gratek Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 5 godzin temu, Pooshek napisał: Ale mnie wkurzyłeś. Miałem skończyć już zakupy na ten rok, więc tylko dla ciekawości wszedłem zobaczyć co jeszcze jest. Dokupiłem 3 marynarkę, a po namyśle jeszcze 3 koszule To nie jest normalne. Nawet mnie nie denerwuj Już miałem Havanę w koszuku, ale ktoś mi ją zwinął sprzed nosa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Mam nadzieję, że nikt się nie będzie na tym forum naśmiewał z wyprzedaży w Lidlu czy Biedronce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Koledzy co sądzicie o tej marynarce? Generalnie bardzo mi się podoba, nie wiem tylko co myśleć o czarnych przeszyciach, które na niej są. http://eu.suitsupply.com/pl/jackets/hudson-zielony-gładki/C944.html?cgid=Jackets Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Mnie się bardzo podoba, choć chyba jestem jakiś ślepy, bo żadnych czarnych przeszyć nie widzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Te "wypustki" w różnych kolorach, również w czarnym, są charakterystyczne dla lnu oraz mogą występować w jedwabiu. Wg mnie nadają tkaninie uroku. Marynarka jest bardzo ładna, jednak przemyślałbym kolor - czy na pewno jej potrzebujesz, bo nie jest bardzo uniwersalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 No właśnie na żywo są dość mocno widoczne. Na tym zdjęciu lepiej widać: I tak się bije z myślami więc pozwoliłem sobie zapytać Kolegów o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 4 minuty temu, mosze napisał: Marynarka jest bardzo ładna, jednak przemyślałbym kolor - czy na pewno jej potrzebujesz, bo nie jest bardzo uniwersalny. W sensie doboru pozostałej garderoby czy okazji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Mam lub miałem marynarki w najróżniejszych kolorach. Najczęściej chodzę w tych, które: - dobrze na mnie leżą - mają uniwersalny kolor, czyli stonowane odcienie szarości i granatu Jeśli nie jesteś blogerem, musisz sam sprawę przemyśleć. Ale można zamówić i zwrócić. W każdym razie dla mnie - jeśli kolor Ci odpowiada - te zgrubienia dodają urody. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Czekam aż wrzucą coś ładnego w granacie lub szarości , do tej pory było sporo mało uniwersalnych marynarek , na pewno część przegapiłem . Kupować tylko dlatego że tanio nie ma sensu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 15 minut temu, mosze napisał: W każdym razie dla mnie - jeśli kolor Ci odpowiada - te zgrubienia dodają urody. Całkowicie się zgadzam, taki "surowy" materiał ma swój charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Koledzy ja też się z tym zgadzam, tylko zastanawiam się jak będą grać z tą marynarką brązowe dodatki skora ma czarne elementy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Dnia 6.07.2016 o 22:01, Hargin napisał: rozmiar to rzecz umowna - liczy się wymiar, a ten SuSu podaje dokładnie w tabeli nie podałeś wzrostu, ale jeśli nie masz więcej jak 180, to 27 byłby na styk lub trzeba byłoby go poszerzyć delikatnie. Przy 54 nie widzę większych szans, tym bardziej, że ostatnio SuSu miewa problemy z trzymaniem wymiarów (produkty bywają ciut mniejsze niż wynika z tabeli) Przyszedł. Niestety zmuszony jestem zwrócić. Rozmiar jest jak najbardziej ok, w spodnie wchodzę bez problemu (nawet nie obejdzie sie baz paska), natomiast rozczarowałem się kolorem i przede wszystkim tym jak w nim wyglądam (Kolega miał rację pisząc o biletówce która się gryzie). Zniekształca mi sylwetkę i zamiast mnie wyszczuplić, to strasznie pogrubia. Wydaję mi się że w moim przypadku jedyna opcja to marynarka na jeden guzik a nie na dwa. A co do koloru to odbiega on nieco od tego ze zdjęcia. Może poradzilibyście mi gdzie mogę kupić garnitur, który będzie bardzo jasny, bez żadnej (nawet delikatnej faktury typu kratka)? Pozdrawiam i dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Interesujące, jak bardzo musiały się różnić Twoje pomiary od SuSu, albo pomiary SuSu od danych podanych w tabeli rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Czy znacie jakiś sposób żeby tak jak dawniej płacić za zakupy w euro a nie w złotówkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 zapłać kartą walutową w euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 7 godzin temu, radko napisał: Przyszedł. Niestety zmuszony jestem zwrócić. Rozmiar jest jak najbardziej ok, w spodnie wchodzę bez problemu (nawet nie obejdzie sie baz paska), natomiast rozczarowałem się kolorem i przede wszystkim tym jak w nim wyglądam (Kolega miał rację pisząc o biletówce która się gryzie). Zniekształca mi sylwetkę i zamiast mnie wyszczuplić, to strasznie pogrubia. Wydaję mi się że w moim przypadku jedyna opcja to marynarka na jeden guzik a nie na dwa. A co do koloru to odbiega on nieco od tego ze zdjęcia. Może poradzilibyście mi gdzie mogę kupić garnitur, który będzie bardzo jasny, bez żadnej (nawet delikatnej faktury typu kratka)? Pozdrawiam i dzięki za pomoc Możesz wrzucić zdjęcia jak wyglądasz w tym garniturze ? Faktycznie, albo ty siebie źle zmierzyles albo SS totalnie powaliło rozmiarowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atver Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Chciałbym przestrzec przed zamawianiem z outletu tej dwurzędowej bawełnianej marynarki. O ile spodziewałem się różnicy w kolorze w stosunku do zdjęcia, o tyle była ona diametralna - na żywo jest to kolor grafitowy. Największym zaskoczeniem była dla mnie kuriozalna długość pleców - w rozmiarze 52 zamiast deklarowanych 79 cm jest to 70 cm. Zaburzone proporcje widać nawet po tym, że w położonej na płasko marynarce rękaw wystaje dołem poza linię pleców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 56 minut temu, atver napisał: Chciałbym przestrzec przed zamawianiem z outletu tej dwurzędowej bawełnianej marynarki. O ile spodziewałem się różnicy w kolorze w stosunku do zdjęcia, o tyle była ona diametralna - na żywo jest to kolor grafitowy. Największym zaskoczeniem była dla mnie kuriozalna długość pleców - w rozmiarze 52 zamiast deklarowanych 79 cm jest to 70 cm. Zaburzone proporcje widać nawet po tym, że w położonej na płasko marynarce rękaw wystaje dołem poza linię pleców. Dzisiaj ją dostałem, jest tak "washed and brushed" że wygląda jak by ją zdjęli z bezdomnego. Jeżeli chodzi o kolor to zdecydowanie nie jest grafitowy. Materiał i krój na hipsterską modłę, odsyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Panowie kupił ktoś z was ostatnio spodnie w kroju "Porto" czy rzeczywiście są mocno slim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 2 godziny temu, artisan napisał: Możesz wrzucić zdjęcia jak wyglądasz w tym garniturze ? Faktycznie, albo ty siebie źle zmierzyles albo SS totalnie powaliło rozmiarowke. Niestety nie mam fotek a już zawiozłem do kuriera. Mierzyłem się jeszcze raz inną miarką. Granica błędu w przypadku pasa to jest max 1-2 cm. Na początku zmierzyłem 102 cm (mierzone tak żeby miarka nie obciskała) ,a jak delikatnie zacisnę miarkę to jest 100. W tabeli spodnie były na 98, a jak już wspomniałem wcześniej, spodnie nawet mnie nie uciskały, powiedziałbym nawet że cm za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 32 minuty temu, secondhand_man napisał: Panowie kupił ktoś z was ostatnio spodnie w kroju "Porto" czy rzeczywiście są mocno slim ? na mnie/dla mnie są mocno slim - na granicy akceptowalności faceta, w wieku którym już nie musi prezentować klejnotów otoczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 12 minut temu, Dapi napisał: na mnie/dla mnie są mocno slim - na granicy akceptowalności faceta, w wieku którym już nie musi prezentować klejnotów otoczeniu Dzięki , czyli rozmiar w górę to dobry pomysł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 19 minut temu, Dapi napisał: którym już nie musi prezentować klejnotów otoczeniu Jednakowoż to klasyka : 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 8 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Czy ktoś z porównujących rozmiary rzeczywiste z "tabelkowymi" mógłby pokazać na zdjęciu, ewentualnie opisać, w którym dokładnie miejscu SuSu podaje obwód w udzie? Czy jest to tuż przy szwie krokowym, czy może niżej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi