Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Inwestować zawrotnych sum nie ma co, ale podeszwa ze sznurka zamiast z gumy dużo zmienia. A takiej się w H&Mie nie znajdzie. Swoje pary kupowałem na Asosie, mieli tam kiedyś jakieś wielopaki, gdzie wychodziło nawet taniej, a na sznurku. 

Opublikowano
11 minut temu, ciasteczkowy napisał:

H&M - wiadomo ze to nie Goodyear Welt, ale sprawują się dobrze drugi sezon, a jakoś nikt mnie nie przekona ze eapadryle to buty w które warto inwestować jakieś zawrotne sumy.

bo nie warto :P

Opublikowano
12 minutes ago, WojKow said:

Inwestować zawrotnych sum nie ma co, ale podeszwa ze sznurka zamiast z gumy dużo zmienia. A takiej się w H&Mie nie znajdzie. Swoje pary kupowałem na Asosie, mieli tam kiedyś jakieś wielopaki, gdzie wychodziło nawet taniej, a na sznurku. 

Tak - powinienem to zaznaczyć - to nie są koszerne espadryle, nie mają podeszwy ze sznurka. Zastanawiałem się nad tym ale nic nie wymyśliłem. Jakie są zalety podeszwy ze sznurka? Komfort? A jak jest z przyczepnością?

Opublikowano
36 minut temu, ciasteczkowy napisał:

Tak - powinienem to zaznaczyć - to nie są koszerne espadryle, nie mają podeszwy ze sznurka. Zastanawiałem się nad tym ale nic nie wymyśliłem. Jakie są zalety podeszwy ze sznurka? Komfort? A jak jest z przyczepnością?

Przyczepność bez zmian, bo od spodu i tak jest guma. Różnica jest w tym, co dotyka stopy - miałem te same espadryle z H&M i sie moga pociła i generalnie materiał nie był przyjemny w kontakcie. 

Opublikowano

Sprawdziłem stronę i mam nieaktualne informacje. Gdy kupowałem swój zapas dwa lata temu, to były dostępne dwupaki, gdzie cała podeszwa była ze sznurka i gumą podklejono tylko brzegi podeszwy. Teraz jest faktycznie tak, jak MichałBrit mówi. 

Opublikowano
W dniu 25.06.2018 o 15:31, Żorż Ponimirski napisał:

@blekit jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jak te jeansy dobrze połączyłeś z marynarką. Miałem do tej pory wrażenie, że jeansy musza być bardziej zwężające się poniżej kolan do bardziej eleganckich zestawów. 

PS. Co byś powiedział na podobny zestaw z koszulą OCBD i knitem ?

Ja osobiście nie lubię knitów, ale nie widzę jakiś obiektywnych przeciwwskazań, żeby wykorzystać tego rodzaju krawat w podobnym zestawi. OCBD również moim zdaniem by pasowała.