Marcin_L Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2016 Jak mawia moja gimbazowa corka, nie bardzo ogarniam dzins (czyli "drelich" roboczy) w polaczeniu z krawatem. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Opublikowano 19 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2016 marynarka: Suit Supply koszula: Charles Tyrwhitt krawat i poszetka: Embassy of Elegance spodnie: Benevento buty: Doucal's 17 Cytuj
Verbov Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2016 @Zajac Poziomka Czy to koszula z aktualnej kolekcji? Jesteś w stanie podesłać link do niej? Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2016 Verbow: Tak, z aktualnej. Koszule z chambray są teraz w CT przecenione, kosztują po 20 funtów za sztukę (nawet bez multibuy). Jeżeli jeszcze masz jakiś kod zniżkowy (ja miałem 15%), to jest to naprawdę bardzo dobry zakup. Tu link do tej, którą mam na sobie: http://www.ctshirts.com/uk/slim-fit-chambray-sky-shirt/CSR0580SKY.html#cgid=shirts-casual-shirts&start=43 1 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2016 beżowa marynarka + szare spodnie? Hm... Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2016 Na Suitsupply też tak noszą Mnie się takie połączenie kolorów podoba. Marynarka wpada trochę w brąz (była nawet sprzedawana jako "bronze") i jest odrobinę ciemniejsza niż na zdjęciu. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Opublikowano 20 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2016 To z wczoraj. Bialy len Dugdale, MTM od B&Tailor. Koszula blekitna w dosc szerokie biale pasy, bawelna/len, MTM od Luxire Ledwo widoczne chinosy khaki tez Luxire 13 Cytuj
blekit Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2016 Len i wszystko jasne * marynarka Polo Ralph Lauren * koszula Mango * spodnie Benevento * buty Sebago * zegarek Seiko Jakoś nie mogę dopasować poszetki do tej marynarki. Jakieś sugestie? 9 Cytuj
MarcinJarosz Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2016 Może najprościej - biała poszetka? 1 Cytuj
Nowoanglik Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2016 Mocny jednolity kolor, który współgra z marynarką, ewentualnie z koszulą. Ja bym sugerował jasny błękit (lub tzw. królewski-royal blue), świeża zieleń, żólty lub jakiś jasny, mocny brąz (koniakowy?) Raczej unikaj wzorów (chyba że b. drobne i spokojne) z powódu kratki marynarki. Cytuj
Aver Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2016 #blekitMam takie same spodnie i w pomieszczeniu wydają się mieć dość nieciekawy kolor, ale zyskują sporo w słońcu. Też odniosłeś takie wrażenie czy tylko mi się tak wydaje? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 23 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 Marynarka: Suitsupply Spodnie: H&M Koszula: Mango Krawat: Suitsupply Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko 11 Cytuj
Panam Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 @Aron - Czy to te spodnie? http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0343091001.html Cytuj
Aron Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 Raczej nie, moje są ciemniejsze i pochodzą z zeszłorocznej kolekcji. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sernik Opublikowano 23 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2016 Wysłane za pomocą Tapatalk 19 Cytuj
tordal Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2016 @Sernik - świetny zestaw! Krawat z poszetki, a szelki AT? Cytuj
pirat Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2016 Na Suitsupply też tak noszą aa.jpg Mnie się takie połączenie kolorów podoba. Marynarka wpada trochę w brąz (była nawet sprzedawana jako "bronze") i jest odrobinę ciemniejsza niż na zdjęciu. Całą robotę łączącą zestaw Twój jak i SuSu robi granatowy element. 3 Cytuj
Sernik Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 @Sernik - świetny zestaw! Krawat z poszetki, a szelki AT?Szelki z AT kupione u Zaremby . Wysłane za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
Ataman Opublikowano 26 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2016 Przez pomyłkę najpierw zamieściłem w innym dziale (CMDNS). Na luzie w rozpiętej bluzie. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Opublikowano 29 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2016 Plażowo casualowo w HamptonsSent from my iPhone using Tapatalk 21 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Wypatrzyłem w tikeju taki fajny "papierowy" kapelutek, który do lnu mi pasuje (tak mi się przynajmniej wydaje ). W domu się ze mnie śmieją, ale jestem twardy . Kotu się chyba podoba: 10 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Wypatrzyłem w tikeju taki fajny "papierowy" kapelutek, który do lnu mi pasuje (tak mi się przynajmniej wydaje ). W domu się ze mnie śmieją, ale jestem twardy . Kotu się chyba podoba:[/url]Z tą zamazaną twarzą przywodzisz na myśl Fantomasa z filmów z Louisem de Funesem 3 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2016 Z tą zamazaną twarzą przywodzisz na myśl Fantomasa z filmów z Louisem de Funesem Bom to ja jest w istocie Piękne Vassy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi