Nowoanglik Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Bomba. SuSu? 100% jeans, więc bałem się wrzucać do CMDNS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 W głównej roli granatowy kaszmirowy golf (efekt wyprzedaży i powiadomień z zalando: "pospiesz się- ostatni egzemplarz" ) JoE. Dzisiaj dotarł i zastanawiam się intensywnie: zostawić sobie, czy oddać. Na razie opcja nr 1 przeważa : Kota w sprawy stylizacji usytuowanych wyżej niż jego łeb nie angażuję 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Używanych rzeczy nie powinno się odsyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Używanych rzeczy nie powinno się odsyłać Ten słuszny argument ostatecznie przeważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Ten słuszny argument ostatecznie przeważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 W głównej roli granatowy kaszmirowy golf (efekt wyprzedaży i powiadomień z zalando: "pospiesz się- ostatni egzemplarz" ) JoE. Dzisiaj dotarł i zastanawiam się intensywnie: zostawić sobie, czy oddać. Na razie opcja nr 1 przeważa : Jeśli zdjęcie dobrze oddaje proporcje, szukałbym nieco dłuższych marynarek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 2 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Jeśli zdjęcie dobrze oddaje proporcje, szukałbym nieco dłuższych marynarek. Jak tak teraz patrzę na zdjęcia, to nie mogę się nie zgodzić (choć w lustrze wygląda to odrobinę lepiej, aparat "brał" lekko z dołu ). W każdym razie- golf zostaje, a marynarka miała go tylko "podrasować", bo fajnie (moim zdaniem) "zagrały" kolory , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanJohnson Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Bomba. SuSu? Dokładnie. Marynarka rozparowana z garnituru lazio z tegorocznej zimowej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Dzięki. Miałem ochotę na ten garnitur. Dokładnie. Marynarka rozparowana z garnituru lazio z tegorocznej zimowej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 W tym tygodniu, z lepszym lub gorszym skutkiem, eksploatuję golfy. I to nie jest niestety ostatnie moje słowo w tym temacie : 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 3 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2016 Fantomas! Tu kolorowy wg mnie bardzo dobrze "zagrały" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Hmmm, rozumiem, że kurtka i buty nie każdemu mogą się podobać, ale co jest nie tak z krojem spodni? Panie Michale obawiam się,że na taki zestaw jest jeszcze za wcześnie w polskich realiach:)gdyby mieszkał Pan we Włoszech byłoby naprawdę super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Panie Michale obawiam się,że na taki zestaw jest jeszcze za wcześnie w polskich realiach:)gdyby mieszkał Pan we Włoszech byłoby naprawdę super! yhm a najlepiej na Alasce .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Panie Michale obawiam się,że na taki zestaw jest jeszcze za wcześnie w polskich realiach:)gdyby mieszkał Pan we Włoszech byłoby naprawdę super! Jeśli cywilizowany świat pędzi ku podkreślaniu zbyt opiętej kurtki/płaszcza nadmiernie szerokimi spodniami, to wolę rozwijać się w swoim prowincjonalnym tempie... i najlepiej w innym kierunku. no offence EDIT: aaa… moje wrażenie jest spowodowane jedynie kwestią proporcji i rozmiarów - być może wzmocnione nieudanym ujęciem. Widziałem zdjęcie tego zestawu na Instagramie, na którym wyglądał o wiele lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 yhm a najlepiej na Alasce .... Nie byłem na Alasce ale rozumiem,że Ty tam byłeś i widziałeś podobne stylizacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wachu Napisano 4 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Luźny piątek 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Ładny sweter. Lepszy by był bez litery, ale ogólnie ładny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Dzisiaj. * marynarka Hudson SS * koszula OCBD CT * krawat i poszetka od Poszetki * dżinsy Replay * brogues Cheaney 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 7 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Marynarka: Suit Supply http://eu.suitsupply.com/pl/jackets/hudson-jasnobr%C4%85zowy-jode%C5%82ka/C960.html?vpid=C96011 marynarkę polecam, materiał ma wyraźną fakturę, doskonale sprawdza się w casualu, materiał bardziej jesienno-wiosenny niż letni. koszula: CTshirts spodnie: Levi's buty: Doucal's 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Umawialiście się dzisiaj na takie same marynarki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Ale to są inne marynarki Moja to ta: http://eu.suitsupply.com/en/jackets/hudson-brown-plain/C835.html?vpid=C83505 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 7 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2016 Faktycznie inne, ale jakże podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 8 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Marynarka: Suit Supply http://eu.suitsupply.com/pl/jackets/hudson-jasnobr%C4%85zowy-jode%C5%82ka/C960.html?vpid=C96011 marynarkę polecam, materiał ma wyraźną fakturę, doskonale sprawdza się w casualu, materiał bardziej jesienno-wiosenny niż letni. koszula: CTshirts spodnie: Levi's buty: Doucal's Ciekawi mnie jak się sprawuja buty Doucal's. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 8 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2016 Szybkie selfie zza biurka Marynarka: Suit Supply Koszula: Christian Berg Krawat: Embassy of Elegance (6-fold) Poszetka: Embassy of Elegance Spodnie i buty są w "jakie buty mam dziś na sobie". 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi