type Napisano 3 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2011 Wyjątkowo wiele kobiet — wyjątkowo pięknej urody... panowie troszę w cieniu Zdecydowanie dobra odskocznia od tematów gospodarczo — ekonomicznych... Zasada jest, ze nasza elegancja w ubiorze jest tylko tłem dla piekna kobiety W tym aspekcie jestem zgodny w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 3 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2011 Bez poszetek Bo nie czytają bespoke.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 3 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2011 Bez poszetek Bo nie czytają bespoke.pl Może dopiero niedawno natrafili i nie zdążyli jeszcze się zaopatrzyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Nadszedl czas kolejnego Pitti Uomo, ktore przez kilka dni bedzie centrum wszechswiata meskiego bloggingu. Ostatnimi razy zakladałem podobne watki, wiec tym razem niech tradycji niech stanie sie zadosc. Jesli znajdziecie gdzies w internecie ciekawe zdjecia i relacje to wrzuccie je tutaj. Na poczatek cos na rozluznienie: http://pittithefool.tumblr.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Mamy też swoich delegatów - Macaroni i Zaki. Już tam jesteście chłopaki? - Halo, halo Romku. Halo, halo Wojtku, jak się słyszymy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek K Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Nie mamy połączenia! dajemy jakieś reklamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spadolini Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Rozluźnienia c.d. http://thestyleraconteur.com/2011/06/17 ... -florence/ Halo wóz, halo wóz. EDIT: literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 http://www.flickr.com/photos/crazy_pangolin/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Kim jest facet w srodku? Widzę go na zdjęciach już kolejny raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Kim jest facet w srodku? Widzę go na zdjęciach już kolejny raz. http://www.google.pl/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Nick+Wooster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Kim jest facet w srodku? Widzę go na zdjęciach już kolejny raz.Tak wyglądają bezrobotni w XXI wieku. A swoją drogą, rok na forum i nadal nie wiesz kim jest Nick? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 NW bywa wszędzie, nawet na blogu TSB go widziałem na jakiejś sesji (w NYC). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Wygląda jak Bert Cooper z kryzysem wieku starczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Z tym czubem na grzywce przypomina czasem Kaczora Donalda, zależy od ujęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Kim jest facet w srodku? Widzę go na zdjęciach już kolejny raz. Dyrektor kolekcji męskich w Bergdorf Goodman - jednego z największych i najbardziej luksusowych domów mody w Nowym Jorku: http://www.bergdorfgoodman.com/ Jeździ po świecie i szuka marek/kolekcji, które mogą się sprzedać w BG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Kim jest facet w srodku? Widzę go na zdjęciach już kolejny raz.Tak wyglądają bezrobotni w XXI wieku. A swoją drogą, rok na forum i nadal nie wiesz kim jest Nick? Nadal? Teraz już wiem . Kojarzyłem gościa ze zdjęć, bo jest charakterystyczny, nie wiedziałem, że nazywa się Nick Wooster. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torunianin Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Zastanawia mnie jak oni wytrzymują np. w krótkich spodniach i rękawkach przy temp. ok. 10 stopni, które teraz jest we Florencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Kim jest facet w srodku? Widzę go na zdjęciach już kolejny raz.(...)A swoją drogą, rok na forum i nadal nie wiesz kim jest Nick?Może wstyd się przyznać, ale ja też nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 - Mam na imię Dawid i nie wiedziałem kim jest Nick Wooster - (chórek) Cześć Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Prawda jest taka, że nie każdy musi kojarzyć każdego pajaca, nawet tego pozytywnie zakręconego. Dla mnie jednak NW jest bardzo ciężkostrawny, zwłaszcza ze swoimi spodniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Kim jest facet w srodku? Widzę go na zdjęciach już kolejny raz.(...)A swoją drogą, rok na forum i nadal nie wiesz kim jest Nick?Może wstyd się przyznać, ale ja też nie wiedziałem.To i ja się przyznam do tej szokującej i trudnej doprawdy do zrozumienia ignorancji. Wstyd! - Mam na imię Kamil i nie wiedziałem... - (chórek) Cześć Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Koledzy widzę żartów dzisiaj nie łapią. Nick do dnia dzisiejszego zapewne również nie wiedział o Waszym istnieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 (chórek) Cześć Nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Koledzy widzę żartów dzisiaj nie łapią. Nick do dnia dzisiejszego zapewne również nie wiedział o Waszym istnieniu. Jeśli dzięki naszym dzisiejszym występom się dowie, to forum ma u mnie +1000 w kategorii lansu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 To teraz czekamy na wysyp zdjęć Nicka, aby udowodnić, że jednak jest lekkostrawny Mnie się podoba. Mógłbym mieć takiego zakręconego wujka na przykład EDIT: Uxkull właśnie to zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi