Skocz do zawartości

Jak się ubierają gwiazdy, politycy, celebryci- zdjęcia, opisy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem że to pytanie żart, więc odpowiedziałem żartem. Jeśli jednak to nie żart to sorry i ten Pan na zdjęciu to Robert Lewandowski.

A co do Krychowiaka to tak mi się przypomniało

post-7954-0-36136000-1458661810_thumb.pn

Opublikowano

Nasza eksportowa para. Moim zdaniem jest dobrze+

Gdzie tam dobrze +.

Białe stebnowanie i obszycie dziurek, śledzik niedociągnięty, klapy nie teges, nogawki przydługie, kolorystyka gajera i krawata niby stonowana, a jakoś trąci wodewilem - w sumie styl lansiarski, udający sportową elegancję.

Dopasowanie OK.

Pani ładna :) lecz bliska stylistyki męża.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co by nie było, nigdy nie widziałem polskiego polityka w zestawie klubowym, a napewno nie w takiej dwurzędówce. Żeby nie spadły na mnie gromy za bardziej prawych niż lewych polityków dołączam zrzut, który kiedyś zrobiłem z posła lewicy poprzedniej kadencji ;)

Oba przypadki jakoś trudno zwalić mi na przypadkowe elementy z szafy. Może jakaś świadomość powoli się rodzi.

Drugi od prawej, ale Grabarczyk(trzeci od lewej) też lepiej niż inny politycy

post-3921-0-52247200-1459865261_thumb.jp

A tutaj jeszcze z poprzedniej kadencji

post-3921-0-93313400-1459865688_thumb.pn

Opublikowano

Borys Budka - dziś wystąpił na komisji w krawacie z szantungu (poszetka.com?)- węzeł nadal kolosalny :)

uid_564beece8b037dd551d25ae2b69ebdb71460

Widziałem dziś krótki wywiad z nim i mam wrażenie, że na tle tej obleśnej masy sejmowej prezentuje się naprawdę dobrze. Ładny krawat, ładnie zawiązany i poszetka to jak na polityka Himalaje elegancji
Opublikowano (edytowane)

Jest szczupłym facetem ze stosunkowo dużą głową i niestety często próbował dostosować węzeł do wielkości tej głowy. Ostatnio rzeczywiście jest z tym lepiej, ale na prezentowanym już w tym wątku starszym zdjęciu węzeł był monstrualnie wielki, więc warto zdjęcie powtórzyć jako przestrogę dla potomnych.

* edycja: "próbował dostosowywać" zmienione na "próbował dostosować"  :-P

51e7e4d534a31_o,size,250x400,q,71,h,f61c

Borys_Budka_02.jpg

Edytowane przez kolekcjoner21
Opublikowano

Zgadzam się, że tym węzłem mógłby orzechy rozbijać, natomiast widać duży progres w stylu. Naprawdę zmniejszył swoją miłość do wyolbrzymiania węzłów i w dniu wczorajszym i kilka dni wcześniej prezentował się naprawdę dobrze