Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
25 minut temu, Jamjest napisał:

Ten kot jest boski :-D Ciekawe o czym myśli na pierwszym zdjęciu ;) 

A co ma myśleć skoro jest przedmiotem sporu Kargula I Pawlaka...!? ;)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
58 minut temu, Jamjest napisał:

Ten kot jest boski :-D Ciekawe o czym myśli na pierwszym zdjęciu ;) 

" O ja p.....ę, ten znowu robi z siebie kretyna na oczach sąsiadów. No, ale Vassy świetne

EDIT: czas zmówić jakieś nowe" ;-)

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano
Dnia 3.02.2017 o 08:48, blekit napisał:

Dzisiaj :)

IMG_20170203_084236_379.jpg

Dnia 3.02.2017 o 08:48, blekit napisał:
  Ukryj zawartość

Ciekawi mnie jak oceniasz jakość tego kardigana od SuSu ?  a tak poza tym to bez krawata wyglądasz jak nie ty...  :-o

Opublikowano

Ja

6 godzin temu, blekit napisał:

@artisan kardigan oceniam jako przyzwoity. To moja druga dzianina z Suitsupply i uważam że w cenach wyprzedażowych warto - głównie ze względu na niezłe materiały i kolorystykę/

Ja mam podobne odczucia, kupiłem ten sam kardigan w tym samym kolorze w ostatnim  outlecie i oceniam, że w tej cenie może być, choć bez rewelacji. W regularnej cenie nie polecam. Kiedyś w podobnej cenie kupiłem kardigan w trakcie wyprzedaży u  Tyrwhitta i  był rewelacyjny i może dlatego zbyt dużo spodziewałem się po SuSu (biorąc pod uwagę ich garnitury i marynarki).

Opublikowano

Moim zdaniem to po prostu dobry sweter i tyle. Ma bardzo fajny kolor, klasyczny krój, dobrą tkaninę i jest dobrze wykonany. a po prostu nie noszę swetrów na tyle często, żeby kalkulowało mi się płacenie za nich cen regularnych i nie mam za bardzo porównania do wyrobów z porównywalnej/lepszej półki. Ogólnie jestem zadowolony z tego zakupu i w następnych outletach będę zaglądał do dzianinowej sekcji :)