Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam podobny garnitur w odcieniach brazu. Nie wiem czy raz zalozylem go jako garnitur ale czesto nosze spodnie lub marynarke osobno. Z taka mysla go kupowalem. Taki wzor bardzo sie wyroznia i to zalezy czy Ty lubisz sie wyrozniac. ?

Opublikowano
2 hours ago, adamW said:

Mam podobny garnitur w odcieniach brazu.

Masz na myśli P5925? Właśnie się zastanawiam, czy on zagra z czymkolwiek innym niż biała koszula czy jakiś jednolity golf w którymś z kolorów marynarki...

Opublikowano

To podobna tkanina, ale jednak nie ta sama (moja to: 62217/1). Twoja mocno skęca w brązy a moja jest bardziej beżowa skręcając delikatnie w kierunku szarego-granatu (niektóre kratki).  Też pasuje do niebieskiego BD:)

moja.thumb.jpg.5355064dc588bf5c51cf8ddad75443e0.jpg

Opublikowano

Mówicie, że taki garnitur można rozdzielić i nosić osobno, mam pytanie- co dobrać do takich spodni, skoro nie pasującą marynarkę? Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić, chętnie poznam wasze pomysły. 

Opublikowano
7 minut temu, Manolete napisał:

Mówicie, że taki garnitur można rozdzielić i nosić osobno, mam pytanie- co dobrać do takich spodni, skoro nie pasującą marynarkę? Jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić, chętnie poznam wasze pomysły. 

Ja bym dobrał jakąkolwiek marynarkę z koloru wzoru, jeszcze można by się było dodatkowo pokusić o ciemną zieleń lub jakąś ciekawą szarość.

Opublikowano

No ja bym tutaj żadnej marynarki nie dobrał, a raczej postawił na bardziej luźny zestaw jedynie z białą koszulą. Nie wiem w jakiej cenie był rzeczony garnitur, lecz w outlecie bywało, że całe garnitury były w cenie niższej niż same marynarki. Wtedy zostawiłbym sobie marynarkę, a spodnie i kamizelkę schował w szafie albo wystawił na sprzedaż. Marynarka mi się podoba.

• Like 1
Opublikowano

Na podobnej zasadzie jak marynarka. Skoro dobrze pasuje do jednolitych spodni to też zagra zestaw odwrotny. Choć oczywiście krzykliwe spodnie krzyczą bardziej niż marynarka:)

116430031_jakpasuje.thumb.jpg.790db4c47c5ddae439722797e7d42773.jpg

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Dostałem wczoraj resztę z zamówienia z 22.11 - co dziwne Ups na stronie wskazywał, że dostawa dzisiaj, a dojechało wczoraj. Sądząc po wymięciu jednego garnituru przyjechał z bardzo daleka, albo był u kogoś moment wcześniej, więc opóźnienia są zapewne spowodowane tym, że ściągają ciuchy do Holandii z wielu lokalizacji. :)

Opublikowano

Druga połowa mojego drugiego zamówienia w drodze, powinna być w czwartek. Ale szczerze mówiąc, nie rzucajcie kamieniami, liczyłem, że dostanę info sorry nie da się masz tutaj zniżkę :) Wziąłbym coś z bieżących popoverów.

Opublikowano

Do mnie wyszły dwie paczki wczoraj. Z tego co się dowiedziałem w sklepie stacjonarnym, przedmioty mają rozsiane po różnych magazynach i wszystko musi trafić do jednego miejsca zanim to wyślą do klientów.

Opublikowano

Jedno z moich zamówień idzie z Niemiec , więc nie wszystko najpierw trafia do Holandii i później jest rozsyłane. Może zmienili taktykę. Bardzo mnie dziwi, że praktycznie każda rzecz jest wysyłana w innej paczce.