emarcins Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 W dniu 13.05.2018 o 15:53, braavos napisał: Czy posiada ktos moze te kamizelke? https://eu.suitsupply.com/pl/waistcoats/brązowy-kamizelka/W180106.html?cgid=Waistcoats Zastanawiam sie nad zakupem, czy sprawdzi sie na lato jako alternatywa marynarki? Plecy sa z z materialu czy typowo podszewkowe? Ja. Sprawdzi. Podszewkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emarcins Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 W dniu 11.05.2018 o 09:00, kamizelka napisał: Czy ktoś z Was ma albo chociaż przymierzał spodnie w modelu Brentwood? Zastanawiam się jak wypada w nich wysokość stanu. Ja. Bez szału. Na pewno nie jest to wysoki stan, ale leżą bardzo fajnie na biodrach. Jeśli ma się szersze uda proponuję brać rozmiar wyżej i ewentualnie zwężać w pasie i skracać nogawki - będzie wygodniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rollin Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 Dzień dobry. Mam 174 cm wzrostu, ważę 82 kg. Moje wymiary: klatka 102, ramiona 44, talia 91, biodra 102/103, udo 59/60. Zamówiłem trzyczęściowy model Lazio https://eu.suitsupply.com/pl/suits/lazio-niebieski-gładki/P5470.html Wydawało mi się, że mój rozmiar to będzie 25. Nogawka na pewno jest do skrócenia (wiedziałem to od początku), rękaw z 0.5 cm pewnie też należałoby skrócić (w pozycji stojącej z opadniętą ręką nie ujawnia się ani trochę rękawa koszuli), marynarka winna być trochę bardziej przy ciele (nie wiem jaka to przeróbka), no i spodnie są zdecydowanie za luźne w pasie -- dopiero jak włożę obydwie ręce w spodnie są ciasne, same z siebie opadają na biodra. Nie wiem czy nie wziąłem za dużego rozmiaru: może 24 byłby odpowiedni i taki model należy zamówić? Czy tamten już będzie za ciasny i lepiej wziąć się za przerabianie tego? Przepraszam za jakość zdjęć, nie mam możliwości zrobić lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 2 godziny temu, Rollin napisał: nie mam możliwości zrobić lepszych. Nie ma możliwości Ci pomóc 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 17 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2018 Witam które z lnianych garniturów ( czysty len lub z domieszkami ) są na półpodszewce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidaman Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 witam. za wasza radą zamówiłem rozmiary 98 i 102. rozmiar 98 lepiej dopasowany, ale w spodnie nie moge się zapiąć. rozmiar 102-spodnie ok, ale marynarka lekko luźna w klatce. odczucia mam takie ze 98 jest lekko za mały ( mowa o marynarce-spodnie definitywnie odpadają ) a 102 lekko za duży. wstawiam jeszcze zdjecia, żeby poznać wasze opinie. garnitur napoli 98 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Na zdjęciach nie widać, żeby 102 był za luźny, wygląda OK. Natomiast rękawy są tak z 1 cm za krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 98 za mały, 102 ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Bardzo źle wyglądają spodnie z tyłu, nie wiem co należałoby poprawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 3 godziny temu, spidaman napisał: w spodnie nie moge się zapiąć. 4 minuty temu, Servetch napisał: Bardzo źle wyglądają spodnie z tyłu, nie wiem co należałoby poprawić. Zapiąć?:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Te w rozmiarze 102 nie wyglądają lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 18 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2018 Dla mnie 102, zdecydowanie, a spodnie, podobnie u mnie w Lazio, u mnie nieco opięte pośladki i góra uda dają efekt ciągnięcia nogawek. Niestety materiału w kroku niewiele, aby delikatnie popuścić (oczywiście chodzi mi o tkaninę ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Mateusz Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 Marynarka 102 ok, rękawy do wydłużenia o 1 cm. Ze spodniami może się coś dziać, ale wprawny krawiec to chyba poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabza00 Napisano 19 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2018 To i ja podpytam o opinie - przesunąć guzik żeby poluzować w talii? Do nieczego więcej nie mam zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbqb Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 Czy są na forum osoby o wzroście ok. 190 cm, które kupowały coś z SuSu? Jak wychodzi długość rękawów dla Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 @kabza00, co to za marynarka ? Co do przesunięcia guzika się nie wypowiem z racji małego doświadczenia, ale na moje oko jest bardzo ok i może bym pochodził w niej kilka razy i zobaczył czy ona się ułoży do Twojego ciała. Guzik zawsze możesz przesunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 Czy są na forum osoby o wzroście ok. 190 cm, które kupowały coś z SuSu? Jak wychodzi długość rękawów dla Was? Długości masz podane w tabeli rozmiarów. Ja mam 190 i dla mnie przy rozmiarze 94 są idealne, ale to kwestia indywidualnych proporcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabza00 Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 @Kamil1987 Havana C847 albo C848@qbqb na zdjęciu powyżej widzisz osobę 193cm w rozmiarze 98 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbqb Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 7 minut temu, kabza00 napisał: @Kamil1987 Havana C847 albo C848@qbqb na zdjęciu powyżej widzisz osobę 193cm w rozmiarze 98 Powiedz proszę, jaką koszulę masz na sobie? Tzn. co to za producent i jaka rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kabza00 Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 Jakaś Wółczanka albo Lambert, 190/40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skatej Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 9 godzin temu, qbqb napisał: Czy są na forum osoby o wzroście ok. 190 cm, które kupowały coś z SuSu? Jak wychodzi długość rękawów dla Was? 190cm, a rękawy w Havanach i Napoli w r. 98 idealne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Mateusz Napisano 22 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2018 W dniu 20.05.2018 o 00:46, kabza00 napisał: To i ja podpytam o opinie - przesunąć guzik żeby poluzować w talii? Do nieczego więcej nie mam zastrzeżeń Czemu guzik? Na szwach po bokach z tyłu jest zapas materiału. Tam poszerz. Spokojnie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zitrex Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 Na stronie SuSu od jakiegoś czasu nie mogę się doszukać modelu Hudson. Został wycofany z produkcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 3 minuty temu, zitrex napisał: Na stronie SuSu od jakiegoś czasu nie mogę się doszukać modelu Hudson. Został wycofany z produkcji? Tu masz odpowiedź: https://eu.suitsupply.com/pl/hudson_goes_havana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ekscelencja Napisano 25 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2018 W którym miejscu uda SuSu podaje ten wymiar w spodniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi