blekit Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Granddad look * kaszkiet Miler * kardigan SuSu * Osovski * krawat z TK Maxx * Benevento * Patine 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 17 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 @blekit IMO odpięcie jeszcze jednego guzika od dołu sporo by dało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 L&Mr.V Massimo Dutti Wólczanka MillerMenswear Krawat z secondhandu 3 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Udany zestaw, jednak efekt psuje mi tutaj koszula. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Spodnie Massimo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kierzyk Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 5 godzin temu, Wodzu napisał: Udany zestaw, jednak efekt psuje mi tutaj koszula. Tak, najlepsza by była biała. 11 minut temu, Szego napisał: Spodnie Massimo? Tak. Są dość sztywne jak na mieszankę len z bawełną do tego gęsto tkaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Spróbowałem takiego zestawienia, ale jednak nie dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Godzinę temu, Awopiotr napisał: Spróbowałem takiego zestawienia, ale jednak nie dla mnie. Wyszedłeś do ludzi czy zestaw nie przetrwał weryfikacji w lustrze? 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 18 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2018 Zmieniłem marynarkę na wariację M65. I poszedłem na spacer do lasu😀 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Outdersen Napisano 19 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 Dawno nic tu nie wrzucałem, więc na rozgrzewkę, taki oto zestaw z wczoraj 10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 1 godzinę temu, Outdersen napisał: Dawno nic tu nie wrzucałem, więc na rozgrzewkę, taki oto zestaw z wczoraj Cóż to za popover pod marynarką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 42 minuty temu, Cineos napisał: Cóż to za popover pod marynarką? Springfield, 100% bawełna, butelkowa zieleń - wyszukałem go kilka dni temu wśród wyprzedażowych resztek. Niestety, marka kilka lat temu zamknęła wszystkie swoje polskie sklepy (aktualnie przebywam w Hiszpanii #zagranico ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 19 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2018 54 minuty temu, Outdersen napisał: Springfield, 100% bawełna, butelkowa zieleń - wyszukałem go kilka dni temu wśród wyprzedażowych resztek. Niestety, marka kilka lat temu zamknęła wszystkie swoje polskie sklepy (aktualnie przebywam w Hiszpanii #zagranico ). https://myspringfield.com/pl/en/men/polos/polo-shirt-with-long-placket/0224464.html?dwvar_0224464_color=21#start=1 Ten, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 20 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2018 18 godzin temu, Cineos napisał: https://myspringfield.com/pl/en/men/polos/polo-shirt-with-long-placket/0224464.html?dwvar_0224464_color=21#start=1 Ten, tak? Dokładnie. Swoją drogą błękitu nie widziałem, a też wygląda ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mr.vintage Napisano 26 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2018 "Brytyjski" piątek. 10 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 28 Październik 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2018 Bardziej kurtka niż trencz, ale wyjątkowo nam dobrze ze sobą. Ten pełnowymiarowy jakoś wisi bezrobotny w szafie . Burberry, PRL, Vass: 17 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 . 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumia Napisano 30 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2018 co to za kurtka ? Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 31 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Październik 2018 Znalezisko z TKmaxxx, Ralph Lauren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 1 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2018 W dniu 30.10.2018 o 09:16, alabuz napisał: Parafrazując skecz Monty Pythona: "Gdyby Bóg chciał aby kołnierzyki na guziki nie były przypinane na guziki to kołnierzyki na guziki byłyby bez guzików!" Wiem, że sprezzatura, luz itd, ale to mi nie gra i jest trochę "za bardzo"! Ale reszta bardzo ładnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2018 A co powiecie na taki odchył od "normy"? 👹 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2018 @Outdersen Wygląda to całkiem fajnie, ale w czym odchył? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Outdersen Napisano 6 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2018 56 minut temu, Midlife-Crisis napisał: @Outdersen Wygląda to całkiem fajnie, ale w czym odchył? Moim zdaniem w niczym, stąd też norma w cudzysłowie. Jednocześnie zdaję sobie sprawę, że dla niektórych ta ilość beżu i złamanej bieli może być niestrawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2018 Klasyczne Adidas Gazelle w kolorach jesieni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 7 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2018 groszkowy cable knit Ralph Lauren (żona nie może zaakceptować tego koloru 😉) penny loafers Bass (moje ulubione) reszta z Lee i Wólczanki, na zdjęciu widzę, że skarpetki poturbowały się nieco w praniu 😉 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi