Skocz do zawartości

Stylistyczne koszmary - aktorzy, piosenkarze, politycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie, czy kiedyś to robił ;)

Syn idzie w ślady ojca. Poszetka niby jest, ale - będąc w jego butach - zabroniłbym żonie nosić obcasy i zainwestowałbym w elevator shoes.

To akurat należy pochwalić, nie ma kompleksów; gdyby on założył elevator shoes to dopiero byłby dramat.

Opublikowano

Jeszcze kamyczek do ogródka o nazwie "Kulczykgate". Czy Panowie mają świadomość, że partnerka dra Kulczyka, widoczna na omawianym zdjęciu jest twórczynią podobno najmodniejszej damskiej marki modowej ubiegłego sezonu, czyli La Mania?

Zatem z jednej strony rozumiem, że osiągnął taki poziom, na którym nie musi już dbać o opinie innych, ale że go Aśka przed wyjściem z domu nie obsztorcuje za te spoooodnie!? :shock::D

Opublikowano

Widziałem - ani mnie nie zachwyciła, ani nie przestraszyła.

Za to rozśmieszyły mnie ceny. Ale cóż, marka została (skutecznie) spozycjonowana jako luksusowa i designerska. Połowa celebrytek biega w tych sukienkach na imprezy.

Niemniej sama Przetakiewicz ubiera się dobrze i pewnie ma pewne pojęcie o zasadach ubioru, również męskiego. Ponadto przypuszczam, że zależy jej na wizerunku swojej marki... itd.

Opublikowano

Ceny to mnie zawsze rozsmieszaja w przypadku mody damskiej, szczegolnie biorac pod uwage uzyte materialy.

Wnioskujac ze zdjec to albo Kulczyk jest wyjatkowo uparty, albo wspomniana pani nie ma jednak bladego pojecia o zasadach ubioru mezczyzn:)

Pozdrawiam,

dsc.

Opublikowano

A co sądzicie o marynarce Marka Jóźwiaka?

Tak się przyglądam i zastanawiam - to jest zaprasowane na 2,5 guzika (strasznie wysoko) czy po prostu taki "modny" bajer (+ zwracam uwagę na klapy oraz specyficzne guziki na rękawach). Już sam nie wiem, czy ta marynarka mnie śmieszy, czy... mi się podoba ( :!: ) :?:

post-2257-13658921275455_thumb.jpg

Opublikowano

Jeszcze kamyczek do ogródka o nazwie "Kulczykgate". Czy Panowie mają świadomość, że partnerka dra Kulczyka, widoczna na omawianym zdjęciu jest twórczynią podobno najmodniejszej damskiej marki modowej ubiegłego sezonu, czyli La Mania?

Zatem z jednej strony rozumiem, że osiągnął taki poziom, na którym nie musi już dbać o opinie innych, ale że go Aśka przed wyjściem z domu nie obsztorcuje za te spoooodnie!? :shock::D

No właśnie - o tym samym pomyślałem, widząc zdjęcie państwa K. - dziwne to trochę, że 'do ludzi' (bo to chyba jakaś gala) wypuściła męża w takiej 'stylizacji'...

A co do pana Jóźwiaka - to ja bym dał mu plusa, że wogóle ma marynarkę :P - w odróżnieniu do poprzednich panów - on się rozwija ;) choć gdyby był w dresie, też nikt by się nie ździwił

Opublikowano

A zwrociliscie uwage na dodatkowy rozporek (?) w dzinsach? Żeby bokiem móc wyjąć, czy co? ;)

Są to klasyczne jeansy szyte na miarę. Krawiec zapytał "w której nogawce nosi Pan szabelkę", usłyszał odpowiedź więc i dołożył po właściwej stronie rozporek "zapasowy" ;)

Opublikowano

Może nie jest to jeszcze koszmar, ale Janusz Palikot od dobrych kilku miesięcy ma wyraźny spadek formy. Zdjęcie z wczorajszej debaty sejmowej:

Dołączona grafika

W ręce Pismo Święte, więc w piewszej chwili myślałem, że pod szyją jest koloratka, a to t-shirt pod koszulą :)

Opublikowano
Purpurat :lol:

Dzisiaj wersja "na pastora"

Jezuita.

Panowie, panowie :!: - no przecież to ciężko pracujący proletariusz (a wiadomo, że krawat, to burżuazyjny wynalazek jest :twisted... :twisted:

Chyba ciężko europeizujący proletariusz : )

Opublikowano

Może nie jest to jeszcze koszmar, ale Janusz Palikot od dobrych kilku miesięcy ma wyraźny spadek formy.

Btw nigdy nie rozumiałem zachwytów nad "stylem Palikota" i kreowaniem go na "najbardziej eleganckiego polskiego polityka". Jak dla mnie ubiera się jedynie "mniej mdło" od innych.

@Frankenstein: bardzo mi się nie podobało Twoje "K*rwin" o JKM gdzieś wyżej w tym wątku. Przykro mi to pisać, ale zniżasz się do poziomu magla w ten sposób. Poza tym proponuję chować swoje sympatie i antypatie polityczne na lepsze okazje niż wątek "stylistyczne koszmary".

pzdr

montalb