papiez_ Napisano 17 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Sierpień 2021 Co ten McNulty... Dominic West jako książe Karol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 3 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 Wiem, że zdjęcie ma swoje lata, ale jest tak urocze, że muszę wstawić. Zgadnijcie, kim jest ten dżentelmen po prawej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 3 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2021 Szanownie panujący prezes NBP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 4 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2021 Już to kiedyś przerabialiśmy, ale zdjęcie jest urocze. Kim jest ten dżentelmen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 4 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2021 JS 🙃 PKiN nosił imię tegoż jegomościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 4 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2021 Moje rodzinne miasto swego czasu nosiło imię tego jegomościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 4 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2021 4 godziny temu, pablocito napisał: Już to kiedyś przerabialiśmy, ale zdjęcie jest urocze. Kim jest ten dżentelmen? Dżugaszwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2021 Niezamierzone porównanie onetu. Dobrze ubrany czlowiek vs MM. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 4 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2021 [mention]Paczuch [/mention] , [mention]ciasteczkowy [/mention] , [mention]Cineos [/mention] czy muszę pisać limeryki, żeby było wiadomo, że robię sobie jaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 4 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 4 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2021 No dobra, ja rozumiem, listopad, melancholia, szaro, brzydko, ale to jednak nie jest forum dla masochistów, tylko miłośników elegancji. Jeszcze brakuje zdjęcia żula spod mostu. Chociaż w sumie też już jest. Nawet moja zdradziecka morda krzywi się parząc na to. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2021 [mention]Paczuch [/mention] , [mention]ciasteczkowy [/mention] , [mention]Cineos [/mention] czy muszę pisać limeryki, żeby było wiadomo, że robię sobie jaja? Ja myślałem, że na zdjęciu jest Słowacki, bo Tuwim na pewno nie… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 4 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2021 5 godzin temu, eye_lip napisał: Niezamierzone porównanie onetu. Dobrze ubrany czlowiek vs MM. No ale o co kaman? Krawat jest? Jest! Koszulina jest? Jest! Marynarka jest? Jest! Znaczy się, że elegancki facet to jest!😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2021 Panowie, proszę o powstrzymanie się od wyrażania sympatii/antypatii politycznych na naszym forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 7 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2021 W dniu 4.11.2021 o 06:53, Paczuch napisał: JS 🙃 PKiN nosił imię tegoż jegomościa I dalej tak, bo Katowice są przecież od kata. A tak na serio pierwszy samochód mojego taty miał jeszcze rejestrację SX, przy czym S nie oznaczało Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 28 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2021 Tak urocza długość krawata, że nie mogę przejść koło tego obojętnie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 28 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2021 Tę modę wprowadził zdaje się poprzedni prezydent USA 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2021 Proszę bez polityki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 30 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2021 A zdjęcia polityków to nie polityka? To można komentować ich zły gust, a głupotę lub cynizm już nie? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 30 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2021 13 minut temu, pablocito napisał: A zdjęcia polityków to nie polityka? To można komentować ich zły gust, a głupotę lub cynizm już nie? W takim wypadku Cenzor Globalny powinien usunąć cały wątek, gdyż w tytule jest : "jak się ubierają gwiazdy-politycy-celebryci-zdjęcia-opisy" ., A mój komentarz ,że jednym brakuje wyczucia stylu i zakładają dwa razy za długi krawat, a innemu brakuje wstydu i zatrudnia córkę to tylko opis sytuacji pokazanej na zdjęciu. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 30 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2021 Zważywszy na fakt, że temat nazywa się "jak się ubierają gwiazdy, politycy...", a nie "jacy są i co o nich myślimy", to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 30 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2021 Och jejku, jejku. Wszystko jest polityką i polityczne, także moda, ale już to tutaj pisaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskokoz Napisano 30 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2021 Abstrahując od polityki - jeden ma długi krawat, drugi długi nos. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 30 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2021 A jeszcze inny nie ma kręgosłupa i ciuchy wiszą na nim, jak na szmacianej lalce:). Ci, którzy nie mają mózgu szczególnie kiepsko prezentują się w kapeluszu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 30 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2021 W dniu 28.11.2021 o 21:40, Velahrn napisał: Tak urocza długość krawata, że nie mogę przejść koło tego obojętnie... A tu z kolei w drugą stronę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi