pi_senny Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 No ja bym tutaj żadnej marynarki nie dobrał, a raczej postawił na bardziej luźny zestaw jedynie z białą koszulą. Nie wiem w jakiej cenie był rzeczony garnitur, lecz w outlecie bywało, że całe garnitury były w cenie niższej niż same marynarki. Wtedy zostawiłbym sobie marynarkę, a spodnie i kamizelkę schował w szafie albo wystawił na sprzedaż. Marynarka mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aras Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 Na podobnej zasadzie jak marynarka. Skoro dobrze pasuje do jednolitych spodni to też zagra zestaw odwrotny. Choć oczywiście krzykliwe spodnie krzyczą bardziej niż marynarka:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 Dla mnie takie spodnie najlepiej by grały z jednolitym swetrem (zarówno kardiganem, golfem, czy pulowerem), albo dzianinową kamizelką i gładką koszulą najlepiej button down. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Jak tam wasze zamówienia outletowe ? ruszyło się coś ? , rozmawiałem z obsługą , twierdzą że dostarczą wszystko przed świętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Zamówienie z 29.11 wciąż "w realizacji", a to tylko 2 szt. tej samej kamizelki w dwóch rozmiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hawk Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Dostałem wczoraj wiadomość, że wysyłka w ciągu 1-2 tygodni, zamówienie złożone 22.11, Nie rozumiem dlaczego to tak długo trwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Dostałem wczoraj resztę z zamówienia z 22.11 - co dziwne Ups na stronie wskazywał, że dostawa dzisiaj, a dojechało wczoraj. Sądząc po wymięciu jednego garnituru przyjechał z bardzo daleka, albo był u kogoś moment wcześniej, więc opóźnienia są zapewne spowodowane tym, że ściągają ciuchy do Holandii z wielu lokalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 moje 3 zamówienia z 22-go i 27-go zostały wysłane wczoraj (awizacja na jutro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Druga połowa mojego drugiego zamówienia w drodze, powinna być w czwartek. Ale szczerze mówiąc, nie rzucajcie kamieniami, liczyłem, że dostanę info sorry nie da się masz tutaj zniżkę Wziąłbym coś z bieżących popoverów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Do mnie wyszły dwie paczki wczoraj. Z tego co się dowiedziałem w sklepie stacjonarnym, przedmioty mają rozsiane po różnych magazynach i wszystko musi trafić do jednego miejsca zanim to wyślą do klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianB. Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Jedno z moich zamówień idzie z Niemiec , więc nie wszystko najpierw trafia do Holandii i później jest rozsyłane. Może zmienili taktykę. Bardzo mnie dziwi, że praktycznie każda rzecz jest wysyłana w innej paczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Ja mam jeszcze 4 bieżące zamówienia w trakcie, najstarsze z 27.11. Wcześniejsze zamówienia z 22.11 i 24.11 doszły. Do tej pory na 6 rzeczy tylko 2 do odesłania. Musimy być cierpliwi. Cena kosztemboczekiwania 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achimpe Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Godzinę temu, DamianB. napisał: Jedno z moich zamówień idzie z Niemiec , więc nie wszystko najpierw trafia do Holandii i później jest rozsyłane. Może zmienili taktykę. Bardzo mnie dziwi, że praktycznie każda rzecz jest wysyłana w innej paczce. Możliwe, że mają kilka główych hubów w Europie z których to idzie. Domyślam się, że część rzeczy, które mają dopiero wysłać, musi najpierw trafić do ww. hubów z Ameryki, Azji, pomniejszych magazynów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart1 Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 A garnitury z różnych przesyłek można odsyłać w jednej paczce? W sensie zwroty. Czy robią z tym jakieś problemy? Bez sensu jakbym miał nadać 3 oddzielne paczki z 3 garniturami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 @bart1 Ja kiedyś tak "pomieszałem" zamówienia i wszystko było w porządku. Używałem też nie "tych" etykiet do zwrotu konkretnych produktów, czyli etykietę zwrotną z jednego zamówienia nakleiłem na inne i na odwrót. Nie było żadnych problemów z identyfikacją zwrotu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orlin Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 A ja proponowałbym jednak nie mieszać etykiet, bo kiedyś zwracając w jednej paczce parę rzeczy z wielu zamówień, otrzymałem jedynie kasę za część. Potem szukali towaru przez 2,5 miesiąca i finalnie kasę miałem po 3 miesiącach dopiero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pako Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Przed chwilą dostałem oficjalnego maila, że wydłużają termin wysyłki o 7-10 dni dla mojego zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacperro35 Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 7 minut temu, Pako napisał: Przed chwilą dostałem oficjalnego maila, że wydłużają termin wysyłki o 7-10 dni dla mojego zamówienia. Myślę, że to raczej „personalizowany mail generyczny”. Ja też go dostałem mimo, iż przesyłka wyszła wczoraj Co nie zmienia faktu, że i tak zajęło im to ponad 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianB. Napisano 8 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2020 Również dostałem tego maila . Jeszcze 7 rzeczy czeka na wysyłkę. Żony rzeczy również się spóźniają. Nie będzie szczęśliwa.:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 9 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 Dzisiaj otrzymałem jedno ze swoich zamówień i chciałbym poradzić Was z dopasowaniem. Havana, rozmiar 48: Też Havana rozmiar 24: Ogólnie uważam, że rozmiar 24 fituje bardzo ok (te załamanie z przodu to kwestia postawy, mam inne zdjęcie w tshircie gdzie marynarka leży perfekt) ale co myślicie o białej havanie, głównie o ramionach od przodu? Ewidentnie jest tam trochę za dużo wolnego miejsca i sam bije się z myślami, czy ją zostawić i oddać docelowo do lekkiego wytaliowania (w kwietniu mierzyłem rozmiar 46 i ten był totalnie na styk, że aż niekomfortowy) czy zwracać. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 9 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 22 minuty temu, michasacuer napisał: Dzisiaj otrzymałem jedno ze swoich zamówień i chciałbym poradzić Was z dopasowaniem. Havana, rozmiar 48: Też Havana rozmiar 24: Ogólnie uważam, że rozmiar 24 fituje bardzo ok (te załamanie z przodu to kwestia postawy, mam inne zdjęcie w tshircie gdzie marynarka leży perfekt) ale co myślicie o białej havanie, głównie o ramionach od przodu? Ewidentnie jest tam trochę za dużo wolnego miejsca i sam bije się z myślami, czy ją zostawić i oddać docelowo do lekkiego wytaliowania (w kwietniu mierzyłem rozmiar 46 i ten był totalnie na styk, że aż niekomfortowy) czy zwracać. Dzięki za pomoc chyba ten 24 lepiej moim zdaniem tak z ciekawosc jaki masz wzrost ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 9 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 @michasacuer 24 jest moim zdaniem mocno za krótka, ja bym ją zdecydowanie odesłał 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 9 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 24 za krótka , 48 lepiej ale zastanów się z czym chcesz ją nosić , ja bym odesłał obie i kupił coś ciekawszego 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 9 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 @Marcous 173-175cm, trudno powiedzieć @blekit A co powiesz o ramionach bądź samym dopasowaniu? Białą havane (48) musiałbym na pewno wytaliować. Dziwna sprawa, bo wg. charta na stronie Suit Supply między rozmiarem 48/24 jest róznica w długości, a 48 jest zdecydowanie bardziej obszerna w talii i klatce. Przyjdą do mnie jeszcze trzy inne marynarki w rozmiarze 48, jestem ciekaw ich dopasowania, może ta biała to jakiś inny "wypust" Trochę zdziwiło mnie Wasze zdanie o rozmiarze 24. Wydawało mi się, że ta leży perfekt. Jeszcze przemyślę jej odesłanie, bo sama marynarka mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 9 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2020 2 minuty temu, Szydlowsky napisał: 24 za krótka , 48 lepiej ale zastanów się z czym chcesz ją nosić , ja bym odesłał obie i kupił coś ciekawszego Pełna zgoda. Biała marynarka ma moim zdaniem bardzo wąski zakres zastosowań. Rozmiar short- zdecydowanie zbyt krótki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi