Aras Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Spodnie od garniturów SuSu to jedna wielka loteria. Kupujesz garnitur Havana a spodnie mogą być w kroju soho albo brescia albo brescia slim fit.. a najlepsze jest to, że czasem soho mogą być szersze (przynajmniej od kolana w dół) od brescii, choć powinno być odwrotnie. Ostatnio przymierzałem garnitur Sienna i tam spodnie były oznaczone jako Sienna. Próżno szukać co oznacza Sienna w spodniach. Spodni Jort nigdy nie miałem. Sam jestem ciekaw co to za cudo. Wg tabel powinno to być coś w stylu brescii. Udami bym się bardzo nie przejmował. Chyba tylko raz zdarzyły mi się naprawdę mocne kalesony... Gorzej z odcinkiem od kolana w dół. Tutaj musisz mieć proste nogi i niezbyt rozbudowane łydki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 26 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Nie znam lepszej jakościowo koszuli za ca. 200zł. Jeśli z tego zamówienia będę zadowolony to planuję w przyszłości zamawiać tylko Jorty. Tutaj mówimy o 350 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 3 minuty temu, Aras napisał: Udami bym się bardzo nie przejmował. Chyba tylko raz zdarzyły mi się naprawdę mocne kalesony... Gorzej z odcinkiem od kolana w dół. Tutaj musisz mieć proste nogi i niezbyt rozbudowane łydki... Dzięki! Przejmuję się tylko udami, bo łydki mam jak mucha pięty @eduardo dodałeś trzy do koszyka? Mi wychodzi cena za jedną 48 Euro czyli 215 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Nie to, żebym dawał jakąś gwarancję:) Pamiętaj, loteria:) Po prostu u mnie spodnie zawsze odpadały ze względu na dolny odcinek. Tylko raz mi się zdarzyło, że w udach również była katastrofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 @Aras spoko, mamy darmowe zwroty. Nigdy w życiu nie kupowałem garnituru online i nie spodziewam się wielkiego sukcesu. Rozmiar marynarki mam na granicy 52 i 52L, wiem, że pewnie długość samej marynarki w garniturze wyglądałaby lepiej w 52L, ale na pewno bym musiał skracać nogawki i rękawy, co w SuSu nie jest najłatwiejsze przez aktywne guziki. Zamówiłem Jort z wełny traveler, 52, jak przyjdzie to się obfotografuję i poddam konstruktywnej krytyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Zapomniałem o tych 3. Po testuję sobie rozmiary i na następny outlet będę gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 @Żorż Dobrze pamiętam, że masz jakieś 186 cm? Oby rękawy nie były za krótkie... Ja niestety mam długie ręce i regularna 50-tka odpada przy moich 185 cm. Poza tym lubię dłuższe marynarki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Teraz, Aras napisał: @Żorż Dobrze pamiętam, że masz jakieś 186 cm? Oby rękawy nie były za krótkie... Ja niestety mam długie ręce i regularna 50-tka odpada przy moich 185 cm. Poza tym lubię dłuższe marynarki:) Ja mam 185 i dwie havany od SuSu rozmiar 52, w których absolutnie nic bym nie zmienił pod względem długości. Natomiast moja jedyna obawa jest o długość samej marynarki - w garniturze lepiej wygląda odrobinę dłuższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domixon Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Dzięki za informację o outlecie. Zakupy poczynione. Miałem szy ću krawca garnitur na ślub ale spróbuję najpierw przymierzyć Full Canvas od SuSu za 1600. Najwyżej odeśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Patrzyłem garnitury, ale w 98 - 102 pustki były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Sorry za post po postem ,ale taka uwaga - dopiero po 11 dostałem na maila info o outlecie! Gdzie już części rzeczy nie ma. Oni gdzieś jeszcze rzucają info na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart1 Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Chyba sklep całkowicie padł. Wszedłem popatrzeć na outlet dosłownie 15 min przed mailem (strona działała bez problemu), miałem juz koszyk spakowany. A teraz nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Teraz to mi ani outlet ani zwykła strona nie działa. Wywala jakiś błąd ze strony serwera 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Wygląda na to, że niepotrzebnie tego e-maila wysyłali.. Serwery im zdechły (czy tylko ja tak mam?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart1 Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Czyżby Polacy korzystali z promek z SuSu, aby korzystnie wyglądać na home office? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Ehh... a ja ciągle biłem się z myślami, czy jeszcze wydać trochę "siana" na kolejne "ciuszki".... może to jakiś znak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 24 minuty temu, eduardo napisał: Sorry za post po postem ,ale taka uwaga - dopiero po 11 dostałem na maila info o outlecie! Gdzie już części rzeczy nie ma. Oni gdzieś jeszcze rzucają info na ten temat? lista mailingowa to na pewno nie jest 100 osób z bwb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart1 Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Sklep działa! e: albo działał, zdążyłem zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 38 minut temu, eduardo napisał: Sorry za post po postem ,ale taka uwaga - dopiero po 11 dostałem na maila info o outlecie! Gdzie już części rzeczy nie ma. Oni gdzieś jeszcze rzucają info na ten temat? Do tej pory było "normalnie", bo każdy oczekiwał na outlet w pierwszym tygodniu stycznia i lipca (czasem nie było ich wtedy w ogóle). Zazwyczaj pierwsze info pojawia się na Styleforum, Dappered itp. stronach. Notorycznie maila z subskrypcji dostawałem kilkanaście godzin po rozpoczęciu akcji, więc nie zwracam już na nie uwagi. Tym razem outlet był niespodziewany (nie ukrywajmy - 👑 jest tu słowem-klucz). Kolega @gajdowskip wychodzi na insidera, bo to on dał znać jako pierwszy przez północą. Dzięki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Niestety czas tutaj jest kluczowy. Później już nie ma rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 @eduardo Jeśli chodzi o garnitury w rozmiarze 98, to tuż "po cynku" dostępność była identyczna jak dzisiaj z samego rana. Chyba nic nie ubyło ani nie przybyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 U mnie też się nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Za koszule Jort wychodzi po 227 zł w trzypaku. Ogólnie to w marynarkach straszna bieda, podobnie garnitury, choć tu ciut lepiej. Największy wybór jest w koszulach oraz niezły wybór kurtek. Ja ostatecznie wziąłem 3 koszule. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 10 Kwiecień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 przejrzałem jeszcze raz wszystko i prawie kupiłem jedną marynarkę, ale potem przypomniałem sobie: - mam ich trochę - nie chodzę w nich zbyt często bo wolę przy upale samą koszulę lnianą/popover/polo (których też mam trochę) - jakoś znudziło mi się picowanie tonu odcienia poszetki do skarpet/majtek/bransoletki/guzika rozporka itd - wolę kupić sobie coś co mi sprawi większą frajdę i mnie odmóżdży (choćby inny kolor atramentu). Czy to już kryzys? Dodam jeszcze że koszule/polo też może bym i wziął jakąś lnianą, tylko po co? skoro: - mam ich trochę - wolę kupić koszulę od @poszetka.com które mi bardzo pasują. Tomek da mi fajny rabat po znajomości, a przy okazji mimo że mój zakup nie ma dużego znaczenia na utrzymanie jego i jego żony firmy, zawsze da nadzieję, że "będzie dobrze". Wam tego samego życzę, przemyślenia że SuSu to nie high-end i jak tylko otwarli outlet to trzeba z wypiekamy przejrzeć i go wykupić. Nie trzeba, większość z Was ma w pytę ciuchów. pozdrowienia - idę popracować do mojego biura na strychu, w promieniach wiosennego słońca pooddychać świeżym powietrzem przy otwartym oknie, oraz posłuchać ćwierkania ptaków z drzew* kurna, starzeję się... 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 10 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2020 Też chętnie wsparłbym polskich producentów, gdyby oni zechcieli wspierać kogoś o wzroście powyżej 178 cm:) Niestety ani poszetka ani Lancerto MrV nie chcą:( 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi