gdynianin Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 @Jerzy01 szczerze, to nigdy nie czułem większej różnicy pomiędzy cupro, wiskozą czy poliestrem w podszewce rękawa. Rękawy okrywają dość mały kawałek Twojego ciała w stosunku do korpusu. 1 Cytuj
popescu Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 Znowu dorzucili troche rzeczy, w tym najważniejsze zestawy do pokera. Cytuj
DamianB. Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zastanawiam się nad tym garniturem, co o nim myślicie? Oczywiście do casualu i rozkompletowany. Jest szansa ubrać go w całość czy zbytnio pstrokaty? Cytuj
adamW Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 Outlet jest juz chyba zamkniety? Cytuj
DamianB. Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 Outlet zamknięty zgadza się. Zastanawiam się czy zwrócić czy zostawić. Cytuj
adamW Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 Mam podobny garnitur w odcieniach brazu. Nie wiem czy raz zalozylem go jako garnitur ale czesto nosze spodnie lub marynarke osobno. Z taka mysla go kupowalem. Taki wzor bardzo sie wyroznia i to zalezy czy Ty lubisz sie wyrozniac. ? Cytuj
Aras Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 2 hours ago, adamW said: Mam podobny garnitur w odcieniach brazu. Masz na myśli P5925? Właśnie się zastanawiam, czy on zagra z czymkolwiek innym niż biała koszula czy jakiś jednolity golf w którymś z kolorów marynarki... Cytuj
adamW Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 @Aras Dokładnie ta tkanina: Noszę ją głównie to błekitnego OCBD i moim zdaniem pasuje. Natomiast tak jak pisałem wyżej- jest to wzór, który mocno się wyróżnia, zarówno na spodniach jak i na marynarce. Cytuj
Aras Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 To podobna tkanina, ale jednak nie ta sama (moja to: 62217/1). Twoja mocno skęca w brązy a moja jest bardziej beżowa skręcając delikatnie w kierunku szarego-granatu (niektóre kratki). Też pasuje do niebieskiego BD:) Cytuj
DamianB. Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 Wasze kolory są jednak bardziej stonowane. Ten niebieski u mnie za bardzo bije po oczach, nie jestem przekonany. Chyba pójdzie do zwrotu. Szkoda bo bardzo fajny materiał. Cytuj
pablocito Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 Wystaw najpierw na bazarek, może ktoś kupi. Co Ci szkodzi? Cytuj
DamianB. Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 Czekam jeszcze na resztę zamówień. Wtedy zdecyduję na 100%. Cytuj
Manolete Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 Mówicie, że taki garnitur można rozdzielić i nosić osobno, mam pytanie- co dobrać do takich spodni, skoro nie pasującą marynarkę? Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić, chętnie poznam wasze pomysły. Cytuj
Jakub.B Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 7 minut temu, Manolete napisał: Mówicie, że taki garnitur można rozdzielić i nosić osobno, mam pytanie- co dobrać do takich spodni, skoro nie pasującą marynarkę? Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić, chętnie poznam wasze pomysły. Ja bym dobrał jakąkolwiek marynarkę z koloru wzoru, jeszcze można by się było dodatkowo pokusić o ciemną zieleń lub jakąś ciekawą szarość. Cytuj
pi_senny Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 No ja bym tutaj żadnej marynarki nie dobrał, a raczej postawił na bardziej luźny zestaw jedynie z białą koszulą. Nie wiem w jakiej cenie był rzeczony garnitur, lecz w outlecie bywało, że całe garnitury były w cenie niższej niż same marynarki. Wtedy zostawiłbym sobie marynarkę, a spodnie i kamizelkę schował w szafie albo wystawił na sprzedaż. Marynarka mi się podoba. 1 Cytuj
Aras Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 Na podobnej zasadzie jak marynarka. Skoro dobrze pasuje do jednolitych spodni to też zagra zestaw odwrotny. Choć oczywiście krzykliwe spodnie krzyczą bardziej niż marynarka:) 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2020 Dla mnie takie spodnie najlepiej by grały z jednolitym swetrem (zarówno kardiganem, golfem, czy pulowerem), albo dzianinową kamizelką i gładką koszulą najlepiej button down. 1 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 Jak tam wasze zamówienia outletowe ? ruszyło się coś ? , rozmawiałem z obsługą , twierdzą że dostarczą wszystko przed świętami Cytuj
papiez_ Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zamówienie z 29.11 wciąż "w realizacji", a to tylko 2 szt. tej samej kamizelki w dwóch rozmiarach. Cytuj
hawk Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 Dostałem wczoraj wiadomość, że wysyłka w ciągu 1-2 tygodni, zamówienie złożone 22.11, Nie rozumiem dlaczego to tak długo trwa. Cytuj
MH_fan Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 Dostałem wczoraj resztę z zamówienia z 22.11 - co dziwne Ups na stronie wskazywał, że dostawa dzisiaj, a dojechało wczoraj. Sądząc po wymięciu jednego garnituru przyjechał z bardzo daleka, albo był u kogoś moment wcześniej, więc opóźnienia są zapewne spowodowane tym, że ściągają ciuchy do Holandii z wielu lokalizacji. Cytuj
Arturlep Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 moje 3 zamówienia z 22-go i 27-go zostały wysłane wczoraj (awizacja na jutro) Cytuj
eduardo Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 Druga połowa mojego drugiego zamówienia w drodze, powinna być w czwartek. Ale szczerze mówiąc, nie rzucajcie kamieniami, liczyłem, że dostanę info sorry nie da się masz tutaj zniżkę Wziąłbym coś z bieżących popoverów. Cytuj
achimpe Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 Do mnie wyszły dwie paczki wczoraj. Z tego co się dowiedziałem w sklepie stacjonarnym, przedmioty mają rozsiane po różnych magazynach i wszystko musi trafić do jednego miejsca zanim to wyślą do klientów. Cytuj
DamianB. Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2020 Jedno z moich zamówień idzie z Niemiec , więc nie wszystko najpierw trafia do Holandii i później jest rozsyłane. Może zmienili taktykę. Bardzo mnie dziwi, że praktycznie każda rzecz jest wysyłana w innej paczce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi