Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
24 minuty temu, maciato napisał:

Świetny kolor, jaki to materiał?

Z wpisu na blogu:
"Polo is a copy of my other shirt that I ordered over 2 years ago. No alterations were needed since then and I simply picked this wonderful soft Green Pique cotton for the next order.
BTW if anyone would be interested in ordering similar/the same (I do receive those questions all the time) then please refer to order number #250066. It costs $70. "

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
3 godziny temu, Xune napisał:

Z wpisu na blogu:
"Polo is a copy of my other shirt that I ordered over 2 years ago. No alterations were needed since then and I simply picked this wonderful soft Green Pique cotton for the next order.
BTW if anyone would be interested in ordering similar/the same (I do receive those questions all the time) then please refer to order number #250066. It costs $70. "

Szybka reakcja :)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Awopiotr napisał:

Panowie, czy mogę doradzić szkła kontaktowe przy takich militarnych strojach? W okularach człowiek wygląda bardziej na cywila?

Ja wiem, normalnie biegam w czymś takim bez okularów. Tutaj jednak nie chodziło o "koszerność", więc pozwoliłem sobie na okulary. 

DSC_3046.jpg

Opublikowano

@Nowoanglik okulary o których piszesz to model P3 Army AO Frames. Kopia nadająca się do rekonstrukcji jest obecnie produkowana tylko przez jedną firmę i dopiero do mnie płyną ze stanów. :-P

EDIT: a żołnierz którego zdjęcia wrzuciłeś to cpt. Fred Alonzo Hancock (ASN: 0337023) z kompanii C 502nd Parachute Infantry Regiment, 101st Airborne Division. W trakcie lądowania w Normandii poprowadził dość znany atak pod Carentan za co został odznaczony Srebrną Gwiazdą.

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 6
Opublikowano

Koszula z bawełny Oxford od Charles Thyrwitt okryta kamizelką od Massimo Dutti, aby dopełnić 'kelnerski' look ;)
Pod szyją wełniany knit Wólczanki.
Chino upolowane w czasie ostatnich podrygów Tallindera.073bec6f5775b14729697ce78d0a6ec2.jpg

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 2