Skocz do zawartości

Stylistyczne koszmary - aktorzy, piosenkarze, politycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj odkryłem ciekawe zjawisko rodem zza Atlantyku:

Wygląda na to, że RL Polo ma kryzys wizerunkowy podobny do tego, który miało Burberry kilka lat temu, kiedy to tartan tej marki upodobali sobie angielscy chuligani.

Opublikowano

Wygląda na to, że RL Polo ma kryzys wizerunkowy podobny do tego, który miało Burberry kilka lat temu, kiedy to tartan tej marki upodobali sobie angielscy chuligani.

To chyba nic nowego? O ile wiem, inaczej niż w Polsce, w Stanach to nie jest już marka pozycjonowana w świadomości przeciętnego obywatela jako luksusowa. Zresztą, te logotypy zajmujące pół klatki piersiowej świadczą dość dobitnie, do jakiego typu klienta kierowana jest oferta...
Opublikowano

Brak krawata -200 :) Czy to naprawdę tak trudno sięgnąć do ikon stylu? Nie jest to rocket science. Cary Grant, Fred Astaire, Gary Cooper...Gdybym był aktorem, miałbym się na kim wzorować a nie z gołą klatą wyskakiwać. Dziwię, się że jeszcze żaden współczesny polski aktor z klasycznej elegancji nie uczynił swojego znaku firmowego. Jest na to nisza, jest zainteresowanie jak choćby pokazał blog MT.

Opublikowano

Chyba wszyscy, niezależnie od przekonań, musimy uznać, że Tusk pod względem ubioru na tych zdjęciach rzeczywiście wypadł nie najlepiej. A że taki dobór osoby, to wiadomo, że raczej krytykujemy tych, których nie lubimy. :)

Pozdrawiam, Dr

Opublikowano

Oceniłbym, że ten zestaw jest na podobnym poziomie co kilka już pokazanych w tym wątku.

Pozdrawiam, Dr

PS Kaczyńskiego też oczywiście bronił nie będę. :D W tej kwestii wydaje mi się, że jestem dość obiektywny. :)

Opublikowano

Jak w politykę to i ja. Buty Jarosława Kaczyńskiego jakiś czas temu - niestety jego wizerunek nie zmienia się ani o jotę.

Na zdjęciu od razu widać, że to but JK a nie kogoś innego :lol:

Czy to taka sama prawda, jak to, że o. Rydzyk CSsR ma Maybacha?

Pozdr,

wojvv

Opublikowano

Ten przykład jest znacznie bardziej "smakowity". Ciekawe ile błędów w dopasowaniu stroju da się znaleźć na tej fotografii? ;-)

BTW. Nadal nie przekonuje mnie praktyka pokazywania wyciętego kadru w poprzednim wpisie...

Pozdr,

wojvv

Opublikowano

a mam Ci odpowiedzieć cytatem ze śp. Prezydenta? :twisted::P;) Jak wygląda Twoje obuwie po spacerku w błocie śniegowym?

edit: i uważaj - ACTA nadchodzi

spokojnie mozesz odpowiedzieć :lol: chyba się nie wstydzisz własnej fotki osobiście zamieszczonej na tym forum :lol:

aby dojśc do takiego stanu musiałbym przez tydzień spacerować w błocie po pachy. A i tak w biurze byłyby na błysk.

A ACTĄ nie strasz... :twisted:

Opublikowano

Fajne buty, chyba nie do tego tematu?
no i? przecież pytania poza tematem to Twoja specjalność, aż takie zdziwienie?
Opublikowano

[...]

no i? przecież pytania poza tematem to Twoja specjalność, aż takie zdziwienie?

Vislav, napij się melisy. Mocniejszych trunków chyba dzisiaj już za dużo było.
rzeczywiście dowcip masz, jak brzytwa - po dziadku i błocie pośniegowym :lol:
Opublikowano

chyba się nie wstydzisz własnej fotki osobiście zamieszczonej na tym forum :lol:

gdybym się wstydził, to bym nie zamieszczał; nie moja wina, że w biurze pracuję w sposób inny niż polerowanie butów. Co do reszty pozostaje mi pozostawić Cię samego z Twoimi narastającymi problemami...

Opublikowano

chyba się nie wstydzisz własnej fotki osobiście zamieszczonej na tym forum :lol:

gdybym się wstydził, to bym nie zamieszczał; nie moja wina, że w biurze pracuję w sposób inny niż polerowanie butów. Co do reszty pozostaje mi pozostawić Cię samego z Twoimi narastającymi problemami...

ten typ i wiek tak ma :lol:
Opublikowano

Co do wieku to jakby mój ojciec pracujący w biurze przyszedł w moro do pracy to na bank by skończył w psychiatryku. Ale może jego otoczenie jakieś dziwne jest :roll:

tak jest - dziwne biuro w pikowanki i bez klamek, a otoczenie całe w bieli :lol:

oczywiście moje biuro