blekit Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Dzisiaj. * garnitur Havana od SS * golf Massimo Dutti * poszetka wełniana od Poszetki * buty Berwick * zegarek Seiko Cocktail 9 Cytuj
alabuz Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2015 Marynarka: SuSu Hudson Koszula: Osovski Krawat: shantung od Poszetka.com Poszetka: od Poszetka.com Spodnie: Wrangler Buty: Wittchen Zegarek: Seiko Sarb 8 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Opublikowano 4 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 W zeszłym tygodni ta koszula wywołała krótką dyskusję https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dzi%C5%9B-na-sobie/page-624#entry187232 Dzisiaj zamieniłem niektóre elementy zestawu. Sweter: H&M Koszula: Lantier Krawat: Poszetka.com Spodnie: Wrangler Buty: Herring Kendal 16 Cytuj
Whitesnake Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 W zeszłym tygodni ta koszula wywołała krótką dyskusję Tym razem jest jak najbardziej na miejscu . Dobry zestaw na w-end. Cytuj
waski Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 koszula: Bernheim krawat: Hemley poszetka: poszetka.com spodnie: nie wiem odprułem metki (kupione w TKMaxx marynarka: jw. buty: SP 594 8 Cytuj
Kewin Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2015 Bardzo weekendowo sweter - wiliam hunt spodnie - h&m koszula - james button krawat - no name 4 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sambor Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 W dziale CMDS obudził się wiejski duch... Jako prawdziwy wieśniak ośmielam się zaprezentować swój ałtfit jednak w dziale 'casual'. Kurtka - Border Krawat - Oscar Jacobson - jedwab Chinosy - Cordings Kalosze - Bede Kardigan - gruba wełna - ciepły : ) Koszula - RL 11 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Opublikowano 9 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dzisiaj. * golf Massimo Dutti * spodnie Massimo Dutti * buty Herring Tiverton * zegarek Seiko 11 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 W dziale CMDS obudził się wiejski duch... Jako prawdziwy wieśniak ośmielam się zaprezentować swój ałtfit jednak w dziale 'casual'. Kurtka - Border Krawat - Oscar Jacobson - jedwab Chinosy - Cordings Kalosze - Bede Kardigan - gruba wełna - ciepły : ) Koszula - RL Takich "wieśniaków" potrzebuje ten kraj. 1 Cytuj
Sambor Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Rano casual a następnie odrobina kultury. Ponieważ na wsi kultura to głownie kultura fizyczna, więc strój 'po godzinach' typowo sportowy. 15 minut wystarczyło, żeby dokonać tjuningu. Marynarka PKZ - wełna+kaszmir (90/10) + zamsz Koszula - Brooks Brothers Krawat - Oskar Jacobson - bawełna 100% Poszetka - jedwab 100% zegarek - minimalistyczny Tissot rano: spodnie - Levis 511 trzewiki - Loake skarpety - wełna+kaszmir+odrobina plastiku (ciepłe!) po południu: spodnie - Pikeur skarpety - lawenda - no name buty - Barker dla zainteresowanych : ) kask - Tress & Co. London rękawiczki - no name ale ok 9 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 Piątkowy look. 22 Cytuj
Beny23 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zielono Ci Whitesnake Świetny dobór akcesoriów. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zielono Ci Whitesnake Świetny dobór akcesoriów. Dziękuję! Lubię zieleń. Cytuj
Aron Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 Marynarka: Suitsupply (Havana) Koszula: Mango Krawat: Poszetka.com Poszetka: Vistula Spodnie: Benevento (moleskin) Buty: Yanko Skarpety: Lambert 5 Cytuj
Klapouch Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2015 Według mnie za bardzo krawat zlewa się z marynarką. 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Opublikowano 15 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zestaw zimowy. 11 Cytuj
mosze Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jeśli można się przyczepić: nie gra mi zestawienie kolorystyczne spodni z butami. Poza tym bez uwag Cytuj
Whitesnake Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Można, można .. a jakie byś sugerował? Tego dnia kluczem była wygoda, ale może faktycznie zabrakło kontrastu. Cytuj
mosze Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2015 Nie wiem, skrytykować łatwo, a coś konktretnie podać trudniej. Ja staram się dobierać i patrzę, czy mi pasuje. W tym przypadku wg mnie spodnie nieco zlewają się z butami i wygląda to "mdło" - spróbowałbym większy kontrast. Może coś w kierunku kolorów teczki widocznej w tle. Cytuj
proki1971 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Wg mnie jest jak najbardziej ok. . Spodnie nie zlewają sie z butami, jest wyraźna i wystarczająca różnica w odcieniu brązowego. Pewnie czym ciemniejsze buty byłoby lepiej ale i tak jest bardzo dobrze , IMHO oczywiście 4 Cytuj
Kewin Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Moim zdaniem również jest ok. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Buty były kiedyś koloru jasnej kawy z mlekiem, coś w stylu spodni. Dzisiejszy brąz to skutek naturalnego ciemnienia skóry. Można powiedzieć patyny, bo kolor jest nierównomierny i po wypolerowaniu daje efekt bardzo ciekawej głębi. Podoba mi się starzenie tej skóry. Skalpelowa torba zachowuje się bardzo podobnie, dlatego lubię je w zestawie. Faktem jest jednak, że lepiej prezentują się w jesiennym słońcu niż w grudniowym deszczu. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi