Jakub84 Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 3 godziny temu, chylonczyk napisał: Co to za sztruks? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jakub_kleofas Opublikowano 19 Marca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 W Łazienkach dziś tłumy 8 2 Cytuj
gdynianin Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2023 5 hours ago, Jakub84 said: Co to za sztruks? Od Zacka Romana, https://zackroman.com/spodnie-sztruksowe-Pontoglio-bezowe-bawelniane Przy przeróbkach poprosiłem o zrobienie mankietów. Cytuj
TomekB Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2023 Polo z długim rękawem G. Inglese, Valstarino, Orslow 105, Paraboot Michael. 2 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Karol G. Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Dziś krata i dżins 10 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. michasacuer Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2023 15 1 Cytuj
Mikołaj Paśnikowski Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2023 Najwyższa pora na odrobinę lnu. 4 1 Cytuj
Karol G. Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2023 Może trochę za dużo granatu, ale lubię. Wysoki stan, dżins i róż dla przełamania. Ostatnio zacząłem zwracać się ku swobodniejszym fasonom spodni. Nie wiem - dojrzałość, starość czy moda, ale zauważam, że jest nas więcej 3 1 Cytuj
pablocito Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2023 Subiektywne odczucie, ale dżinsowa kurtka mi tu nie pasuje. Wybrałbym jakiś cardigan albo marynarkę. I faktycznie nie granatowe?. Reszta super. 2 Cytuj
Cineos Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2023 2 godziny temu, Karol G. napisał: Może trochę za dużo granatu, ale lubię. Wysoki stan, dżins i róż dla przełamania. Ostatnio zacząłem zwracać się ku swobodniejszym fasonom spodni. Nie wiem - dojrzałość, starość czy moda, ale zauważam, że jest nas więcej Fajne te spodnie. Len, bawełna? Skąd kupione? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Opublikowano 11 Czerwca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2023 Nowa marynarka od P. Błońskiego - do casualu bardzo dobra 20 Cytuj
JDC Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2023 18 godzin temu, me.spoke napisał: Nowa marynarka od P. Błońskiego - do casualu bardzo dobra Ale odjazd! Dawno żadna marynarka mi się tak nie podobała! Zdradzisz pochodzenie i skład tkaniny? Kupowałeś osobiście z eBaya? Bo coś bardzo podobnego znalazłem w Carnecie (Sapeurs Chambray). 1 Cytuj
me.spoke Opublikowano 12 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2023 9 godzin temu, JDC napisał: Ale odjazd! Dawno żadna marynarka mi się tak nie podobała! Zdradzisz pochodzenie i skład tkaniny? Kupowałeś osobiście z eBaya? Bo coś bardzo podobnego znalazłem w Carnecie (Sapeurs Chambray). Dzięki to E. Zegna, bardzo luźno tkany, ale dość ciężki hopsack. Skład to wełna/len/bawełna. Jak na razie wydaje się bardzo antygniotliwy i wytrzymały, ale czas pokaże. Kupowalem na Orlej, może jeszcze trochę mają. Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2023 12 godzin temu, me.spoke napisał: Dzięki to E. Zegna, bardzo luźno tkany, ale dość ciężki hopsack. Myślisz że to ten ? https://manufakturatkanin.pl/produkt/ermenegildo-zegna/ Cytuj
me.spoke Opublikowano 13 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2023 Tak mi się wydaje! Ale jestem przekonany, że to wyższa gramatura. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Opublikowano 29 Lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2023 Oj wyszło chyba jak lekarz na dyżurze niż z lookbooka susu;) 9 1 Cytuj
Karol G. Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2023 Wysoki stan, luźny fason, trochę beżu i brudne lustro w windzie. Miłego weekendu! 6 Cytuj
mosze Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2023 Ładna koszula, ostatnio mam nastrój na koszule w wyraziste pasy (albo jednolicie białe ). 1 Cytuj
gdynianin Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2023 (prawie) wszystko od SuSu 4 Cytuj
Karol G. Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2023 Wciąż ciepło. Niestety, światło w biurowej windzie nie sprzyja robieniu zdjęć, ale niech będzie. 7 Cytuj
TomekB Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2023 W końcu zimowa aura ? Valstarino, koszula flanela od G. Inglese, spodnie S. Piasecki z whipcordu H&S, buty C&J Islay. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi