Aron Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Też nie powiedziałbym, że ta koszula jest zielona. Często tutaj można przeczytać opinie, że ciemne koszule nie są dobrym wyborem, sam osobiście wolę jaśniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Też nie powiedziałbym, że ta koszula jest zielona. Często tutaj można przeczytać opinie, że ciemne koszule nie są dobrym wyborem, sam osobiście wolę jaśniejsze. Zauważ, że to nie jest klasyczna koszula a "polo" szyte jak koszula:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Kochani, ja korzystam z monitora EIZO ColorEdge CG247 i ta koszula jest zdecydowanie w kolorze brązowym. Nie zwalę winy na nieodpowiednią kalibrację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 U mnie też zdecydowanie ta koszula ma kolor brązowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Koszula może być ciemozielona, ale zdjęcie ma niewyregulowany balans bieli Zakładam, że @Constantin wie co nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Albo z moim ekranem w telefonie coś nie tak, albo to jest koszulka polo. Na środkowym zdjęciu nie widać czwartego guzika, który powinien się już pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Albo z moim ekranem w telefonie coś nie tak, albo to jest koszulka polo. Na środkowym zdjęciu nie widać czwartego guzika, który powinien się już pojawić. Zauważ, że to nie jest klasyczna koszula a "polo" szyte jak koszula:) czsem lepiej czytać na komputerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Sweter: Tommy Hilfiger Koszula: Mango Krawat: Poszetka.com Spodnie: Benevento Buty: Herring Kendal 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Spodnie - Zara Koszula, marynarka oraz buty - Massimo Dutti Zastanawiałem sie czy spodnie pasują do marynarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 ale tu nic nie widać - ciemna postać z jasną koszulą. gdybyś nie napisał że masz buty, pomyślałbym że stoisz w skarpetach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaolin Napisano 25 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2015 Następnym razem bardziej się postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 26 Listopad 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2015 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Dobre wyczucie stylu preppy. Książkowe wręcz combo. Czy muszka jest samo-wiązana czy fabrycznie zawiązana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 27 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2015 Mucha do wiązania, Polo RL. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Zimowa impresja 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Fajny krawat i poszetka ale sweter w tym kolorze ( czerwień, fuksja? bo może to być jeszcze kwestia ustawienia monitora ) jakoś mi nie pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 28 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2015 Fajny krawat i poszetka ale sweter w tym kolorze ( czerwień, fuksja? bo może to być jeszcze kwestia ustawienia monitora ) jakoś mi nie pasuje. Pomyślę nad wprowadzeniem jakiegoś kontrapunktu w poszetce, czerwień wyszła zbyt jaskrawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 30 Listopad 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2015 Marynarka: Suit Supply Koszula: Christian Berg Krawat i poszetka: Embassy of Elegance Spodnie: Charles Tyrwhitt Buty: Crockett & Jones 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 1 Grudzień 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Widzę, że szara Havana z SuitSupply znalazła kilku nabywców. Marynarka: SuitSupply Havana Koszula: Lambert Krawat: Poszetka.com Poszetka: Lantier Spodnie: Wrangler Buty: Yanko 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 @Aron ja zamowilem dzisiaj ostatni dostepny egzemplarz w moim rozmiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Widzę, że szara Havana z SuitSupply znalazła kilku nabywców. Marynarka: SuitSupply Havana Koszula: Lambert Krawat: Poszetka.com Poszetka: Lantier Spodnie: Wrangler Buty: Yanko Wszystko ładnie dobrane kolorystycznie, ale ja osobiście mam problem z połączeniem krawata z dżinsami, a dżinsów z eleganckimi butami... Do klubu mojego wuja w GB w dżinsach w ogóle nie wpuszczają , bez względu na dodatki. Bo to odzież robocza i dla gentlemanów w klubie niestosowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Całe szczęście, że wuj nie jest właścicielem naszego klubu 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Wuj (Polak - wojenna emigracja) lubi się snobizować na wielkiego pana i Brytyjskiego dżentelmena. Rodzina się podśmiechuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 75 -letnia patyna czasu przydaje pewnych praw... nie bądźmy dla Wujka surowi, że jasno wytyczył granice. Pracowałem niegdyś w firmie, w której właściciel zabronił noszenia jeansów do marynarki i krawata... czyli w praktyce były one wykluczone z obiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 1 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2015 Aha, żeby sprawa była jasna - wuj należy do klubu, a nie jest jego właścicielem. Po prostu uiszcza roczne wpisowe, spotyka się tam z innymi dżentelmenami, wypali cygaro, pogra w golfa, ponarzeka na imigrantów, upadek imperium i wraca do domu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi