Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 2 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Z kategorii "błędy życiowe": - tutaj synu, było kiedyś piwo, którego tata nie zdążył kupić... 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 3 minuty temu, xkoziol napisał: Eee, jakie piwo?! Tam lody serwują Od lodów psują sie zęby. Poza tym, wiem gdzie spędziłem poprzedni wieczór ... i to nie była lodziarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 3 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2017 Dzisiaj * kurtka Victorinox * sweter i spodnie Suitsupply * koszula Miler * buty Herring 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 4 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 No i kolejna "kosmata" i "bezkonstrukcyjna" PRL-ka kupiona "okazyjnie". Jako że gabaryty mam ostatnio zimowe, więc musiałem brać rozmiar większy niż siostrzanej "musztardówki". https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dziś-casualowego-na-sobie/?do=findComment&comment=233725 Szczęśliwie "kamizela" spięła to i owo w estetyczną całość, resztę dociągnąłem paskiem od Darka : 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Jakoś tak blado wypadłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 6 godzin temu, Jamjest napisał: Jakoś tak blado wypadłeś No to dzisiaj bardziej "kolorowo" na pysku będzie (za chwilkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 5 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Obiecałem zdjęcia w dziennym świetle. Dzisiaj udzielił mi się nastrój szarugi za oknem, więc tak trochę z tłem się zlewam . Za to kot dzisiaj był bardziej skłonny do kolaboracji . Oświadczam niniejszym, że Pan Wacław Kowalski i Władysław Hańcza znaleźli się na fotografiach przypadkowo : 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Ten kot jest boski Ciekawe o czym myśli na pierwszym zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 25 minut temu, Jamjest napisał: Ten kot jest boski Ciekawe o czym myśli na pierwszym zdjęciu A co ma myśleć skoro jest przedmiotem sporu Kargula I Pawlaka...!? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 58 minut temu, Jamjest napisał: Ten kot jest boski Ciekawe o czym myśli na pierwszym zdjęciu " O ja p.....ę, ten znowu robi z siebie kretyna na oczach sąsiadów. No, ale Vassy świetne EDIT: czas zmówić jakieś nowe" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 @Tanatos70, Twoje zdjęcia w końcu mi wyjaśniły, co to znaczy, gdy Cię po czymś zamurowało lub być bladym jak ściana. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2017 Takie country in town ;-) marynarka: Nino Danieli (Cornelliani) koszula: Luxire krawat: Atlas kamizelka: Plusultra poszetka: Calabrese 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Casual z przymrużeniem oka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. maciato Napisano 7 Luty 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Macarena? 😈 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 2 minuty temu, maciato napisał: Macarena? 😈 lol ! Tak Tylko z możliwością dźwigni i duszeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Dnia 3.02.2017 o 08:48, blekit napisał: Dzisiaj Dnia 3.02.2017 o 08:48, blekit napisał: Ukryj zawartość Ciekawi mnie jak oceniasz jakość tego kardigana od SuSu ? a tak poza tym to bez krawata wyglądasz jak nie ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 @artisan kardigan oceniam jako przyzwoity. To moja druga dzianina z Suitsupply i uważam że w cenach wyprzedażowych warto - głównie ze względu na niezłe materiały i kolorystykę/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Ja 6 godzin temu, blekit napisał: @artisan kardigan oceniam jako przyzwoity. To moja druga dzianina z Suitsupply i uważam że w cenach wyprzedażowych warto - głównie ze względu na niezłe materiały i kolorystykę/ Ja mam podobne odczucia, kupiłem ten sam kardigan w tym samym kolorze w ostatnim outlecie i oceniam, że w tej cenie może być, choć bez rewelacji. W regularnej cenie nie polecam. Kiedyś w podobnej cenie kupiłem kardigan w trakcie wyprzedaży u Tyrwhitta i był rewelacyjny i może dlatego zbyt dużo spodziewałem się po SuSu (biorąc pod uwagę ich garnitury i marynarki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 Ale co konkretnie jest w nim takiego, że "może być"? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 Moim zdaniem to po prostu dobry sweter i tyle. Ma bardzo fajny kolor, klasyczny krój, dobrą tkaninę i jest dobrze wykonany. a po prostu nie noszę swetrów na tyle często, żeby kalkulowało mi się płacenie za nich cen regularnych i nie mam za bardzo porównania do wyrobów z porównywalnej/lepszej półki. Ogólnie jestem zadowolony z tego zakupu i w następnych outletach będę zaglądał do dzianinowej sekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 Z dzisiaj. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 @BrotherM, czy ta marynarka to Suitsupply Havana z nowej kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 6 minut temu, Aron napisał: @BrotherM, czy ta marynarka to Suitsupply Havana z nowej kolekcji? Dokładnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 @4inHand - jakaś redukcja ostatnio była? Bo odnoszę wrażenie, że sylwetka jakaś smuklejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi