Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Midlife-Crisis Napisano 19 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2016 Marynarka - len z bawełną - Boggi Kamizelka - bawełna - vintage Buty - Handmacher 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 19 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2016 Dzisiaj na dziko seersucker Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 19 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2016 Zawsze to bezpieczniej stanąć pod dzikiem niż pod jeleniem:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 21 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Kamuflaż w środowisku pracy... Koszula: MTM OLGA Camiceria Krawat: Embassy of Elegance Marynarka: Zaremba Bespoke Poszetka: Drake's Spodnie: Massimo Dutti Buty: Cheaney 1 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 @Whitesnake, czy to Cheaney na 214? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Whitesnake, super zestaw! Bardzo mi się podobają takie jasne perłowe guziki w letnich marynarkach Ta koszula to jeans od Zaremby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Whitesnake, super zestaw! Bardzo mi się podobają takie jasne perłowe guziki w letnich marynarkach Ta koszula to jeans od Zaremby? Dziękuję. Guziki są prawie w kolorze marynarki, tylko mocno pracują światłem . Koszula od Zaremby musi poczekać na zimniejsze dni, ta na zdjęciu to świetny Denim Twill z OLGA Camiceria. @Whitesnake, czy to Cheaney na 214? Tak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Tak. Mógłbym spytać jaki ocenia Pan to kopyto w stosunku do innych swoich butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Mógłbym spytać jaki ocenia Pan to kopyto w stosunku do innych swoich butów? Wziąłem o pół numera większe niż Yanko 915. Są bardzo podobne do nich w śródstopiu, jednocześnie pozostawiając trochę więcej swobody w palcach. Trzeba jednak uważać, bo zamszowe buty z czasem potrafią mocno się poluzować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blondaas Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Od sztućców powinien iść łańcuszek do butonierki. Jak mogłeś o nim zapomnieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Tak zwane przywłaszczenie restauracyjnego srebra na bezczelnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 21 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Poprawiłbym lustro na sztućcach. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 xkoziol: To jakaś fotorelacja z najnowszego Pitti Uomo? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 22 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Kolorowo i to w Warszawie nie na Pitti 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Cóż to za kapelusz, jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 22 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2016 Cóż to za kapelusz, jeśli można wiedzieć? Jacob Cohen Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Meander Napisano 23 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Z lekkim opóźnieniem, bo zestaw miałem na sobie kilka dni temu 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 25 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2016 Mamy ćwierćfinał! Sent from my iPhone using Tapatalk 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 27 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 marynarla: Suit Supply koszula: E. Berg krawat: Embassy of Elegance spodnie: Luxire buty: Gordon&Bros 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 27 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2016 Zakupowy amok w toku. Wszystkie inne odesłałem, ale w tej najpiękniejszej (choć "trudnej") kracie się zakochałem: Na razie po domu, ale i w miasto kiedyś wyjdę (już bez metki ). Kot przemyka gdzieś poniżej kadru, więc w zastępstwie: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 28 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2016 Zdjęcie do międzynarodowej kampanii Loreal Kamizelka Lardini projekt Nick Wooster,krawat Zaremba. Honorarium za udział w sesji przekazałem na dom dziecka 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 Po dlugiej przerwie taki ala drugi debiut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 Tanatos70, dobrze widzę, ze marynarka to Boggi? Widziałem ten model na żywo, faktycznie bardzo fajny i faktycznie trochę "trudny", choć w Twoim pośpiesznie zmontowanym zestawie wygląda dobrze (tylko kieszenie w białych spodniach bardzo prześwitują, nie przeszkadza Ci to?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 30 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2016 8 godzin temu, dziko napisał: Tanatos70, dobrze widzę, ze marynarka to Boggi? Widziałem ten model na żywo, faktycznie bardzo fajny i faktycznie trochę "trudny", choć w Twoim pośpiesznie zmontowanym zestawie wygląda dobrze (tylko kieszenie w białych spodniach bardzo prześwitują, nie przeszkadza Ci to?) Tak, to ten model zareklamowany na stronie naszego forumowego kolegi Michała (Mr. Vintage), w artykule "wyprzedażowym" . Qrcze z tymi spodniami (chinosy MD) to faktycznie... przeszkadza mi, ale tylko na zdjęciach (lampa błyskowa ?). Normalnie (np. w lustrze) tego nie widzę. Czego zaś oczy (coraz zresztą słabsze) nie widzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 3 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2016 Wczoraj: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi