Dapi Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2017 Dzisiaj blue-brown nr 2/ stripe and check 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dapi Opublikowano 11 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2017 Dzisiaj navy-violet-pink /stripe@check 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dapi Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2017 Dzisiaj: white check@brown herrinbone@navy blue flanell - poszetka za bardzo się błyszczy i niewiele niestety widać 15 Cytuj
Daddy cool Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 @Markus krawat mi się miesza z koszulą jak dobra śmietanka z kawą i do tego mocną, czarną. Jeśli już jesteśmy przy czerni to mam wrażenie, że tu jej jest trochę za dużo jak na casual ale to tylko moje skromne zdanie. Niektórzy ją preferuja, ja nie. Może to granat, ale w takim razie miej pretensje do aparatu. Dodając trochę miodu do beczki dziegciu, gdyby nie kolory i ta koszula, byłby naprawdę fajnie. Cytuj
Dapi Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Brown black herringbone/navy puppytooth 4 Cytuj
e$padryl12 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Dapi, świetnie dobrany krawat do marynarki! 1 Cytuj
Blondas Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 A mnie z kolei razi błyszczący krawat i poszetka do ciężkiego garnituru i kamizelki z taką fakturą. Fajniej wyglądałoby coś matowego. 2 Cytuj
Markus Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 8 godzin temu, Daddy cool napisał: @Markus krawat mi się miesza z koszulą jak dobra śmietanka z kawą i do tego mocną, czarną. Jeśli już jesteśmy przy czerni to mam wrażenie, że tu jej jest trochę za dużo jak na casual ale to tylko moje skromne zdanie. Niektórzy ją preferuja, ja nie. Może to granat, ale w takim razie miej pretensje do aparatu. Dodając trochę miodu do beczki dziegciu, gdyby nie kolory i ta koszula, byłby naprawdę fajnie. Dzięki za komentarz. W moim zestawie nie było nic czarnego, wina aparatu. Koszula i krawat ciemny granat,spodnie ciemna zieleń 1 Cytuj
Dapi Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2017 Dziękuję za uwagi @Blondas masz rację krawat się świeci w tym punktowym świetle, w realu jest matowy - zwrócę uwagę w przyszłości na tem fakt przy robieniu zdjęcia. marynarka i kamizelka to lekka wełna a ok. 260g/m Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2017 @Dapi bardzo fajny krawat. Świetnie uzupełnia zestaw. @Markus teraz rozumiem zamysł zestawu, chociaż krawat z koszulą przyciągają ciut zbytnio uwagę. Czasem wystarczy zmienić kierunek zdjęcia, prosty aparat też sobie z kolorami poradzi. 2 Cytuj
Dapi Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 Green check; Green/Orange/blue/check waistcoat; tobacco jacket - courdoy trousers brownish green 3 Cytuj
mosze Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 @Dapi Nadaje się do CMDNS (chyba, że na dole są szorty). Cytuj
Dapi Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2017 @Dapi Nadaje się do CMDNS (chyba, że na dole są szorty). Są dopisałem Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Twardy82 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 Marynarka - SuSu Hudson Krawat - SuSu Poszetka - poszetka.com Koszula - Krupa&Rzeszutko 22 Cytuj
mosze Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ciekawy materiał marynarki, ale typowałbym, że letni. Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 8 godzin temu, Twardy82 napisał: Uważaj, żebyś nie odfrunął, jak złapiesz wiatr w tę poszetkę... 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 10 Cytuj
MH_fan Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 @Ataman- twój oliwkowy krawat utwierdził mnie w przekonaniu, że kupno oliwkowego nieformalnego krawatu, który właśnie idzie do mnie pocztą, było strzałem w 10tkę. Bardzo udany zestaw! Cytuj
Twardy82 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Dnia 19.01.2017 o 17:34, mosze napisał: Ciekawy materiał marynarki, ale typowałbym, że letni. Hmm... nie pamiętam już dokładnie, ale kupowałem ją chyba w zimą 2014/2015 Nosze ją zimą, ze względu na "sweterkową" fakturę materiału. Dnia 19.01.2017 o 18:08, xkoziol napisał: W jakim systemie K&R szyją koszule? wg mnie bespoke, ale może to było takie bardziej rozbudowane MTM - nie miałem zbyt wielu wymagań - zaufałem Karolowi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi