Marcin_L Napisano 18 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2016 Jak mawia moja gimbazowa corka, nie bardzo ogarniam dzins (czyli "drelich" roboczy) w polaczeniu z krawatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 19 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 marynarka: Suit Supply koszula: Charles Tyrwhitt krawat i poszetka: Embassy of Elegance spodnie: Benevento buty: Doucal's 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 @Zajac Poziomka Czy to koszula z aktualnej kolekcji? Jesteś w stanie podesłać link do niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Verbow: Tak, z aktualnej. Koszule z chambray są teraz w CT przecenione, kosztują po 20 funtów za sztukę (nawet bez multibuy). Jeżeli jeszcze masz jakiś kod zniżkowy (ja miałem 15%), to jest to naprawdę bardzo dobry zakup. Tu link do tej, którą mam na sobie: http://www.ctshirts.com/uk/slim-fit-chambray-sky-shirt/CSR0580SKY.html#cgid=shirts-casual-shirts&start=43 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 beżowa marynarka + szare spodnie? Hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Na Suitsupply też tak noszą Mnie się takie połączenie kolorów podoba. Marynarka wpada trochę w brąz (była nawet sprzedawana jako "bronze") i jest odrobinę ciemniejsza niż na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 No dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 20 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 To z wczoraj. Bialy len Dugdale, MTM od B&Tailor. Koszula blekitna w dosc szerokie biale pasy, bawelna/len, MTM od Luxire Ledwo widoczne chinosy khaki tez Luxire 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Len i wszystko jasne * marynarka Polo Ralph Lauren * koszula Mango * spodnie Benevento * buty Sebago * zegarek Seiko Jakoś nie mogę dopasować poszetki do tej marynarki. Jakieś sugestie? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Może najprościej - biała poszetka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Mocny jednolity kolor, który współgra z marynarką, ewentualnie z koszulą. Ja bym sugerował jasny błękit (lub tzw. królewski-royal blue), świeża zieleń, żólty lub jakiś jasny, mocny brąz (koniakowy?) Raczej unikaj wzorów (chyba że b. drobne i spokojne) z powódu kratki marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 #blekitMam takie same spodnie i w pomieszczeniu wydają się mieć dość nieciekawy kolor, ale zyskują sporo w słońcu. Też odniosłeś takie wrażenie czy tylko mi się tak wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 23 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Marynarka: Suitsupply Spodnie: H&M Koszula: Mango Krawat: Suitsupply Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panam Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 @Aron - Czy to te spodnie? http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0343091001.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 23 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Raczej nie, moje są ciemniejsze i pochodzą z zeszłorocznej kolekcji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sernik Napisano 23 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2016 Wysłane za pomocą Tapatalk 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tordal Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 @Sernik - świetny zestaw! Krawat z poszetki, a szelki AT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 24 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2016 Na Suitsupply też tak noszą aa.jpg Mnie się takie połączenie kolorów podoba. Marynarka wpada trochę w brąz (była nawet sprzedawana jako "bronze") i jest odrobinę ciemniejsza niż na zdjęciu. Całą robotę łączącą zestaw Twój jak i SuSu robi granatowy element. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sernik Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 @Sernik - świetny zestaw! Krawat z poszetki, a szelki AT?Szelki z AT kupione u Zaremby . Wysłane za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 26 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2016 Przez pomyłkę najpierw zamieściłem w innym dziale (CMDNS). Na luzie w rozpiętej bluzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 29 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2016 Plażowo casualowo w HamptonsSent from my iPhone using Tapatalk 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 5 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Wypatrzyłem w tikeju taki fajny "papierowy" kapelutek, który do lnu mi pasuje (tak mi się przynajmniej wydaje ). W domu się ze mnie śmieją, ale jestem twardy . Kotu się chyba podoba: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Wypatrzyłem w tikeju taki fajny "papierowy" kapelutek, który do lnu mi pasuje (tak mi się przynajmniej wydaje ). W domu się ze mnie śmieją, ale jestem twardy . Kotu się chyba podoba:[/url]Z tą zamazaną twarzą przywodzisz na myśl Fantomasa z filmów z Louisem de Funesem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Piękne Vassy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2016 Z tą zamazaną twarzą przywodzisz na myśl Fantomasa z filmów z Louisem de Funesem Bom to ja jest w istocie Piękne Vassy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi