constantin Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Flanelowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 2 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2015 Dzisiaj. * garnitur Havana od SS * golf Massimo Dutti * poszetka wełniana od Poszetki * buty Berwick * zegarek Seiko Cocktail 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Marynarka: SuSu Hudson Koszula: Osovski Krawat: shantung od Poszetka.com Poszetka: od Poszetka.com Spodnie: Wrangler Buty: Wittchen Zegarek: Seiko Sarb 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 3 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2015 Dzisiaj camelowo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 4 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 W zeszłym tygodni ta koszula wywołała krótką dyskusję https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dzi%C5%9B-na-sobie/page-624#entry187232 Dzisiaj zamieniłem niektóre elementy zestawu. Sweter: H&M Koszula: Lantier Krawat: Poszetka.com Spodnie: Wrangler Buty: Herring Kendal 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 W zeszłym tygodni ta koszula wywołała krótką dyskusję Tym razem jest jak najbardziej na miejscu . Dobry zestaw na w-end. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 4 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2015 koszula: Bernheim krawat: Hemley poszetka: poszetka.com spodnie: nie wiem odprułem metki (kupione w TKMaxx marynarka: jw. buty: SP 594 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 5 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2015 Bardzo weekendowo sweter - wiliam hunt spodnie - h&m koszula - james button krawat - no name 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sambor Napisano 9 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 W dziale CMDS obudził się wiejski duch... Jako prawdziwy wieśniak ośmielam się zaprezentować swój ałtfit jednak w dziale 'casual'. Kurtka - Border Krawat - Oscar Jacobson - jedwab Chinosy - Cordings Kalosze - Bede Kardigan - gruba wełna - ciepły : ) Koszula - RL 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 9 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 Dzisiaj. * golf Massimo Dutti * spodnie Massimo Dutti * buty Herring Tiverton * zegarek Seiko 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 9 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2015 W dziale CMDS obudził się wiejski duch... Jako prawdziwy wieśniak ośmielam się zaprezentować swój ałtfit jednak w dziale 'casual'. Kurtka - Border Krawat - Oscar Jacobson - jedwab Chinosy - Cordings Kalosze - Bede Kardigan - gruba wełna - ciepły : ) Koszula - RL Takich "wieśniaków" potrzebuje ten kraj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Dzisiaj świątecznie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sambor Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Rano casual a następnie odrobina kultury. Ponieważ na wsi kultura to głownie kultura fizyczna, więc strój 'po godzinach' typowo sportowy. 15 minut wystarczyło, żeby dokonać tjuningu. Marynarka PKZ - wełna+kaszmir (90/10) + zamsz Koszula - Brooks Brothers Krawat - Oskar Jacobson - bawełna 100% Poszetka - jedwab 100% zegarek - minimalistyczny Tissot rano: spodnie - Levis 511 trzewiki - Loake skarpety - wełna+kaszmir+odrobina plastiku (ciepłe!) po południu: spodnie - Pikeur skarpety - lawenda - no name buty - Barker dla zainteresowanych : ) kask - Tress & Co. London rękawiczki - no name ale ok 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 11 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Piątkowy look. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Zielono Ci Whitesnake Świetny dobór akcesoriów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 11 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2015 Zielono Ci Whitesnake Świetny dobór akcesoriów. Dziękuję! Lubię zieleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Marynarka: Suitsupply (Havana) Koszula: Mango Krawat: Poszetka.com Poszetka: Vistula Spodnie: Benevento (moleskin) Buty: Yanko Skarpety: Lambert 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 14 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2015 Według mnie za bardzo krawat zlewa się z marynarką. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 15 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2015 Zestaw zimowy. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Jeśli można się przyczepić: nie gra mi zestawienie kolorystyczne spodni z butami. Poza tym bez uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Można, można .. a jakie byś sugerował? Tego dnia kluczem była wygoda, ale może faktycznie zabrakło kontrastu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2015 Nie wiem, skrytykować łatwo, a coś konktretnie podać trudniej. Ja staram się dobierać i patrzę, czy mi pasuje. W tym przypadku wg mnie spodnie nieco zlewają się z butami i wygląda to "mdło" - spróbowałbym większy kontrast. Może coś w kierunku kolorów teczki widocznej w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 Wg mnie jest jak najbardziej ok. . Spodnie nie zlewają sie z butami, jest wyraźna i wystarczająca różnica w odcieniu brązowego. Pewnie czym ciemniejsze buty byłoby lepiej ale i tak jest bardzo dobrze , IMHO oczywiście 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 Moim zdaniem również jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2015 Buty były kiedyś koloru jasnej kawy z mlekiem, coś w stylu spodni. Dzisiejszy brąz to skutek naturalnego ciemnienia skóry. Można powiedzieć patyny, bo kolor jest nierównomierny i po wypolerowaniu daje efekt bardzo ciekawej głębi. Podoba mi się starzenie tej skóry. Skalpelowa torba zachowuje się bardzo podobnie, dlatego lubię je w zestawie. Faktem jest jednak, że lepiej prezentują się w jesiennym słońcu niż w grudniowym deszczu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi