mosze Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Faktycznie, wygląda tutaj nieźle. Obecnie jednak - o ile wiem - promowane są mocno rozbudowane uda, kolejny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Panowie obok arniego to Phil Heath i Jay Cutler, obaj kilkukrotnie zdobyli tytuły Mr. Olympia . W tej chwilii na pewno ten pierwszy szyje na miarę i wypada dużo lepiej, niż na wyżej zamieszczonym zdjęciu. Ciężko w internecie odszukać jakieś sensowne zdjęcie (siłą rzeczy dominują te w negliżu) ,dlatego zainteresowanym polecam film Generation Iron. W nim między innymi Phil opowiada o tym ,jak sobie radzi z ubraniami i można podejrzeć jak wyglądał w roku 2012. Po za tym są osoby mające bardzo rozbudowane ciała, bardzo niestandardowe wymiary i wyglądające w garniturach dosyć poprawnie (Dwayne Johnson np.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Czyli sugerujesz, że ten pan w środku ma na sobie garnitur bespoke? Czy MTM? Nie wygląda na bardzo wysokiego (Arnie ma 188 cm wg google, więc pan w środku ma na moje oko jakieś 185), przy takim wzroście w USA na pewno można dostać jakiś XXXL który tak właśnie się układa... Tak tylko dywaguję. Mnie się wydaje, że to raczej twórczość osiedlowego krawca ale może masz rację. Nie wiem jakie RTW można dostać w USA. Na archiwalnym zdjęciu które wstawiłeś Arnie ma bardzo ładną marynarkę. Na pewno to lepsze krawiectwo ale wydaje mi się że wtedy jednak kulturyści byli bardziej proporcjonalni. Dzisiejsi przypominają trochę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Panowie obok arniego to Phil Heath i Jay Cutler, obaj kilkukrotnie zdobyli tytuły Mr. Olympia . W tej chwilii na pewno ten pierwszy szyje na miarę i wypada dużo lepiej, niż na wyżej zamieszczonym zdjęciu. Ciężko w internecie odszukać jakieś sensowne zdjęcie (siłą rzeczy dominują te w negliżu) ,dlatego zainteresowanym polecam film Generation Iron. W nim między innymi Phil opowiada o tym ,jak sobie radzi z ubraniami i można podejrzeć jak wyglądał w roku 2012. Po za tym są osoby mające bardzo rozbudowane ciała, bardzo niestandardowe wymiary i wyglądające w garniturach dosyć poprawnie (Dwayne Johnson np.) Cutler się zgadza, ale ten pośrodku to Ronnie Coleman przez wielu uważany za najlepszego kulturystę wszech czasów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Ach, faktycznie. Trochę mi się twarze pomieszały. Reszta by się zgadzała, jeśli chodzi o to, co napisałem o Philu (sylwetka również podobna) i filmie. Dzięki za czujność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Da się. To Phil Heath w innym stroju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Tylko czemu te rękawy takie długie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 No cóż, szkoda, że nie widać całej sylwetki, ale muszę odszczekać, faktycznie wygląda to nieźle. Przy okazji zgaduję, że facet jest wysoki (a więc wzrost równoważy "szerokość"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 A tam wysoki, według Wikipedii ma 175 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cord Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Mnie się wydaje, że to raczej twórczość osiedlowego krawca ale może masz rację. Nie wiem jakie RTW można dostać w USA. Na archiwalnym zdjęciu które wstawiłeś Arnie ma bardzo ładną marynarkę. Na pewno to lepsze krawiectwo ale wydaje mi się że wtedy jednak kulturyści byli bardziej proporcjonalni. Dzisiejsi przypominają trochę: Nic dziwnego, że tak wyglądają, skoro biorą różne substancjepowodujące wzrost mięśni, które naturalnie nigdy by tak nie urosły. To sprawia, że ich sylwetki są bardzo nieproporcjonalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Arnold tez brał tony koksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Na tym poziomie to po prostu wymóg. W 'czasach' Arnolda środków wspomagających było mniej (i tak ładował ogromne ilości wszystkiego). Teraz jest chociażby hormon wzrostu, przez który brzuchy użytkujących go zawodników nie wyglądają najlepiej. Na szczęście w federacji IFBBPRPO niedługo pojawi się nowa ,bardziej klasyczna kategoria i myślę ,że znowu proporcje będą święciły triumf nad rozmiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Pan w środku (czy to ktoś znany?) - przykład tego, co się może stać, gdy ktoś o niestandardowej budowie kupuje z wieszaka. Zresztą pan po prawej to pewnie też wieszak po poprawkach (kołnierz słabo leży). Arnie to już pewnie krawiec, szlachectwo zobowiązuje, ale też w porównaniu z dwoma innymi panami jest dużo bardziej standardowy... Pan Ronnie chyba po prostu lubuje się w takim dziwacznym kroju: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Brustasza z patką. Bespoke najwyższych lotów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Masakra. No po prostu masakra. Odpowiednik nowoczesnej klasyki obuwniczej z Tesco. Blee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnie Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 to jeszcze porównanie Phila i Ronniego, panowie nie różnią się aż tak znacznie rozmiarami. Przykład jak doborem kroju można wpłynąć na odbiór sylwetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 20 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Jak teraz o tym myślę, to wydaje mi się, że to efekt jakiegoś psychicznego skrzywienia - pan po prawej tak bardzo chce wyglądać nadludzko ogromnie, że świadomie (albo za świadomą radą) wybiera krój, który go jeszcze optycznie powiększa (np. sposób wszycia rękawów, taliowanie, 5 guzików). Jest to w pewnym sensie smutne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Masakra. No po prostu masakra. Odpowiednik nowoczesnej klasyki obuwniczej z Tesco. Blee bez przesady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Przepraszam. Faktycznie. W Tesco można znaleźć ładniejsze rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Ja rozumiem, że ludziom sztuki wolno więcej, ale brudne spodnie z lumpeksu, który jakiś kloszard dostał w Caritasie i wyrzucił po 10 latach używania, a pan Daniel znalazł i donasza, to nie mieści nawet mi się w głowie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vince Napisano 23 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2015 Dziś Minister Obrony, wczoraj dandys j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Ach, hipnotyzujący urok błękitnych i rozmarzonych oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Zestaw na pierwszym zdjęciu faktycznie godzien forumowicza. I może jeszcze drugim od końca. Poza tym - z fajką każdy wygląda inteligentnie, nawet ja sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Ach, hipnotyzujący urok błękitnych i rozmarzonych oczu zapomniałeś o słodkim uśmiechu - niczym dziadziuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi