Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Verbow:

Tak, z aktualnej. Koszule z chambray są teraz w CT przecenione, kosztują po 20 funtów za sztukę (nawet bez multibuy). Jeżeli jeszcze masz jakiś kod zniżkowy (ja miałem 15%), to jest to naprawdę bardzo dobry zakup. Tu link do tej, którą mam na sobie: http://www.ctshirts.com/uk/slim-fit-chambray-sky-shirt/CSR0580SKY.html#cgid=shirts-casual-shirts&start=43

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Len i wszystko jasne

b78a4f84d5fb15128b9d3c2106a3dedd.jpg

* marynarka Polo Ralph Lauren

* koszula Mango

* spodnie Benevento

* buty Sebago

* zegarek Seiko

75cfec1a3848e6f73e2fcb7d71fc99c4.jpg

ab5b3d8348a4130b521bbea9403bc30c.jpg

d33c388ae79ea1ca6fa8649cd2bbd800.jpg

Jakoś nie mogę dopasować poszetki do tej marynarki. Jakieś sugestie?

• Oceniam pozytywnie 9
Opublikowano

Mocny jednolity kolor, który współgra z marynarką, ewentualnie z koszulą. Ja bym sugerował jasny błękit (lub tzw. królewski-royal blue), świeża zieleń, żólty lub jakiś jasny, mocny brąz (koniakowy?) Raczej unikaj wzorów (chyba że b. drobne i spokojne) z powódu kratki marynarki.

Opublikowano

#blekit
Mam takie same spodnie i w pomieszczeniu wydają się mieć dość nieciekawy kolor, ale zyskują sporo w słońcu. Też odniosłeś takie wrażenie czy tylko mi się tak wydaje?

Opublikowano

Na Suitsupply też tak noszą ;)

aa.jpg

Mnie się takie połączenie kolorów podoba. Marynarka wpada trochę w brąz (była nawet sprzedawana jako "bronze") i jest odrobinę ciemniejsza niż na zdjęciu.

Całą robotę łączącą zestaw Twój jak i SuSu robi granatowy element.
  • Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Wypatrzyłem w tikeju taki fajny "papierowy" kapelutek, który do lnu mi pasuje (tak mi się przynajmniej wydaje :) ). W domu się ze mnie śmieją, ale jestem twardy ;) . Kotu się chyba podoba:[/url]

Z tą zamazaną twarzą przywodzisz na myśl Fantomasa z filmów z Louisem de Funesem
  • Oceniam pozytywnie 3