Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michasacuer Opublikowano 19 Czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2022 10 1 Cytuj
Karol G. Opublikowano 29 Czerwca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2022 A tak wygląda len po całym dniu spacerów w turyńskim upale ? 8 Cytuj
pablocito Opublikowano 1 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2022 Nawet nie chceę myśleć co dzieje się wewnątrz tych „adidasów” po całym dniu w turyńskich upałach 1 Cytuj
jaskokoz Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2022 10 godzin temu, pablocito napisał: Nawet nie chceę myśleć co dzieje się wewnątrz tych „adidasów” po całym dniu w turyńskich upałach ... a ja się zastanawiam jak kolega wyglądałby w upale sosnowieckim. 1 Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2022 Nie wiem, nie znam się, ale wydaje mi się że o ile można się spierać czy adidasy pasują stylistycznie do koszuli i spodni w kant, to doświadczenie mówi mi ze takie buty są zwykle przewiewne (co zawdzięczają konstrukcji z siateczki) a do tego zapewniają dobra amortyzację, przez co jest to ostatni rodzaj obuwia który mógłby wywołać moje zaniepokojenie dobrostanem stóp posiadacza podczas całodziennych wędrówek. 1 Cytuj
eye_lip Opublikowano 2 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2022 .. a moje doświadczenie mówi że buty z syntetyków sprawiają że stopa po całym dniu śmierdzi jak francuski ser wyjęty z lodówki, w przeciwieństwie do efektu całodziennego noszenia dobrej klasy butów skórzanych. 2 2 Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2022 Dla dobra nauki gotów był bym założyć na jedna nogę mojego New Balance’a, na drugą Barkera i ruszyć na cały dzień do Turynu, by potem pokazać stopy, ale niestety przez stopy procentowe o wojażach muszę zapomniećA żeby nie znacząc z tematu - bardzo ładne spodnie - gdzie takie można dostać? 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 3 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2022 Choćby tu: https://zackroman.com/lniane-spodnie-bezoweZależy jakiego Barkera, bo jeśli byłby to zamszowy loafer bez podszewki, boat schoe, lub choćby driving shoe, to o wynik eksperymentu byłbym spokojny. Cytuj
Karol G. Opublikowano 5 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 W dniu 3.07.2022 o 13:49, ciasteczkowy napisał: A żeby nie znacząc z tematu - bardzo ładne spodnie - gdzie takie można dostać? A dziękuję - spodnie szyte u lokalnej krawcowej w Lublinie według własnego pomysłu, wzór inspirowany kilkoma znanymi tu polskimi markami, pozbawiony zakładek (czego w sumie teraz trochę żałuję, następnym razem spróbuję z zakładkami). A co do wyboru butów - taki kompromis - mniej przewiewne, ale wygodniejsze w całodziennym kontakcie z kamiennymi podłożami. Wiem, rozumiem i nie przeczę, że lepiej oddychałyby skórzane mokasyny, ale większy komfort "mechaniczny" przy długich spacerach po mieście to jednak domena adidasów/sneakersów. Pozwolę sobie turyński wątek zakończyć bardzo bardzo nieformalną kompozycją z wariacją na temat białego t-shirtu w roli głównej. Ot, taka pamiątka. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Servetch Opublikowano 5 Lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2022 24 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Opublikowano 13 Lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2022 Wczoraj: 24 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kanapa Opublikowano 29 Lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2022 Lato więc len, fresco i bawełna.Marynarka od Dawida Kuklinskiego (Erneston)Koszula od MileraSpodnie chyba od Pablo del HierroButy Vass NorwegeryPoprawione zdjęcie w HQWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 9 3 Cytuj
Velahrn Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2022 57 minut temu, kanapa napisał: Marynarka od Dawida Kuklinskiego Koszula od Dzika z Poznania Spodnie chyba od Pablo del Hierro Buty Vass Norwegery Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Te rzeczy aż proszą się o zdjęcie lepszej jakości... Cytuj
kanapa Opublikowano 29 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2022 Skończy się benefis to puszczę. Wczoraj kilku panów w Teatrze Muzycznym w Gdyni było klasycznie ubranych i delikatnie „obcinaliśmy” się nawzajemWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. matt_falley Opublikowano 31 Lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2022 E-merceria, The Urban Ties, Macaroni Tomato oraz Albert Thurston. Następnie upgrade z Suit Supply i Poszetką. 12 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Suitsupply, Camiceria Olga, Tyrwhitt, Patine 9 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Nieco pomięty, po pracy. 8 3 Cytuj
pablocito Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2022 Moim zdaniem fajnie, ale zbyt monochromatycznie i trochę żal, że marynarka jest przykrótka. Buty super. 1 Cytuj
matt_falley Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2022 Firmowe imprezowanie ? Cytuj
pablocito Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2022 Wrzucajo takie zdjęcia a potem płacz: „Ratujcie koledzy! Jak uratować te buty, bo mnie wlekli po chodniku 100 metrów do taksówki i nic nie pamietam?” Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 16 Września 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 16 Września 2022 Jestem już w Warszawie 8 2 Cytuj
matt_falley Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2022 12 hours ago, pablocito said: Wrzucajo takie zdjęcia a potem płacz: „Ratujcie koledzy! Jak uratować te buty, bo mnie wlekli po chodniku 100 metrów do taksówki i nic nie pamietam?” Jestem niepijący, unikam alkoholu Cytuj
pablocito Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2022 Przykro mi. To w takim razie co sprawiło, że zamieściłeś to zdjęcie, bo wyglada, jak zrobione w stanie pomroczności jasnej? Cytuj
matt_falley Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2022 To akurat sytuacja tuż po zdjęciach z fotobudki. Cel: artystyczne zaszokowanie odbiorcy poprzez karykaturalną muchę założoną do golfa, która o dziwo lekko pasuje do poszetki. Forma niesztywna -> żartobliwa z nieformalnymi elementami klasycznej elegancji. Tak, mam specyficzne poczucie humoru. 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 19 Września 2022 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2022 Nic z tego na zdjęciu nie widać. Tez mam specyficzne poczucie humoru i czasem muszę tłumaczyć wprost: zdjęcie jest do niczego i nie ma nic wspólnego z tym, co tam masz na sobie bo i tak tego nie widać. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi