Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
10 godzin temu, pablocito napisał:

Nawet nie chceę myśleć co dzieje się wewnątrz tych „adidasów” po całym dniu w turyńskich upałach emoji51.png

... a ja się zastanawiam jak kolega wyglądałby w upale sosnowieckim.

• Like 1
Opublikowano

Nie wiem, nie znam się, ale wydaje mi się że o ile można się spierać czy adidasy pasują stylistycznie do koszuli i spodni w kant, to doświadczenie mówi mi ze takie buty są zwykle przewiewne (co zawdzięczają konstrukcji z siateczki) a do tego zapewniają dobra amortyzację, przez co jest to ostatni rodzaj obuwia który mógłby wywołać moje zaniepokojenie dobrostanem stóp posiadacza podczas całodziennych wędrówek.

• Like 1
Opublikowano

.. a moje doświadczenie mówi że buty z syntetyków sprawiają że stopa po całym dniu śmierdzi jak francuski ser wyjęty z lodówki, w przeciwieństwie do efektu całodziennego noszenia dobrej klasy butów skórzanych. 

• Like 2
  • Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

Dla dobra nauki gotów był bym założyć na jedna nogę mojego New Balance’a, na drugą Barkera i ruszyć na cały dzień do Turynu, by potem pokazać stopy, ale niestety przez stopy procentowe o wojażach muszę zapomnieć:(

A żeby nie znacząc z tematu - bardzo ładne spodnie - gdzie takie można dostać?

• Like 1
Opublikowano
W dniu 3.07.2022 o 13:49, ciasteczkowy napisał:

A żeby nie znacząc z tematu - bardzo ładne spodnie - gdzie takie można dostać?

A dziękuję - spodnie szyte u lokalnej krawcowej w Lublinie według własnego pomysłu, wzór inspirowany kilkoma znanymi tu polskimi markami, pozbawiony zakładek (czego w sumie teraz trochę żałuję, następnym razem spróbuję z zakładkami).

A co do wyboru butów - taki kompromis - mniej przewiewne, ale wygodniejsze w całodziennym kontakcie z kamiennymi podłożami. Wiem, rozumiem i nie przeczę, że lepiej oddychałyby skórzane mokasyny, ale większy komfort "mechaniczny" przy długich spacerach po mieście to jednak domena adidasów/sneakersów.

Pozwolę sobie turyński wątek zakończyć bardzo bardzo nieformalną kompozycją z wariacją na temat białego t-shirtu w roli głównej. Ot, taka pamiątka.

J.jpg

• Like 2
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
57 minut temu, kanapa napisał:

Marynarka od Dawida Kuklinskiego
Koszula od Dzika z Poznania
Spodnie chyba od Pablo del Hierro
Buty Vass Norwegery

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

Te rzeczy aż proszą się o zdjęcie lepszej jakości...

Opublikowano

Skończy się benefis to puszczę.

Wczoraj kilku panów w Teatrze Muzycznym w Gdyni było klasycznie ubranych i delikatnie „obcinaliśmy” się nawzajem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To akurat sytuacja tuż po zdjęciach z fotobudki. 

Cel: artystyczne zaszokowanie odbiorcy poprzez karykaturalną muchę założoną do golfa, która o dziwo lekko pasuje do poszetki. Forma niesztywna -> żartobliwa z nieformalnymi elementami klasycznej elegancji. 

Tak, mam specyficzne poczucie humoru.

• Like 1