ciasteczkowy Napisano 15 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2018 Kieszenie są z patkami, niestety - do tej tkaniny bardzo by pasowały nakładane kieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 18 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2018 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 19 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 19 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2018 Polska mistrzem Polski !!! 😁 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 21 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2018 Casual czwartek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmichal Napisano 22 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2018 @ciasteczkowy skąd espadryle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 22 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2018 H&M - wiadomo ze to nie Goodyear Welt, ale sprawują się dobrze drugi sezon, a jakoś nikt mnie nie przekona ze eapadryle to buty w które warto inwestować jakieś zawrotne sumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojKow Napisano 22 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2018 Inwestować zawrotnych sum nie ma co, ale podeszwa ze sznurka zamiast z gumy dużo zmienia. A takiej się w H&Mie nie znajdzie. Swoje pary kupowałem na Asosie, mieli tam kiedyś jakieś wielopaki, gdzie wychodziło nawet taniej, a na sznurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 22 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2018 11 minut temu, ciasteczkowy napisał: H&M - wiadomo ze to nie Goodyear Welt, ale sprawują się dobrze drugi sezon, a jakoś nikt mnie nie przekona ze eapadryle to buty w które warto inwestować jakieś zawrotne sumy. bo nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 22 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2018 12 minutes ago, WojKow said: Inwestować zawrotnych sum nie ma co, ale podeszwa ze sznurka zamiast z gumy dużo zmienia. A takiej się w H&Mie nie znajdzie. Swoje pary kupowałem na Asosie, mieli tam kiedyś jakieś wielopaki, gdzie wychodziło nawet taniej, a na sznurku. Tak - powinienem to zaznaczyć - to nie są koszerne espadryle, nie mają podeszwy ze sznurka. Zastanawiałem się nad tym ale nic nie wymyśliłem. Jakie są zalety podeszwy ze sznurka? Komfort? A jak jest z przyczepnością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 22 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2018 36 minut temu, ciasteczkowy napisał: Tak - powinienem to zaznaczyć - to nie są koszerne espadryle, nie mają podeszwy ze sznurka. Zastanawiałem się nad tym ale nic nie wymyśliłem. Jakie są zalety podeszwy ze sznurka? Komfort? A jak jest z przyczepnością? Przyczepność bez zmian, bo od spodu i tak jest guma. Różnica jest w tym, co dotyka stopy - miałem te same espadryle z H&M i sie moga pociła i generalnie materiał nie był przyjemny w kontakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojKow Napisano 23 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2018 Sprawdziłem stronę i mam nieaktualne informacje. Gdy kupowałem swój zapas dwa lata temu, to były dostępne dwupaki, gdzie cała podeszwa była ze sznurka i gumą podklejono tylko brzegi podeszwy. Teraz jest faktycznie tak, jak MichałBrit mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 25 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 25 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2018 Dzisiaj. * Polkap * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Massdrop X Naked & Famouse * Vass 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 25 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2018 @blekit jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jak te jeansy dobrze połączyłeś z marynarką. Miałem do tej pory wrażenie, że jeansy musza być bardziej zwężające się poniżej kolan do bardziej eleganckich zestawów. PS. Co byś powiedział na podobny zestaw z koszulą OCBD i knitem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 26 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2018 Filmowałem i fotografowałem dziś pomorskie kandydatki na Miss Polonia Lancerto, Jakes, TheTieBar, SuitSupply, NewBalance. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2018 @.mateusz - idzie zwariować... Młody jestem jeszcze, może by tak zostać fotografem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2018 W dniu 25.06.2018 o 15:31, Żorż Ponimirski napisał: @blekit jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jak te jeansy dobrze połączyłeś z marynarką. Miałem do tej pory wrażenie, że jeansy musza być bardziej zwężające się poniżej kolan do bardziej eleganckich zestawów. PS. Co byś powiedział na podobny zestaw z koszulą OCBD i knitem ? Ja osobiście nie lubię knitów, ale nie widzę jakiś obiektywnych przeciwwskazań, żeby wykorzystać tego rodzaju krawat w podobnym zestawi. OCBD również moim zdaniem by pasowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimon Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2018 9 godzin temu, .mateusz napisał: Filmowałem i fotografowałem dziś pomorskie kandydatki na Miss Polonia @.mateusz Wiem że pewnie powinienem pytać o inne rzeczy, ale... jaki to model NB? kapitalne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 27 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2018 @wimon U420 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Napisano 28 Czerwiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2018 Z wczoraj.. 13 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 2 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2018 (edytowane) Koszula Reserved Krawat z TK Maxx Marynarka Tommy Hilfiger Poszetka Poszetka Edytowane 2 Lipiec 2018 przez Ataman Duże zdjęcie 1 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 3 Lipiec 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2018 Dzisiaj. * Suitsupply * Massimo Dutti * Benevento * Herring X Carlos Santos 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 8 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2018 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ladislav Napisano 9 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2018 Safari kurtka, chinosy i loafersy 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi