type Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Wyjątkowo wiele kobiet — wyjątkowo pięknej urody... panowie troszę w cieniu Zdecydowanie dobra odskocznia od tematów gospodarczo — ekonomicznych... Zasada jest, ze nasza elegancja w ubiorze jest tylko tłem dla piekna kobiety W tym aspekcie jestem zgodny w 100% Cytuj
zaki Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Bez poszetek Bo nie czytają bespoke.pl Cytuj
sergiusz Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Bez poszetek Bo nie czytają bespoke.pl Może dopiero niedawno natrafili i nie zdążyli jeszcze się zaopatrzyć . Cytuj
Jan Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Nadszedl czas kolejnego Pitti Uomo, ktore przez kilka dni bedzie centrum wszechswiata meskiego bloggingu. Ostatnimi razy zakladałem podobne watki, wiec tym razem niech tradycji niech stanie sie zadosc. Jesli znajdziecie gdzies w internecie ciekawe zdjecia i relacje to wrzuccie je tutaj. Na poczatek cos na rozluznienie: http://pittithefool.tumblr.com/ Cytuj
mr.vintage Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2012 Mamy też swoich delegatów - Macaroni i Zaki. Już tam jesteście chłopaki? - Halo, halo Romku. Halo, halo Wojtku, jak się słyszymy? Cytuj
Maciek K Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie mamy połączenia! dajemy jakieś reklamy! Cytuj
Spadolini Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Rozluźnienia c.d. http://thestyleraconteur.com/2011/06/17 ... -florence/ Halo wóz, halo wóz. EDIT: literówka Cytuj
pirat Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 http://www.flickr.com/photos/crazy_pangolin/ Cytuj
Velahrn Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kim jest facet w srodku? Widzę go na zdjęciach już kolejny raz. Cytuj
pirat Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kim jest facet w srodku? Widzę go na zdjęciach już kolejny raz. http://www.google.pl/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Nick+Wooster Cytuj
+Immune+ Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kim jest facet w srodku? Widzę go na zdjęciach już kolejny raz.Tak wyglądają bezrobotni w XXI wieku. A swoją drogą, rok na forum i nadal nie wiesz kim jest Nick? Cytuj
jabbero Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 NW bywa wszędzie, nawet na blogu TSB go widziałem na jakiejś sesji (w NYC). Cytuj
mbs Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wygląda jak Bert Cooper z kryzysem wieku starczego. Cytuj
jabbero Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Z tym czubem na grzywce przypomina czasem Kaczora Donalda, zależy od ujęcia. Cytuj
mr.vintage Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kim jest facet w srodku? Widzę go na zdjęciach już kolejny raz. Dyrektor kolekcji męskich w Bergdorf Goodman - jednego z największych i najbardziej luksusowych domów mody w Nowym Jorku: http://www.bergdorfgoodman.com/ Jeździ po świecie i szuka marek/kolekcji, które mogą się sprzedać w BG. Cytuj
Velahrn Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kim jest facet w srodku? Widzę go na zdjęciach już kolejny raz.Tak wyglądają bezrobotni w XXI wieku. A swoją drogą, rok na forum i nadal nie wiesz kim jest Nick? Nadal? Teraz już wiem . Kojarzyłem gościa ze zdjęć, bo jest charakterystyczny, nie wiedziałem, że nazywa się Nick Wooster. Cytuj
torunianin Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zastanawia mnie jak oni wytrzymują np. w krótkich spodniach i rękawkach przy temp. ok. 10 stopni, które teraz jest we Florencji. Cytuj
meqoq Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kim jest facet w srodku? Widzę go na zdjęciach już kolejny raz.(...)A swoją drogą, rok na forum i nadal nie wiesz kim jest Nick?Może wstyd się przyznać, ale ja też nie wiedziałem. Cytuj
Ernestson Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 - Mam na imię Dawid i nie wiedziałem kim jest Nick Wooster - (chórek) Cześć Dawid Cytuj
+Immune+ Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Prawda jest taka, że nie każdy musi kojarzyć każdego pajaca, nawet tego pozytywnie zakręconego. Dla mnie jednak NW jest bardzo ciężkostrawny, zwłaszcza ze swoimi spodniami. Cytuj
kamil Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kim jest facet w srodku? Widzę go na zdjęciach już kolejny raz.(...)A swoją drogą, rok na forum i nadal nie wiesz kim jest Nick?Może wstyd się przyznać, ale ja też nie wiedziałem.To i ja się przyznam do tej szokującej i trudnej doprawdy do zrozumienia ignorancji. Wstyd! - Mam na imię Kamil i nie wiedziałem... - (chórek) Cześć Kamil Cytuj
+Immune+ Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Koledzy widzę żartów dzisiaj nie łapią. Nick do dnia dzisiejszego zapewne również nie wiedział o Waszym istnieniu. Cytuj
bigbadwoof Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 (chórek) Cześć Nick Cytuj
meqoq Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 Koledzy widzę żartów dzisiaj nie łapią. Nick do dnia dzisiejszego zapewne również nie wiedział o Waszym istnieniu. Jeśli dzięki naszym dzisiejszym występom się dowie, to forum ma u mnie +1000 w kategorii lansu. Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2012 To teraz czekamy na wysyp zdjęć Nicka, aby udowodnić, że jednak jest lekkostrawny Mnie się podoba. Mógłbym mieć takiego zakręconego wujka na przykład EDIT: Uxkull właśnie to zrobił Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi