląda na przeleżały, zniszczony. Kolor wypłowiały w porównaniu ze zdjęciami ze strony. Odbity wieszak na plecach. Dramat https://eu.suitsupply.com/pl/c_jackets/granatowy-havana-marynarka/C5759.html?cgid=C_Jackets&prefn1=size&prefv1=46|23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klient Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 podbijam pytanie o spodnie - czy w spodniach od garnitury jest z 1 - 2 cm zapasu u dołu, żeby przedłużyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 U mnie pierwsza paczka Jortów dotarła, kolekcja koszul button down na lato. Materiały rzeczywiście mają wysokiej jakości. Potwierdzam, że nazwa super slim może być trochę myląca, bo nie są to koszule jakoś przesadnie wytaliowane, wyraźnie mniej niż np. Osovski. Za cenę outletową to rzeczywiście dobra okazja, ale cena regularna to gruba przesada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 To czy to są koszule ekstra slim fit, czy tylko zwykły slim fit, zależy od proporcji Twojej klatki do obwodu szyi. Rozmiar kołnierzyka 39 i 40 vs rozmiar w klatce 107 cm (i to w longu!) zdecydowanie, moim zdaniem, predysponuje je do kategorii extra slim fit. Dla porównania Profuomo Sky Blue, czy nasze Lancerto mają w klatce 110 cm. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Też mam podobne zdanie. Wszystko zależy od Twoich wymiarów. Jestem bardzo szeroki w barkach, a w pasie mam niespełna 90 cm i extra slim fit, które mierzyłem u nich w sklepie były obcisłe. Moja koszula też dotarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
braavos Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Panowie, czy tylko mi sie wydaje ze majac w szyi 39cm i 104cm obwod klatki (nie mylic ze srednica) przy 84 cm w talii to w SuitSupply nic sobie z koszul nie wybiore? Garnitury i marynarki w 48/50 leza swietnie, a koszula ktoras z kolei juz w klatce tak opieta ze nie da sie podniesc komfortowo rak. Tym razem popover 39/40 slim fit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Dobrze widzę, że koszule są made in Mauritius? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Zależy które. Mój Jort jest z Polski:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Wszystkie kilkanaście Jortów, które ostatnio widziałem były zrobione w Polsce więc #wspierampolskiemanufakturyszyjacenazlecenie. Koszule z niższych linii mam z PL, Mauritiusu i Macedonii. Moje też przyszły. Casualowa BD z lnu (42) oraz dwie garniturowe (42L) w tym pierwszy raz z mankietem koktajlowym. Natomiast spodenki w kolorze Camel są raczej w kolorze płuc długoletniego palacza Cameli Tym niemniej, pasują na mnie i są bardzo dobrze wykonane, więc zostają. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lafayette Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 18 godzin temu, Krzysiek_W napisał: Te garnitury były po 200zl? Nie ma tak dobrze, łączna cena jest na samym dole screena. 7 godzin temu, achimpe napisał: Zaproponowali mi 250dkk (150 pln). Chyba zrezygnuję, choć jest super... Mi odpisali, że garnitur jest jednak dwuczęściowy nic nie proponując. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babicz999 Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 U mnie pierwsza paczka Jortów dotarła, kolekcja koszul button down na lato. Materiały rzeczywiście mają wysokiej jakości. Potwierdzam, że nazwa super slim może być trochę myląca, bo nie są to koszule jakoś przesadnie wytaliowane, wyraźnie mniej niż np. Osovski. Za cenę outletową to rzeczywiście dobra okazja, ale cena regularna to gruba przesada. Kapitalne koszule. W moim rozmiarze niestety nic nie bylo ja zabralem się za przeglądanie.Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Dziś dotarły też moje koszule w trójpaku. Najbardziej pozytywnie zaskoczyła mnie flanela - kapitalna, a była najtańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub.B Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Wie ktoś może jak koszule z susu mają się do tych z poszetki lub od zack roman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 W tym roku w outlecie można było fajne rzeczy wyhaczyć, ale timing był najważniejszy. Szybko trafiło info na forum o starcie outletu i sam byłem w szoku, że był tak duży wybór koszul, butów, płaszczy i garniturów. Trochę żałuję, że w pierwszej turze tylko koszule wybralem. Natomiast wczorajszy wieczorny update jeszcze ciekawszy niż pierwsza tura. Teraz pora poczekać na kuriera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin C Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Hej. Czy wasza koszula dżinsowa tez tak mocno śmierdzi jakaś chemia? Ponadto pytanie dot garnituru o fasonie Washington- marynarka jest extremalnie długa- ok 10cm poniżej rękawa. Nie jestem przyzwyczajony do aż takiej długości aczkolwiek cenie w SS ze jako jedyni nie szyją damskich żakietów jak polskie marki. Czy skrócenie jej o 2-3 będzie widoczne w proporcjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Ciekaw jestem Waszych ocen koszul SS Jort. Jakbyście je pozycjonowali względem polskich marek typu MT, Zack, Poszetka, E. Berg czy też brytyjskich ? Nie pytam o cenę, bardziej zależy mi na opinii co do jakości wykonania, detali, materiału itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Moim zdaniem są zdecydowanie lepsze, głównie wykończenie (obszycie dziurek na guziki) oraz materiał (zazwyczaj). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2020 Mam jedną od kilku lat i jest to jedna z najlepiej noszących się koszul pod kątem wytrzymałości jak i "mięsistości" materiału. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi