Dark Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Grzegorz Krychowiak z żoną A ten z kolei to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Nie no, sprawdziłem kto to Krychowiak Grzegorz. Ponoć zdarza mu się dobrze ubrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kadam Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Myślałem że to pytanie żart, więc odpowiedziałem żartem. Jeśli jednak to nie żart to sorry i ten Pan na zdjęciu to Robert Lewandowski. A co do Krychowiaka to tak mi się przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Tyle że Zibi wydaje się być pod wpływem alkoholu, a Krychowiak całkiem trzeźwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Nasza eksportowa para. Moim zdaniem jest dobrze+ Gdzie tam dobrze +. Białe stebnowanie i obszycie dziurek, śledzik niedociągnięty, klapy nie teges, nogawki przydługie, kolorystyka gajera i krawata niby stonowana, a jakoś trąci wodewilem - w sumie styl lansiarski, udający sportową elegancję. Dopasowanie OK. Pani ładna lecz bliska stylistyki męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 22 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2016 Tyle że Zibi wydaje się być pod wpływem alkoholu, a Krychowiak całkiem trzeźwy. Nie wiemy jednak, czy ubierając się, był pijany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Nie wiemy jednak, czy ubierając się, był pijany. Był... inaczej zachwiałby się mój cały system wartości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walas83 Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Co powiecie na tą stylizacje Krychowiaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azaghal Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Poszetka, spodnie i buty w jednym kolorze sprawiają tylko wrażenie "trying too hard" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Ja widzę zachwiane proporcje - płaszczyk bardziej przypomina wydłużoną marynarkę - i efekt końcowy jest dość komiczny. Reszta jest ok, ale wyprasowałbym spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Inny kolor butów (brązowe, navy), inny kolor szalika i krótsze spodnie i witamy na Pitti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Co by nie było, nigdy nie widziałem polskiego polityka w zestawie klubowym, a napewno nie w takiej dwurzędówce. Żeby nie spadły na mnie gromy za bardziej prawych niż lewych polityków dołączam zrzut, który kiedyś zrobiłem z posła lewicy poprzedniej kadencji Oba przypadki jakoś trudno zwalić mi na przypadkowe elementy z szafy. Może jakaś świadomość powoli się rodzi. Drugi od prawej, ale Grabarczyk(trzeci od lewej) też lepiej niż inny politycy A tutaj jeszcze z poprzedniej kadencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Ten "polski polityk w dwurzędówce" znacznie lepiej moim zdaniem prezentuje się w takim stroju: Pozdr, wojvv 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buku Napisano 5 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2016 Fularem też nie pogardzi. A tutaj w zestawieniu z dwurzędówką: (proszę oglądać bez dźwięku, wtedy nie będzie nic "politycznego") 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 jeśli w Sejmie występował w dzień to nie była to oficjalna okazja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 8 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2016 Dwurzędówka w Sejmie lepiej jednak wygląda połączona z koszulą z krawatem, tak, jak tu: Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Kto by pomyślał, że to koronowana głowa (Harald V, król Norwegii): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Borys Budka - dziś wystąpił na komisji w krawacie z szantungu (poszetka.com?)- węzeł nadal kolosalny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiareks Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Małymi kroczkami do przodu Może jeszcze przyjdzie czas na bardziej subtelne wiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Borys Budka - dziś wystąpił na komisji w krawacie z szantungu (poszetka.com?)- węzeł nadal kolosalny Widziałem dziś krótki wywiad z nim i mam wrażenie, że na tle tej obleśnej masy sejmowej prezentuje się naprawdę dobrze. Ładny krawat, ładnie zawiązany i poszetka to jak na polityka Himalaje elegancji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 (edytowane) Jest szczupłym facetem ze stosunkowo dużą głową i niestety często próbował dostosować węzeł do wielkości tej głowy. Ostatnio rzeczywiście jest z tym lepiej, ale na prezentowanym już w tym wątku starszym zdjęciu węzeł był monstrualnie wielki, więc warto zdjęcie powtórzyć jako przestrogę dla potomnych. * edycja: "próbował dostosowywać" zmienione na "próbował dostosować" Edytowane 14 Kwiecień 2016 przez kolekcjoner21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Pytanie, czy krawat nie kończy się na wysokości mostka. Wysłane za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. R50 Napisano 13 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Małymi kroczkami do przodu Może jeszcze przyjdzie czas na bardziej subtelne wiązanie. Jakimi kroczkami do przodu? Ten kobaltowy garnitur i skrajnie nieformalny krawat w skrajnie konserwatywnym zawodzie? Przecież na tle takiego Obamy to my wyglądamy jak kelnerzy albo gwiazdy disco polo. W poprzednich kadencjach była kiepska jakość i kiepskie dopasowanie, ale chociaż kolorami nie odbiegaliśmy od standardu. W obecnej jakość i dopasowanie nadal są kiepskie, ale dodano do tego jeszcze oczojebne kolory, kontrastowe butonierki, białe guziki i miłość do slim fitu. Jeszcze wiele wody w Wiśle upłynie, nim dotrze, że do dobrego wyglądu nie są potrzebne kolorowe skarpetki i krawaty z "ciekawą" fakturą. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgadzam się, że tym węzłem mógłby orzechy rozbijać, natomiast widać duży progres w stylu. Naprawdę zmniejszył swoją miłość do wyolbrzymiania węzłów i w dniu wczorajszym i kilka dni wcześniej prezentował się naprawdę dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2016 Też nie sądzę. Niemniej jednak, facet robi maraton w 2:39:03... * Krawat mu wybaczę *źródło: http://www.festiwalbiegowy.pl/biegowe-rozmowy/biegowe-sukcesy-porazki-i-marzenia-ministra-borysa-budki-kiedys-sie-uda#.Vw6b8NAwgwg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi