Aszer Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Pas 106 a garnitury kupuję na wzrost 188.Mam zamiar kupić kilka garniturów do codziennego użytkowania w pracy. Z modeli Lazio, Napoli, Sienna, Havana. Cytuj
alabuz Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Dnia 5.07.2016 o 15:22, Wodzu napisał: Jeśli nie będzie mi pasować Lazio w rozmiarze 94, to w pierwszej kolejności ogłoszę chęć sprzedaży tutaj, jeśli będą zainteresowani. http://eu.suitsupply.com/pl/c_suits/lazio-jasnoszary-gładki/P3545.html?cgid=C_Suits&prefn1=size&prefv1=94|98 Jeżeli Ci nie podpasuje to ja chętnie wezmę. Ja natomiast zamówiłem w rozmiarze 94 http://eu.suitsupply.com/pl/suits/havana-niebieski-paski/P3580.html?vpid=P358014 http://eu.suitsupply.com/pl/suits/washington-jasnoniebieski-kratka/P3847.html?vpid=P384714 oraz buty w rozmiarze 42,5 http://eu.suitsupply.com/pl/shoes/brązowy-pojedyncze-monki/FW142241.html?vpid=FW14224110 1 Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 29 minut temu, Aszer napisał: Pas 106 a garnitury kupuję na wzrost 188.Mam zamiar kupić kilka garniturów do codziennego użytkowania w pracy. Z modeli Lazio, Napoli, Sienna, Havana. W talii powinieneś mieć luzu min. 6-8 cm. Generalnie może być ciężko się wpasować (ramiona, długość rękawa). Spróbowałbym (jeśli już) z rozmiarami 122 i 62. Spodnie i tak będą wymagały zwężenia. 1 Cytuj
Aszer Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 10 minut temu, secondhand_man napisał: Kup dresy i zacznij biegać Nie ma tak dużych dresów dlatego nie mogę zacząć 5 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Teraz, Aszer napisał: Nie ma tak dużych dresów dlatego nie mogę zacząć Wywaliło gdzieś dalszą część mojej myśli , ja w zeszłym roku wziąłem się za siebie i sporo zrzuciłem z obwodów - nie byłem zadowolony z tego jak leżą na mnie garnitury , marynarki itd , teraz jest dużo lepiej choć to dopiero początek walki :D. Polecam zacząć właśnie od siebie 1 Cytuj
Aszer Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 51 minut temu, secondhand_man napisał: Wywaliło gdzieś dalszą część mojej myśli , ja w zeszłym roku wziąłem się za siebie i sporo zrzuciłem z obwodów - nie byłem zadowolony z tego jak leżą na mnie garnitury , marynarki itd , teraz jest dużo lepiej choć to dopiero początek walki :D. Polecam zacząć właśnie od siebie Wiem coś o tym jeszcze ponad rok temu ważyłem 159 a teraz 109 i czuje się jak piórko, chociaż wiem ze pracy jeszcze dużo. 6 Cytuj
astaroth Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Mam 188 cm 100 -102 cm w Klatce 89 -90 w pasie 89 w tali Jaki rozmiar washington byście polecali ?. Jak już pisałem to zamówiłem z outletu 98, ale one raczej będą do przeróbek lub do oddania. A zastanawiam się na jeszcze jednym modelem Washington z normalnej oferty. Cytuj
Pepenix Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Moje zakupy właśnie przyszły kamizelka dosyć mocno w klacie siedzi. Ciekawe czy da sie ją o 2 cm poszerzyć. Cytuj
Hargin Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Powinno się udać. Ja jedną ze swoich poszerzyłem. 1 Cytuj
Pooshek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 28 minut temu, gratek napisał: Uzupełnili outlet. Ale mnie wkurzyłeś. Miałem skończyć już zakupy na ten rok, więc tylko dla ciekawości wszedłem zobaczyć co jeszcze jest. Dokupiłem 3 marynarkę, a po namyśle jeszcze 3 koszule To nie jest normalne. Cytuj
Pepenix Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 15 hours ago, Hargin said: Copenhagaen w rozmiarze 52 ma w klatce 116, a w talii 102. Dobrze się czujesz z zapasem odpowiednio 13 cm i 14 cm? Nie jestem fanem super dopasowanych garniturów, ale takie nadmiary to chyba przesada Jeżeli to do mnie pytanie to odpowiadam: Mam tez soho w rozmiarze 50, które ma na klatkę 110 albo 112 i czuję się w nim świetnie. Nie mam problemów z ruchami. W 52 Jort, który bardzo podobny do Copenhagen ma właśnie 116 chyba i jest to dla mnie lekko za dużo. Cytuj
Vaolin Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Czy zwroty do outletu ss tez sa darmowe jak standardowo? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Wodzu Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 Tak, są darmowe. Taka informacja widnieje również na stronie Suit Supply. 1 Cytuj
gratek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2016 5 godzin temu, Pooshek napisał: Ale mnie wkurzyłeś. Miałem skończyć już zakupy na ten rok, więc tylko dla ciekawości wszedłem zobaczyć co jeszcze jest. Dokupiłem 3 marynarkę, a po namyśle jeszcze 3 koszule To nie jest normalne. Nawet mnie nie denerwuj Już miałem Havanę w koszuku, ale ktoś mi ją zwinął sprzed nosa. Cytuj
musa19 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Mam nadzieję, że nikt się nie będzie na tym forum naśmiewał z wyprzedaży w Lidlu czy Biedronce 2 Cytuj
Panam Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Koledzy co sądzicie o tej marynarce? Generalnie bardzo mi się podoba, nie wiem tylko co myśleć o czarnych przeszyciach, które na niej są. http://eu.suitsupply.com/pl/jackets/hudson-zielony-gładki/C944.html?cgid=Jackets Cytuj
musa19 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Mnie się bardzo podoba, choć chyba jestem jakiś ślepy, bo żadnych czarnych przeszyć nie widzę? Cytuj
mosze Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Te "wypustki" w różnych kolorach, również w czarnym, są charakterystyczne dla lnu oraz mogą występować w jedwabiu. Wg mnie nadają tkaninie uroku. Marynarka jest bardzo ładna, jednak przemyślałbym kolor - czy na pewno jej potrzebujesz, bo nie jest bardzo uniwersalny. Cytuj
Panam Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 No właśnie na żywo są dość mocno widoczne. Na tym zdjęciu lepiej widać: I tak się bije z myślami więc pozwoliłem sobie zapytać Kolegów o opinię. Cytuj
Panam Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 4 minuty temu, mosze napisał: Marynarka jest bardzo ładna, jednak przemyślałbym kolor - czy na pewno jej potrzebujesz, bo nie jest bardzo uniwersalny. W sensie doboru pozostałej garderoby czy okazji? Cytuj
mosze Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Mam lub miałem marynarki w najróżniejszych kolorach. Najczęściej chodzę w tych, które: - dobrze na mnie leżą - mają uniwersalny kolor, czyli stonowane odcienie szarości i granatu Jeśli nie jesteś blogerem, musisz sam sprawę przemyśleć. Ale można zamówić i zwrócić. W każdym razie dla mnie - jeśli kolor Ci odpowiada - te zgrubienia dodają urody. 4 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Czekam aż wrzucą coś ładnego w granacie lub szarości , do tej pory było sporo mało uniwersalnych marynarek , na pewno część przegapiłem . Kupować tylko dlatego że tanio nie ma sensu . Cytuj
musa19 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 15 minut temu, mosze napisał: W każdym razie dla mnie - jeśli kolor Ci odpowiada - te zgrubienia dodają urody. Całkowicie się zgadzam, taki "surowy" materiał ma swój charakter. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi