ciasteczkowy Opublikowano 15 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2018 Kieszenie są z patkami, niestety - do tej tkaniny bardzo by pasowały nakładane kieszenie. Cytuj
kormox Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2018 Polska mistrzem Polski !!! ? 1 Cytuj
pmichal Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2018 @ciasteczkowy skąd espadryle? Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2018 H&M - wiadomo ze to nie Goodyear Welt, ale sprawują się dobrze drugi sezon, a jakoś nikt mnie nie przekona ze eapadryle to buty w które warto inwestować jakieś zawrotne sumy. Cytuj
WojKow Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2018 Inwestować zawrotnych sum nie ma co, ale podeszwa ze sznurka zamiast z gumy dużo zmienia. A takiej się w H&Mie nie znajdzie. Swoje pary kupowałem na Asosie, mieli tam kiedyś jakieś wielopaki, gdzie wychodziło nawet taniej, a na sznurku. Cytuj
KIERMAN Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2018 11 minut temu, ciasteczkowy napisał: H&M - wiadomo ze to nie Goodyear Welt, ale sprawują się dobrze drugi sezon, a jakoś nikt mnie nie przekona ze eapadryle to buty w które warto inwestować jakieś zawrotne sumy. bo nie warto Cytuj
ciasteczkowy Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2018 12 minutes ago, WojKow said: Inwestować zawrotnych sum nie ma co, ale podeszwa ze sznurka zamiast z gumy dużo zmienia. A takiej się w H&Mie nie znajdzie. Swoje pary kupowałem na Asosie, mieli tam kiedyś jakieś wielopaki, gdzie wychodziło nawet taniej, a na sznurku. Tak - powinienem to zaznaczyć - to nie są koszerne espadryle, nie mają podeszwy ze sznurka. Zastanawiałem się nad tym ale nic nie wymyśliłem. Jakie są zalety podeszwy ze sznurka? Komfort? A jak jest z przyczepnością? Cytuj
Najmniejszy Opublikowano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2018 36 minut temu, ciasteczkowy napisał: Tak - powinienem to zaznaczyć - to nie są koszerne espadryle, nie mają podeszwy ze sznurka. Zastanawiałem się nad tym ale nic nie wymyśliłem. Jakie są zalety podeszwy ze sznurka? Komfort? A jak jest z przyczepnością? Przyczepność bez zmian, bo od spodu i tak jest guma. Różnica jest w tym, co dotyka stopy - miałem te same espadryle z H&M i sie moga pociła i generalnie materiał nie był przyjemny w kontakcie. Cytuj
WojKow Opublikowano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2018 Sprawdziłem stronę i mam nieaktualne informacje. Gdy kupowałem swój zapas dwa lata temu, to były dostępne dwupaki, gdzie cała podeszwa była ze sznurka i gumą podklejono tylko brzegi podeszwy. Teraz jest faktycznie tak, jak MichałBrit mówi. Cytuj
blekit Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2018 Dzisiaj. * Polkap * Suitsupply * Tyrwhitt * Embassy of Elegance * Poszetka * Massdrop X Naked & Famouse * Vass 3 4 Cytuj
Żorż Ponimirski Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2018 @blekit jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jak te jeansy dobrze połączyłeś z marynarką. Miałem do tej pory wrażenie, że jeansy musza być bardziej zwężające się poniżej kolan do bardziej eleganckich zestawów. PS. Co byś powiedział na podobny zestaw z koszulą OCBD i knitem ? Cytuj
.mateusz Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2018 Filmowałem i fotografowałem dziś pomorskie kandydatki na Miss Polonia Lancerto, Jakes, TheTieBar, SuitSupply, NewBalance. 5 2 Cytuj
MH_fan Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 @.mateusz - idzie zwariować... Młody jestem jeszcze, może by tak zostać fotografem? Cytuj
blekit Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 W dniu 25.06.2018 o 15:31, Żorż Ponimirski napisał: @blekit jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jak te jeansy dobrze połączyłeś z marynarką. Miałem do tej pory wrażenie, że jeansy musza być bardziej zwężające się poniżej kolan do bardziej eleganckich zestawów. PS. Co byś powiedział na podobny zestaw z koszulą OCBD i knitem ? Ja osobiście nie lubię knitów, ale nie widzę jakiś obiektywnych przeciwwskazań, żeby wykorzystać tego rodzaju krawat w podobnym zestawi. OCBD również moim zdaniem by pasowała. Cytuj
wimon Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2018 9 godzin temu, .mateusz napisał: Filmowałem i fotografowałem dziś pomorskie kandydatki na Miss Polonia @.mateusz Wiem że pewnie powinienem pytać o inne rzeczy, ale... jaki to model NB? kapitalne! Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TomiW01 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2018 Z wczoraj.. 13 7 Cytuj
Ataman Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Koszula Reserved Krawat z TK Maxx Marynarka Tommy Hilfiger Poszetka Poszetka Edytowane 2 Lipca 2018 przez Ataman Duże zdjęcie 1 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 3 Lipca 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2018 Dzisiaj. * Suitsupply * Massimo Dutti * Benevento * Herring X Carlos Santos 2 8 Cytuj
Ladislav Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 Safari kurtka, chinosy i loafersy 1 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi